Πώς να διορθώσετε το τηλέφωνο Android που δεν χρεώνεται

Είχατε μια κουραστική μέρα στη δουλειά και έχετε ήδη καθυστερήσει για ένα πάρτι. Σε μια στιγμή που μπορεί να χρειαστείτε το τηλέφωνό σας για να καταγράψετε τους αριθμούς τηλεφώνου ή να τραβήξετε φωτογραφίες, αγωνίζεστε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας, έτσι ώστε η μπαταρία του τηλεφώνου να μην σας εξοικονομεί όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Αλλά το θέμα είναι ότι το τηλέφωνό σας χρειάζεται πολύ χρόνο για να φορτιστεί, τουλάχιστον περισσότερο από το χρόνο που έχετε δει ότι οι φίλοι σας πρέπει να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους. Ας δούμε μερικούς από τους λόγους και τις λύσεις για το τηλέφωνο ή το tablet Android που δεν χρεώνουν ή χρεώνουν πολύ αργά.

Διαβάστε επίσης - Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό σε Android

Διαβάστε - Το iPhone δεν θα φορτιστεί

Λύσεις για τη διόρθωση του προβλήματος Android / Samsung δεν θα χρεώνεται

Λύση 1: Ελέγξτε το καλώδιο

Το πιο ευάλωτο μέρος κάθε φορτιστή είναι το καλώδιο. Ενώ έχουν δημιουργηθεί για να χειρίζονται ένα ορισμένο επίπεδο κάμψης και κάμψης, η τακτική χρήση των καλωδίων θα οδηγήσει σε φθορά που είναι σχεδόν αναπόφευκτη για οποιονδήποτε φορτιστή. Εάν χρησιμοποιείτε καλώδιο USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου, δοκιμάστε ένα διαφορετικό καλώδιο και εάν το τηλέφωνό σας φορτίζει καλά στο άλλο, τότε γνωρίζετε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο καλώδιο που χρησιμοποιείτε. Εάν ο φορτιστής και το καλώδιο είναι μία μονάδα, ελέγξτε εάν υπάρχουν σημάδια φυσικής βλάβης στο καλώδιο.

Λύση 2: Ελέγξτε τον προσαρμογέα σας

Είδαμε πολλά άτομα να διαμαρτύρονται για το Android / Tablet τους που δεν θα χρεώνουν ή θα χρεώνουν πολύ αργά. Αρκετοί χρήστες συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν το τηλέφωνο Android αλλά ο προσαρμογέας του φορτιστή που ήταν ελαττωματικός. Ο έλεγχος του προσαρμογέα μπορεί να είναι εύκολος εάν ο φορτιστής αποτελείται από δύο τμήματα - τον προσαρμογέα και το καλώδιο USB. Όταν συνδέετε και αποσυνδέετε το καλώδιο USB αρκετές φορές από τον προσαρμογέα, υπάρχει πιθανότητα να έχετε χαλαρώσει τη θύρα USB στον προσαρμογέα που ενδέχεται να δημιουργεί το πρόβλημα.

Ελέγξτε εάν ο φορτιστής και το καλώδιο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο για τη φόρτιση άλλων συσκευών. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν ο φορτιστής είναι ελαττωματικός ή η συσκευή. Εάν η φόρτιση άλλων συσκευών διαρκεί τόσο πολύ, ίσως χρειαστεί αντικατάσταση του φορτιστή σας.

www.makeuseof.com

Τηλέφωνο που δεν φορτίζει βίντεο

Λύση 3: Αλλάξτε την πηγή φόρτισης

Εάν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή ή κονσόλα για να φορτίζετε το τηλέφωνο / tablet σας τις περισσότερες φορές, τότε μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τον φορτιστή τοίχου. Αυτό συμβαίνει επειδή ένας φορτιστής τοίχου είναι συνήθως ταχύτερος από έναν υπολογιστή όταν πρόκειται για τη φόρτιση του τηλεφώνου σας. Ένας άλλος παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ότι οι φορτιστές διαφέρουν όταν πρόκειται για εξόδους ισχύος, οπότε υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείτε να το μεγιστοποιήσετε εάν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας.

Οι επίσημοι προσαρμογείς συχνά θεωρούνται οι καλύτεροι για το τηλέφωνο, οπότε αν χρησιμοποιείτε διαφορετικό προσαρμογέα, υπάρχει πιθανότητα το τηλέφωνό σας Android να μην φορτίζει όπως αναμένεται. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή για να φορτίσετε το Android σας, δοκιμάστε να συνδέσετε το καλώδιο USB σε διαφορετικές θύρες. Μπορεί να λειτουργεί καλύτερα όταν αλλάζετε θύρες. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τράπεζα τροφοδοσίας

www.howtogeek.com

Λύση 4: Πόσο καθαρή είναι η θύρα φόρτισης του τηλεφώνου σας Android;

Όταν το χνούδι συσσωρεύεται στη θύρα φόρτισης του τηλεφώνου ή του tablet Android, αποκλείει τη θύρα και προκαλεί ορισμένα σφάλματα στη σύνδεση μεταξύ του τηλεφώνου και του φορτιστή ή του καλωδίου. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τη βρωμιά από αυτήν την περιοχή είναι να φυσάτε απαλά στη θύρα έτσι ώστε η βρωμιά να απομακρύνεται με την ξαφνική εκροή αέρα. Αποφύγετε τη χρήση οτιδήποτε μυτερού ή στερεού για να σπρώξετε μέσα στη θύρα, επειδή μπορεί να καταλήξετε να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στη θύρα από ό, τι σκοπεύατε. Διατηρήστε τη θύρα καθαρή κάνοντας αυτό τακτικά, έτσι ώστε τίποτα να μην εμποδίζει τη θύρα.

Λύση 5: Επανεκκινήστε το τηλέφωνο / το tablet σας

Μερικές φορές, το τηλέφωνό σας Android δεν αποκρίνεται όταν είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή και όλες οι ανάγκες του τηλεφώνου σας είναι επανεκκίνηση, ώστε να μπορεί να δείξει ότι το τηλέφωνό σας φορτίζει. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το πλήκτρο λειτουργίας και περιμένετε 5 δευτερόλεπτα προτού το ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό θα λύσει προβλήματα με ένα τηλέφωνο που δεν ανταποκρίνεται, το οποίο θα εμποδίζει τη φόρτιση του τηλεφώνου σας όταν το σύστημα διακόπτεται. Δοκιμάστε και ελέγξτε εάν το τηλέφωνο φορτίζει με τον κανονικό ρυθμό μετά την επανεκκίνηση.

Λύση 6: Επαναφέρετε το τηλέφωνο / tablet σας

Μια μαλακή επαναφορά μπορεί συχνά να επιτύχει αυτό που μια επανεκκίνηση μπορεί να μην ήταν σε θέση να διορθώσει. Δεν θα χάσετε δεδομένα όταν επαναφέρετε το τηλέφωνό σας μαλακά, οπότε δεν θα χρειαστεί να περάσετε από τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων. Ενώ οι συνδυασμοί πλήκτρων μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του τηλεφώνου σας, μια μαλακή επαναφορά συνήθως λειτουργεί κρατώντας τα πλήκτρα λειτουργίας και έντασης για 10 δευτερόλεπτα, το τηλέφωνο θα απενεργοποιηθεί. Όταν το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο, συνδέστε το στο φορτιστή και ελέγξτε εάν φορτίζει. Εάν το τηλέφωνό σας αρχίσει να φορτίζει και ο ρυθμός φόρτισης είναι φυσιολογικός, τότε το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί και μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο.

android.stackexchange.com

Λύση 7: Ο ρόλος των εφαρμογών στο παρασκήνιο

Η ταχύτητα με την οποία χρεώνεται το τηλέφωνό σας μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ εάν είναι κλειστές οι εφαρμογές παρασκηνίου στο τηλέφωνό σας. Η συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις εφαρμογές παρασκηνίου. Κάνουν ακόμη και μια σημαντική διαφορά όταν λειτουργούν κατά τη φόρτιση του τηλεφώνου σας. Οι προσφάτως ανοιχτές εφαρμογές στο τηλέφωνό σας είναι συνήθως προσβάσιμες πατώντας το κουμπί κάτω δεξιά στην οθόνη του τηλεφώνου. Μόλις οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες, μπορείτε είτε να πατήσετε στο "x" στο επάνω μέρος της εφαρμογής για να την κλείσετε είτε να σύρετε προς τα δεξιά για να κλείσετε την εφαρμογή. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε μια επιλογή που θα σας επιτρέψει να κλείσετε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και πατώντας Εφαρμογές και Εφαρμογές. Μόλις φτάσετε εκεί, αναζητήστε την καρτέλα με την ένδειξη "Running" και πατήστε σε αυτήν για να ελέγξετε τις εφαρμογές που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να πατήσετε στην εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε και στη συνέχεια να πατήσετε Διακοπή για να σταματήσετε την εκτέλεση της εφαρμογής στο παρασκήνιο.

Λύση 8: Βλάβη η μπαταρία σας;

Η μπαταρία του τηλεφώνου σας μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος. Εάν παρατηρήσετε ότι το Android σας δεν θα φορτιστεί και έχετε διαπιστώσει ότι ο φορτιστής και το καλώδιο είναι καλά επειδή φορτίζει άλλες συσκευές χωρίς προβλήματα, τότε το πρόβλημα μπορεί να έγκειται στην μπαταρία του τηλεφώνου σας. Εάν χρησιμοποιείτε την αρχική μπαταρία του τηλεφώνου, ενδέχεται να λάβετε αντικατάσταση εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση.

Από την άλλη πλευρά, εάν το τηλέφωνό σας είναι το είδος που δεν σας επιτρέπει να αφαιρέσετε την μπαταρία, τότε μπορείτε να την πάρετε απευθείας στον κατασκευαστή ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και εάν το τηλέφωνο είναι σε εγγύηση και η μπαταρία προκαλεί το πρόβλημα, τότε το τηλέφωνό σας μπορεί να αντικατασταθεί.

www.phonearena.com

Λύση 9: Χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση;

Εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση, τότε αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φόρτιση του τηλεφώνου σας είναι αργή. Για όλους τους χρήστες του τηλεφώνου που καταλήγουν να εκτελούν εργασίες υψηλής έντασης μπαταρίας κατά τη φόρτιση του τηλεφώνου, ενδέχεται να καταλήξετε να αποφορτίσετε την μπαταρία τόσο γρήγορα όσο φορτίζει και γι 'αυτό το τηλέφωνό σας φορτίζει πολύ αργά. Παιχνίδια και βίντεο που μπορεί να καταναλώνουν πολύ μπαταρία θα πρέπει να αποφεύγονται κατά τη φόρτιση του τηλεφώνου σας.

Εάν παρατηρήσετε ότι το τηλέφωνό σας φορτίζει με κανονικό ρυθμό όταν αποφεύγετε αυτές τις εργασίες, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα με τη συσκευή ή το φορτιστή. Απλώς πρέπει να ασκήσετε έλεγχο έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να φορτίζει με τον συνηθισμένο ρυθμό.

thenextweb.com

Λύση 10: Βαθμονομήστε την μπαταρία του τηλεφώνου σας Android

Η βαθμονόμηση της μπαταρίας σας Android μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι το τηλέφωνό σας λειτουργεί με τον σωστό τρόπο και δείχνει το σωστό επίπεδο μπαταρίας και ότι το τηλέφωνό σας δεν περιορίζει την απόδοση της μπαταρίας. Η βαθμονόμηση μιας μπαταρίας συνεπάγεται πλήρη αποφόρτιση της μπαταρίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να δοκιμάζετε συχνά, επειδή η διάρκεια ζωής των μπαταριών λιθίου επηρεάζεται αρνητικά όταν αποφορτιστούν πλήρως. Ωστόσο, για χρήστες που θεωρούν ότι η φόρτιση Android είναι πολύ αργή, μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένας καλός τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα.

 • Αποφορτίστε πλήρως το τηλέφωνο / tablet σας μέχρι να απενεργοποιηθεί.
 • Ενεργοποιήστε το ξανά και αφήστε το να απενεργοποιηθεί μόνο του.
 • Τώρα συνδέστε το τηλέφωνό σας Android σε φορτιστή και αφήστε το να φορτίσει έως ότου η ένδειξη αναφέρει ότι έχει φθάσει το 100%.
 • Αποσυνδέστε το φορτιστή και τροφοδοτήστε το τηλέφωνό σας.
 • Υπάρχει πιθανότητα η μπαταρία του τηλεφώνου σας να μην λέει 100 τοις εκατό, οπότε συνδέστε την ξανά στο φορτιστή και αφήστε τη να φορτιστεί έως ότου φτάσει το 100 τοις εκατό.
 • Αποσυνδέστε το φορτιστή και επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Ελέγξτε αν λέει 100 τοις εκατό τώρα, αν δεν το κάνει, συνδέστε ξανά το φορτιστή και αφήστε τον να φορτιστεί μέχρι να φτάσει το 100 τοις εκατό.
 • Συνεχίστε αυτήν τη διαδικασία έως ότου επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας και παρατηρήσετε 100 τοις εκατό μπαταρία ή τουλάχιστον όσο πιο κοντά θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό.
 • Τώρα χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως συνήθως μέχρι το τηλέφωνο να αποφορτίσει εντελώς την μπαταρία και να απενεργοποιηθεί μόνη της.
 • Συνδέστε το τηλέφωνο στο φορτιστή και φορτίστε το στο 100% χωρίς διακοπή για τελευταία φορά.
 • Τώρα ενεργοποιήστε το τηλέφωνο / tablet και τη μπαταρία του Android σας θα είχε βαθμονομηθεί.

www.rescuetechmobile.com

Όταν μια μπαταρία Android έχει βαθμονομηθεί πλήρως, καταλήγει να δείχνει ακριβείς μετρήσεις της διάρκειας ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας. Στο μέλλον, θα έχετε καλύτερη κατανόηση της ποσότητας μπαταρίας που απομένει στη συσκευή σας. Πρέπει να σας προειδοποιήσω ξανά ότι η βαθμονόμηση της μπαταρίας δεν είναι μια διαδικασία που θα θέλατε να δοκιμάζετε συχνά. Χρησιμοποιήστε το ως μια εφάπαξ λύση και εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη μπαταρία, μεταφέρετε το τηλέφωνό σας στο κέντρο σέρβις για έναν επαγγελματία για να εντοπίσετε το πρόβλημα και να επιλύσετε το πρόβλημα.

Λύση 11: Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή για να ελέγξετε την ένταση

Ενώ προσπαθώ να λύσω τα περισσότερα προβλήματα σε ένα τηλέφωνο χωρίς τη χρήση εφαρμογών, μερικές φορές, μια εφαρμογή μπορεί να είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό του προβλήματος. Το Play Store διαθέτει ορισμένες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την ένταση του φορτιστή όταν φορτίζει τη συσκευή σας. Το "Ampere" είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που δείχνει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο και την μπαταρία, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων της μπαταρίας και της φόρτισης.

play.google.com

Ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή είναι να προσδιορίσετε εάν έχετε ελαττωματικό φορτιστή ή ελαττωματικό καλώδιο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, οπότε μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να συνδέσετε το φορτιστή σας στο τηλέφωνο και θα δείτε ότι η οθόνη σας δείχνει τη διεπαφή της εφαρμογής ampere η οποία θα δείξει εάν το ρεύμα διέρχεται από το τηλέφωνο ή όχι. Η οθόνη σας θα λέει "μέτρηση" στην κορυφή, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή προσπαθεί να λάβει λεπτομέρειες σχετικά με την ένταση. Αυτό σημαίνει ότι το καλώδιο είναι εντάξει και το ρεύμα περνά μέσα από το καλώδιο στη συσκευή. Είναι χρήσιμο να υποδείξετε εάν ο φορτιστής είναι λάθος ή το τηλέφωνο.

Τι να κάνω όταν το Android μου δεν φορτίζει μετά από ζημιά στο νερό;

Ανεξάρτητα από το είδος και το μοντέλο του τηλεφώνου ή του tablet σας, οι πιθανότητες είναι ότι εάν βραχεί, μπορεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Ακόμα και τα αδιάβροχα τηλέφωνα μπορούν να ανεχθούν το νερό μόνο σε κάποιο βαθμό. Εάν το τηλέφωνό σας έρθει σε επαφή με νερό, μην προσπαθήσετε να το ενεργοποιήσετε ή να το φορτίσετε αμέσως.

Τα περισσότερα εσωτερικά κυκλώματα του τηλεφώνου θα εξακολουθούν να είναι βρεγμένα και πρέπει να στεγνώσει πριν μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε τη δυσλειτουργία του τηλεφώνου σας. Για να στεγνώσετε το τηλέφωνό σας, χρησιμοποιήστε μια σακούλα ρυζιού ή θήκες σίλικα. Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα εάν έχετε τηλέφωνο με αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα και αφαιρέστε την μπαταρία, εισάγετε τώρα και τα τρία μέρη στην τσάντα και αφήστε τα να στεγνώσουν για 24 ώρες. Δοκιμάστε να φορτίσετε το τηλέφωνο μετά από 24 ώρες και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε.

cyberspaceandtime.com

Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, τότε το νερό μπορεί να έχει καταστρέψει το κύκλωμα και θα πρέπει να μεταφέρετε το τηλέφωνο ή το tablet σας στο συνεργείο.

Τι πρέπει να κάνω όταν το Android μου φορτίζει αργά μετά από μια ενημέρωση;

Πολλοί χρήστες παρατήρησαν ότι μετά την ενημέρωση του Android Lollipop, τα τηλέφωνά τους άρχισαν να φορτίζουν πιο αργά από το συνηθισμένο. Πρέπει να περιμένετε μια νέα ενημέρωση για να επιδιορθωθεί. Μια μεταγενέστερη ενημέρωση του Lollipop είχε επιδιορθώσει το πρόβλημα και αν έχετε μετακομίσει πρόσφατα στο Android Marshmallow και αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο πρόβλημα, τότε ίσως θέλετε να περιμένετε μια ενημέρωση που μπορεί να επιλύσει αυτό το πρόβλημα.

Στο μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Greenify για να μειώσετε τη χρήση της μπαταρίας σας, ώστε η μπαταρία σας να διαρκέσει περισσότερο. Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και να επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι ενημερώσεις θα επιστρέψουν. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας προτού προχωρήσετε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, επειδή όλα όσα έχετε στο τηλέφωνό σας θα διαγραφούν.

 • Για να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας
 • Αναζητήστε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά και πατήστε σε αυτό.
 • Τώρα ελέγξτε την επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μου εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, πατήστε Επαναφορά συσκευής στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα microSD για να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας, τότε το τηλέφωνο μπορεί να σας ρωτήσει εάν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα στην κάρτα. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε εάν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα από την κάρτα ή όχι.
 • Μόλις επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να επαναφέρετε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, η διαδικασία επαναφοράς θα ξεκινήσει και το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί σύντομα και θα σβηστούν όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που ενδέχεται να έχετε εγκαταστήσει.

Τι να κάνω εάν το τηλέφωνό μου φορτίζει αργά σε σύγκριση με τις νέες συσκευές που χρησιμοποιούν οι φίλοι μου;

Εάν διαπιστώσετε ότι το τηλέφωνό σας φορτίζει πολύ αργά σε σύγκριση με τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν οι φίλοι σας, υπάρχει πιθανότητα να έχετε ένα τηλέφωνο με ημερομηνία που δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Με τη γρήγορη φόρτιση, η φόρτιση του τηλεφώνου έγινε πολύ πιο εύκολη και πιο γρήγορη. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι το τηλέφωνό σας φορτίζει πολύ αργά όταν το γεγονός είναι ότι φορτίζει με τον συνηθισμένο ρυθμό.

www.androidpit.com

Αυτά τα προβλήματα και οι λύσεις για Android δεν θα φορτίζουν σε όλα σχεδόν τα τηλέφωνα Android: Samsung galaxy s4, Samsung galaxy s3, / s4, Samsung galaxy s5, Samsung galaxy s6, Samsung galaxy s7, Samsung galaxy note, HTC one, LG G, Moto X, Xperia και tablet: Nexus, Samsung Galaxy tab και Lenovo.ETC. Εάν διαπιστώσετε ότι υπάρχει πρόβλημα φόρτισης στο τηλέφωνό σας, δοκιμάστε αυτές τις λύσεις για να διορθώσετε το πρόβλημα. Εάν αυτές οι λύσεις δεν λειτουργούν για το τηλέφωνό σας Android, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή, το κατάστημα επισκευής ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση, εξετάστε το ενδεχόμενο να το πάρετε στον κατασκευαστή ή τον πάροχο, ώστε να μπορεί να επιδιορθωθεί ή, αν χρειαστεί, να αντικατασταθεί χωρίς κόστος.

Είδαμε ότι πολλοί επισκέπτες του φόρουμ παραπονιούνται ότι το "Samsung galaxy s6 δεν θα φορτίσει".

Μεταξύ πολλών προβλημάτων, το πιο κοινό πρόβλημα είναι το πρόβλημα φόρτισης της μπαταρίας. Πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες συζήτησαν το Samsung Galaxy S4 χωρίς φόρτιση - πρόβλημα γκρι μπαταρίας στο φόρουμ Technobezz. Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν ότι όταν προσπαθούσαν να φορτίσουν το τηλέφωνο, το τηλέφωνο δεν απάντησε και στην οθόνη εμφανίστηκε ένα γκρι σύμβολο μπαταρίας. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το τηλέφωνο δονείται ενώ δείχνει αυτό το γκρι σύμβολο της μπαταρίας.

Διαβάστε επίσης - Πώς να επιδιορθώσετε το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας Samsung Galaxy S4

Λόγοι για το τηλέφωνο Samsung Galaxy / Android που δεν φορτίζεται: γκρι εικονίδιο μπαταρίας

Ο κύριος λόγος για τη μη φόρτιση του τηλεφώνου σας είναι μια κακή θύρα φόρτισης. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, όπως η σκόνη που εισήλθε στη θύρα φόρτισης ή η ράβδος στο κέντρο της θύρας φόρτισης κάμπτεται.

Πρόσθετες λύσεις για να διορθώσετε το πρόβλημα της φόρτισης του τηλεφώνου σας

Μέθοδος 1

Χρησιμοποιήστε μια μυτερή ξύλινη οδοντογλυφίδα, ένα μεγεθυντικό φακό και ένα δυνατό φως και δείτε προσεκτικά εάν υπάρχει κάμψη σε κάθε ράβδο στο κέντρο της θύρας φόρτισης. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται στο κέντρο και δεν είναι καμπύλη για να αγγίξετε μια από τις πλευρές του κελύφους. Εάν διαπιστώσετε ότι είναι λυγισμένο, στη συνέχεια ισιώστε το χρησιμοποιώντας το σημείο οδοντογλυφίδας σχολαστικά.

Μέθοδος 2

Ψάξτε για ακαθαρσίες και ακαθαρσίες μέσα στη θύρα φόρτισης, μπορεί να έχει συγκεντρωθεί με την πάροδο του χρόνου. Πάρτε μια λεπτή βελόνα και τοποθετήστε την απαλά στη θύρα φόρτισης για να αφαιρέσετε βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες που εισήλθαν. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην κάνετε ζημιές στη θύρα φόρτισης. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα δοχείο πεπιεσμένου αέρα ή φυσητήρα σκόνης / μαλλιών που θα βγάλει τα μικρά σωματίδια σκόνης από τη θύρα φόρτισης του τηλεφώνου σας.

Μέθοδος 3

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι βρήκαν μια λύση αφαιρώντας την μπαταρία τους και τοποθετώντας την σε άλλο τηλέφωνο Samsung Galaxy, φορτίστε την μπαταρία και, στη συνέχεια, την έβαλε ξανά στο πίσω μέρος.

Πηγή - www.youtube.com

Μέθοδος 4

Ένας άλλος απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να καθαρίσετε το Σύστημα απορρίψεων. Γι'αυτό:

 • Ανοίξτε το Dialer
 • Κλήση * # 9900 #
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή "Χαμηλή απόρριψη μπαταρίας"
 • Πατήστε Ενεργοποίηση.

  Πηγή - forums.androidcentral.com

Στη συνέχεια, εκτελέστε ένα διαμέρισμα Wipe Cache.

Εδώ είναι τα βήματα για αυτό:

 • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy.
 • Τώρα πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί λειτουργίας, το κουμπί Home και το κουμπί αύξησης έντασης και συνεχίστε να κρατάτε πατημένο.
 • Αφήστε τα κουμπιά όταν το λογότυπο της Samsung με την ένδειξη "Recovery booting" εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης.
 • Βρίσκεστε τώρα στην οθόνη αποκατάστασης συστήματος Android.
 • Επιλέξτε Wipe Cache Partition χρησιμοποιώντας το κουμπί Volume down και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κουμπί Power για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.
 • Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση γραμμένη με κίτρινο χρώμα που αναφέρει ότι η προσωρινή μνήμη του συστήματος έχει αφαιρεθεί.
 • Τώρα επιλέξτε το σύστημα επανεκκίνησης τώρα χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.
 • Η συσκευή σας Galaxy θα επανεκκινήσει τώρα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found