Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές καραόκε για Android

Για πολλούς ανθρώπους, η ζωή γίνεται όλο και πιο αγχωτική κάθε μέρα. Στη συνέχεια, είναι ζωτικής σημασίας να βρείτε τουλάχιστον μία δραστηριότητα που απομακρύνει το άγχος που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και να διασκεδάσετε. Η μουσική είναι ένα σημαντικό μέρος της κοινωνικής μας δραστηριότητας. Όλοι αγαπούν τη μουσική και τείνουν να συμμετέχουν ενεργά στο τραγούδι. Μπορείτε να κάνετε το τραγούδι σας πιο διασκεδαστικό χρησιμοποιώντας μια μηχανή καραόκε. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να αποκτήσετε μηχανή καραόκε παντού, σε αυτήν την περίπτωση, μια συσκευή Android είναι βολική καθώς υπάρχουν πολλές εφαρμογές καραόκε που μπορούν να ληφθούν και να αναπαραχθούν σε αυτήν. Εάν θέλετε να τραγουδήσετε με τους φίλους σας ή θέλετε να προσθέσετε κάποια επιπλέον στοιχεία στο τραγούδι σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές. Δείτε την παρακάτω λίστα που περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές καραόκε που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό παραγωγής μουσικής

Οι καλύτερες εφαρμογές καραόκε για Android

Smule

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές τραγουδιού για Android το 2019. Μπορείτε να τραγουδήσετε με τους φίλους σας με τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Μπορείτε να κάνετε σόλο ή ντουέτο με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλά ηχητικά εφέ και φίλτρα βίντεο που μπορούν να εφαρμοστούν ενώ τραγουδάτε το αγαπημένο σας τραγούδι. Μπορείτε να τραγουδήσετε ζωντανά ή να ηχογραφήσετε το τραγούδι σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες. Διόρθωση βήματος, φωνητικά στίλβωσης, οπτικά φίλτρα και πολλές άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή.

Κατεβάστε το Smule

Κόκκινο καραόκε

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που είναι εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν περισσότερα από 100 χιλιάδες τραγούδια διαθέσιμα σε αυτήν την πλατφόρμα από την οποία μπορείτε να τραγουδήσετε. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια βάση χρηστών 10 εκατομμυρίων, η οποία αποτελεί πολύ καλό κοινό για τα τραγούδια σας. Μπορείτε να εγγράψετε σόλο, ντουέτο, ομαδικά τραγούδια, να προσθέσετε φίλτρα στη φωνή σας, να προσθέσετε θέματα και οπτικά εφέ στα τραγούδια και τα βίντεό σας.

Κατεβάστε το κόκκινο καραόκε

Γιόκι

Το Yokee είναι ελεύθερο να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή καραόκε που είναι διαθέσιμη στο Google play store. Έχει περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις που δείχνουν την τεράστια βάση χρηστών και τη δημοτικότητά της. Υπάρχουν εκατομμύρια τραγούδια καραόκε διαθέσιμα σε αυτήν την εφαρμογή. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να τραγουδήσετε μαζί με φίλους ή να παίξετε σόλο.

Κατεβάστε το Yokee

Τραγουδάμε

Κατατάσσεται Νο. 1 στο Google Play store δωρεάν για λήψη γραφήματος. Είναι μια διασκεδαστική και εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραγουδάτε με τους φίλους ή τους καλλιτέχνες σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε φανταστικά βίντεο και να τα συνδέσετε με τους κοινωνικούς λογαριασμούς σας, όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ.

Κατεβάστε το WeSing

StarMaker

Είναι μια γνωστή δωρεάν εφαρμογή καραόκε. Αυτή η εφαρμογή έχει περισσότερους από 50 εκατομμύρια χρήστες και ενημερώνεται τακτικά με τα τελευταία κομμάτια. Μπορείτε επίσης να λάβετε συνδρομή VIP για ορισμένες επιπλέον δυνατότητες.

Κατεβάστε το StarMaker

Midifun Karaoke

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές καραόκε. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν εκατοντάδες τραγούδια σε αυτήν την εφαρμογή για να διαλέξετε.

Κατεβάστε το Midifun Karaoke

SingPlay

Αυτή η εφαρμογή καραόκε αναπτύχθηκε από την KineMaster Corporation και είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή με καλή διεπαφή. Αυτή η εφαρμογή μετατρέπει γενικά τα τραγούδια mp3 σε καραόκε αφαιρώντας τα φωνητικά. Προσφέρει μια ποικιλία τρόπων καραόκε.

Λήψη SingPlay

Σίνγκα

Θεωρείται μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τραγούδι που περιέχει περισσότερα από 60 χιλιάδες τραγούδια. Περιλαμβάνει τραγούδια όλων των δημοφιλών αστεριών στον πλανήτη. Μπορείτε να τραγουδήσετε σόλο ή να τραγουδήσετε με φίλους χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Υπάρχουν επίσης πολλές λίστες αναπαραγωγής. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση.

Κατεβάστε το Singa

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found