Τρόπος επίλυσης ζητημάτων αργής φόρτισης του Galaxy Note 8

Η αναμονή για αύξηση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική εάν ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύ μεγάλος. Στη διαδικασία, κάποιος τείνει να αρχίσει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο που καθυστερεί περαιτέρω την πλήρη φόρτιση. Η γιγαντιαία σημείωση 8 που διαθέτει μη αφαιρούμενη μπαταρία 3300 mAH είναι ένα από τα καλύτερα smartphone. Παρόλο που η συσκευή κυκλοφόρησε πρόσφατα, υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αργής φόρτισης στη συσκευή τους.

Η Samsung προσφέρει γρήγορη φόρτιση τόσο για ασύρματη όσο και για καλωδιακή φόρτιση. Στην ιδανική περίπτωση, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να φορτίζεται 100% σε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά, δεδομένου ότι δεν έχετε αγγίξει το τηλέφωνό σας κάθε φορά για να ελέγχετε τα πράγματα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε επιπλέον 15 ή 20 λεπτά εάν την απενεργοποιήσετε ή φορτίσετε στη λειτουργία αεροπλάνου. Αλλά αν βρείτε τη Σημείωση 8 που διαρκεί πολύ, τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα στη συσκευή σας, διαβάστε αυτό το άρθρο καθώς έχουμε συζητήσει εδώ πώς να διορθώσετε τα προβλήματα αργής φόρτισης του Galaxy Note 8.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi Galaxy Note 8

Τρόπος επίλυσης ζητημάτων αργής φόρτισης του Galaxy Note 8

Ελέγξτε εάν είναι ενεργοποιημένη η γρήγορη φόρτιση

Το πρώτο πράγμα που ίσως θέλετε να εξετάσετε είναι να ελέγξετε εάν η γρήγορη φόρτιση έχει ενεργοποιηθεί στη Σημείωση 8. Εδώ είναι πώς να ελέγξετε. Και οι δύο χρήστες ασύρματων και καλωδιακών φορτιστών θα ακολουθήσουν το ίδιο βήμα.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στη Σημείωση 8
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Μπαταρία σε αυτήν την οθόνη
  • Πατήστε Μπαταρία για να λάβετε περισσότερες επιλογές
  • Εκτός από άλλες επιλογές, θα υπάρχουν δύο βασικές επιλογές για αυτήν την περίπτωση - η μία είναι η γρήγορη φόρτιση καλωδίου και η δεύτερη είναι η γρήγορη φόρτιση ασύρματου δικτύου
  • Ανάλογα με τον τρόπο φόρτισης του καλωδίου ή του ασύρματου ελέγχου, ελέγξτε αν η επιλογή δίπλα τους έχει ενεργοποιηθεί ή όχι
  • Εάν όχι, ενεργοποιήστε τα
  • Στη συνέχεια, βγείτε από την οθόνη και φορτίστε το τηλέφωνό σας για να ελέγξετε αν η διαδικασία φόρτισης έχει ενισχυθεί ή όχι.

Ελέγξτε τη θύρα φόρτισης

Η επόμενη λύση στα προβλήματα φόρτισης του Galaxy Note 8 θα ήταν να ελέγξετε τη θύρα φόρτισης. Αυτό προορίζεται για όσους χρησιμοποιούν καλώδια για να φορτίσουν το τηλέφωνό τους. Εξετάστε προσεκτικά τη θύρα της Σημείωσης 8 και ελέγξτε τη για λυγισμένες θύρες, ζημιές σε υγρά ή διάβρωση. Ελέγξτε εάν το καλώδιο είναι χαλαρό. Εάν η θύρα σας είναι κατεστραμμένη, η Σημείωση 8 θα χρειαστεί χρόνος για τη φόρτιση.

Ελέγξτε το καλώδιο

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα καλώδια φόρτισης περνάνε μια δύσκολη στιγμή όταν τα βάζουμε στις τσάντες ή τις τσέπες μας σκληρά ενώ τα μεταφέρουμε στη δουλειά ή ενώ ταξιδεύουμε. Εάν το καλώδιο έχει δάκρυα ή κοψίματα, τότε πιθανώς κάτι έχει καταστραφεί και θα πρέπει να το σκεφτείτε να το αλλάξετε.

Ελέγξτε το σημείο φόρτισης

Ένα άλλο πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ένα ελαττωματικό σημείο φόρτισης. Μια αδύναμη πηγή ενέργειας δεν θα φορτίζει ποτέ γρήγορα ένα smartphone. Συνδέστε ένα διαφορετικό κινητό για να ελέγξετε αν το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και για άλλα κινητά ή δοκιμάστε να μεταβείτε σε διαφορετικό σημείο φόρτισης. Αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας.

Ελεγχος για ενημερώσεις

Έχετε ελέγξει πρόσφατα ενημερώσεις; Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημερώσεις λογισμικού> Έλεγχος για ενημερώσεις. Ίσως να υπάρχει ήδη μια ενημέρωση που σας περιμένει. Οι ενημερώσεις έρχονται πάντα με επιδιορθώσεις. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό θα διορθωθεί.

Ακόμα και αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω σημεία και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να διορθώσετε τα προβλήματα αργής φόρτισης του Galaxy Note 8 και το πρόβλημα φαίνεται να επιμένει, τότε είναι καλύτερο να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Samsung ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Galaxy Note 8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found