Πώς να αποκρύψετε τις φωτογραφίες σας στο Google Photos

Πρέπει να έχετε ευχηθεί πολλές φορές ότι θα μπορούσατε να κρύψετε τις οικείες φωτογραφίες σας στο smartphone σας. Θέλετε να μάθετε πώς να αποκρύψετε φωτογραφίες στην εφαρμογή Google Photos; Ωστόσο, με την έναρξη της νέας λειτουργίας, μπορείτε πλέον να αποκρύψετε φωτογραφίες στον ιδιωτικό φάκελο του Google Photos.

Με τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών Google, παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να διαχειρίζονται τις φωτογραφίες τους σε καθημερινή βάση. Παρόλο που μπορεί να προσφέρει την ευκολία αποθήκευσης όλων των εικόνων σας στο Google cloud, υπάρχει επίσης το βάρος των εμπιστευτικών εικόνων σας να εμφανίζονται μπροστά σε άλλους κατά λάθος. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ενοχλητική κατάσταση για εσάς. Επομένως, υπάρχει μεγάλη ανάγκη προστασίας των εικόνων σας απόκρυψη τους στις Φωτογραφίες Google.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανεβάζετε αυτόματα καταγεγραμμένα βίντεο και φωτογραφίες από το Samsung Galaxy S5 στο Google+

Αρχείο - Ιδιωτικός φάκελος του Google Photos

Η εφαρμογή Google Photos ξεκίνησε μια λειτουργία γνωστή ως Αρχείο που είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS. Το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ απλό στη χρήση και διευκολύνει τη διαχείριση των εικόνων σας με πιο ιδιωτικό τρόπο.

Πώς να αποκρύψετε τις Φωτογραφίες Google από το Gallery;

  • Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε μερικές εικόνες, αλλά δεν θέλετε να τις βλέπουν άλλοι στο smartphone σας, μπορείτε απλά να επιλέξετε τις συγκεκριμένες εικόνες στην εφαρμογή Google Photos.
  • Μόλις τα επιλέξετε, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί μενού. Αυτό το κουμπί βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
  • Εδώ, θα συναντήσετε μια ειδοποίηση που αναφέρει "Αρχείο". Μόλις εμφανιστεί αυτό το εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο ίδιο.

Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι επιλεγμένες φωτογραφίες σας θα μεταφερθούν αυτόματα από την κύρια ροή στον ιδιωτικό φάκελο του Google Photos. Αυτός ο φάκελος είναι εύκολα προσβάσιμος από εσάς και κανένας άλλος δεν μπορεί να δει τις ιδιωτικές σας εικόνες. Όποτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εικόνες, μπορείτε να μεταβείτε στο εικονίδιο του κύριου μενού στην εφαρμογή Google Photos. Από το μενού που εμφανίζει την επιλογή Αρχείο, μπορείτε να επιλέξετε το ίδιο. Αυτός ο ιδιωτικός φάκελος Google Photos θα ανοίξει και μπορείτε να δείτε τις εμπιστευτικές εικόνες. Επιπλέον, όλες οι εικόνες σας ταξινομούνται με τη χρονολογική σειρά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η αποθήκευση των επιλεγμένων εικόνων στο φάκελο αρχειοθέτησης της εφαρμογής Google Photos απλώς τις κρύβει και δεν τις διαγράφει από τον λογαριασμό Google Photos. Η λειτουργία αρχειοθέτησης της εφαρμογής Google Photos έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο με σκοπό την εξάλειψη της εφαρμογής Φωτογραφίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας χρησιμοποιώντας τον ως ιδιωτικό φάκελο του Google Photos. 9to5 Η Google αναφέρει ότι οι φωτογραφίες θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στο άλμπουμ και θα εμφανίζονται στο αποτέλεσμα αναζήτησης της εφαρμογής Google Photos. Ως εκ τούτου, συνιστάται ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε την εμφάνιση των οικείων εικόνων από μη εξουσιοδοτημένο ή ακούσιο χρήστη.

Διαβάστε επίσης - Το Google Launcher δεν λειτουργεί στο Galaxy S8 - Πώς να το διορθώσετε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις