Πώς να επιλύσετε το ζήτημα της εφαρμογής Facebook στο Samsung Galaxy Tab 10.1

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τον τρόπο επίλυσης του ζητήματος εφαρμογής Facebook στο Samsung Galaxy Tab 10.1. Η Samsung λανσάρει τα έξυπνα τηλέφωνά της το ένα μετά το άλλο και τα περισσότερα διαθέτουν μέτρια ανάλυση οθόνης, μεσαία εμβέλεια, πλαστικές κατασκευές και επεξεργαστή προϋπολογισμού. Ωστόσο, το 2014 είναι μια διαφορετική ιστορία για τη Samsung καθώς έχει φέρει την καρτέλα Samsung Galaxy pro 10.1 στην αγορά. Με μια προσεκτική ματιά στην καρτέλα Samsung Galaxy 10.1, θα βρείτε πολλές ομοιότητες μεταξύ αυτής της συσκευής και των προϊόντων της Apple. Μπορείτε να πείτε ότι η καρτέλα Galaxy 10.1 της Samsung είναι ο αντίπαλος του iPad Air καθώς οι μετρήσεις των δύο συσκευών είναι σχεδόν ίδιες και τα βάρη τους είναι επίσης ίδια.

Σχετικά - Πώς μπορώ να σταματήσω τους φίλους μου να βρουν το instagram μου

Πρόβλημα εφαρμογής Facebook στο Samsung Galaxy Tab 10.1

Εκτός από τις ομοιότητες με το iPad air. Η καρτέλα Samsung Galaxy 10.1 διαθέτει πολλές ελκυστικές δυνατότητες, όπως οθόνη αφής 10,1 ιντσών, ενσωματωμένη μνήμη 16/32 GB, 2 GB RAM και πολλά άλλα. Λόγω αυτών των εξαιρετικών δυνατοτήτων, οι χρήστες υιοθετούν αυτήν την καρτέλα γρήγορα. Ωστόσο, ορισμένοι κάτοχοι της καρτέλας Galaxy 10.1 έχουν παραπονεθεί για το ζήτημα της εφαρμογής Facebook στο Samsung Galaxy Tab 10.1 μετά τη χρήση του ίδιου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ότι η εφαρμογή Facebook δεν λειτουργεί σωστά στην καρτέλα Galaxy 10.1. Ένας χρήστης ανέφερε ότι μπορεί να δημοσιεύσει σχόλια ή ενημερώσεις κατάστασης στους τοίχους φίλων, αλλά δεν μπορεί να δημοσιεύσει σχόλια ή να ενημερώσει την κατάσταση στον δικό του τοίχο.

Λύσεις για το ζήτημα της εφαρμογής Facebook στο Samsung Galaxy Tab 10.1

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα της εφαρμογής Facebook στο Samsung Galaxy Tab 10.1, ανοίξτε Ρυθμίσεις στην καρτέλα Galaxy 10.1 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εφαρμογές και πηγαίνετε στο Διαχείριση εφαρμογών. Εκεί μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη και πατήστε Facebook. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Clear Cache και Clear data και κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε επιλογή.

Αφού ακολουθήσετε το παραπάνω βήμα, εάν δεν έχετε κανένα αποτέλεσμα, τότε αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται λόγω της παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής Facebook. Για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Facebook από την καρτέλα Galaxy 10.1 και μετά να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από το Google Play Store. Για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Facebook:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στην καρτέλα σας

2. Στη συνέχεια, πατήστε Εφαρμογές

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Διαχείριση εφαρμογών

4. Πατήστε την επιλογή Όλες οι εφαρμογές

5. Επιλέξτε Facebook App από τη λίστα

6. Στη συνέχεια, απεγκαταστήστε το.

Τώρα για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή, μεταβείτε στο Google Play Store. Στη συνέχεια, κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Facebook στην καρτέλα Samsung Galaxy 10.1 και εγκαταστήστε την. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και θα δείτε ότι το ζήτημα της εφαρμογής Facebook στο Samsung Galaxy Tab 10.1 έχει επιλυθεί. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι η ταχύτητα του Διαδικτύου που πρέπει να είναι αρκετά καλή.

Διαβάστε επίσης - Πώς να αποτρέψετε άλλους (φίλους) να δημοσιεύουν στον τοίχο σας

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found