Τρόπος επίλυσης προβλημάτων παγώματος iPhone 7 Plus

Το iPhone 7 Plus είναι η κορυφαία συσκευή του 2016 που συνοδεύεται από βαρύ τίμημα. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι η απόδοση και τα συμβόλαια αυτού του τελευταίου smartphone της Apple είναι εκπληκτικά που θα σας υποχρεώσουν να έχετε ένα αν είστε fan του iPhone και έχετε μεγάλο προϋπολογισμό. Ωστόσο, τα προβλήματα συμβαδίζουν με το smartphone και δεν έχουν ξεφύγει από το iPhone 7 Plus. Πολλοί από τους χρήστες δήλωσαν ότι το iPhone 7 Plus τους καταψύχεται πολύ συχνά για κάποιους άγνωστους λόγους και αυτό τους αφήνει σε μια πολύ ενοχλητική κατάσταση. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο, καθώς περιέχει όλες τις πιθανές διορθώσεις για προβλήματα κατάψυξης του iPhone 7 Plus.

Δείτε επίσης: Συνηθισμένα προβλήματα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και τις επιδιορθώσεις τους

Πιθανές επιδιορθώσεις για προβλήματα κατάψυξης του iPhone 7 Plus

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε το iPhone 7 Plus

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε σε οποιοδήποτε smartphone, η πρώτη πρόταση είναι να κάνετε επανεκκίνηση που μπορεί να επιδιορθώσει πολλά μικρά προβλήματα υλικολογισμικού. Εάν δεν έχετε επανεκκινήσει το iPhone 7 Plus για λίγες ημέρες, πολλές εφαρμογές αρχίζουν να παγώνουν ή καταρρέουν και αυτό προκαλεί πάγωμα ολόκληρης της συσκευής πολύ συχνά. Λοιπόν, πηγαίνετε για επανεκκίνηση πρώτα και εάν δεν είναι σε θέση να επιλύσει το πρόβλημα για εσάς, μεταβείτε σε μια άλλη μέθοδο.

Η διαδικασία επανεκκίνησης του iPhone 7 Plus είναι διαφορετική από άλλα iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone 7 Plus. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Sleep / Wake και Volume down για περίπου 10 δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

Μέθοδος 2: Ενημέρωση του λογισμικού

Η επόμενη εργασία είναι να ελέγξετε για ενημέρωση. Βεβαιωθείτε ότι έχει ενημερωθεί με το πιο πρόσφατο διαθέσιμο λογισμικό, καθώς το πιο πρόσφατο λογισμικό έρχεται με διόρθωση σφαλμάτων που μπορεί να επιλύσει πολλά ζητήματα, ενώ φέρνει επίσης διαφορές στην απόδοση. Επομένως, ελέγξτε για ενημέρωση λογισμικού μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.

Μέθοδος 3: Κλείσιμο εφαρμογών που εκτελούνται

Μερικές φορές δεν είναι τίποτα άλλο από τις εφαρμογές τρίτων μερών που δημιουργούν ένα τόσο ενοχλητικό ζήτημα. Η εφαρμογή αποκρίνεται για κάποιο λόγο που δημιουργεί το πρόβλημα κατάψυξης του iPhone 7 Plus. Απλώς κλείστε αυτήν την εφαρμογή για να δείτε αν αυτό φέρνει διαφορές στο πρόβλημα κατάψυξης. Αλλά αν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα ενώ εκτελείτε πολλές εφαρμογές μαζί, τότε απλώς κλείστε την εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείτε προς το παρόν. Για να κλείσετε οποιαδήποτε εφαρμογή, πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης δύο φορές στη σειρά και θα ανοίξει όλες οι εφαρμογές που εκτελούνται. Τώρα πατήστε παρατεταμένα σε οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή έως ότου εμφανιστεί κόκκινος κύκλος με σύμβολο πλην σε κάθε εφαρμογή. Τι πρέπει να κλείσουν όλες οι εφαρμογές, πατήστε το σύμβολο μείον σε αυτές και η εφαρμογή θα κλείσει. Όταν τελειώσετε, πατήστε ξανά το κουμπί Home δύο φορές για να κλείσετε τη σειρά.

Μέθοδος 4: Απαλλαγείτε από κακές εφαρμογές

Υπάρχει κακή εφαρμογή στο iPhone 7 Plus; Η Apple μπορεί να αναλάβει τις δικές της εφαρμογές, αλλά οι εφαρμογές τρίτων δεν μπορούν να τις χειριστούν. Γι 'αυτό προσπαθήστε να θυμηθείτε εάν έχετε εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους που δεν είχε εξαιρετικές κριτικές και απλώς διαγράψτε τη από τη συσκευή σας για να επιλύσετε το πρόβλημα κατάψυξης του iPhone 7 Plus

Μέθοδος 5: Λήψη μιας παρακολούθησης συστήματος

Μια οθόνη συστήματος σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του τηλεφώνου, όπως λεπτομέρειες της προσωρινής μνήμης, χρήση μνήμης, αρχεία καταγραφής συστήματος κ.λπ. Επομένως, με την παρακολούθηση όλων αυτών των πληροφοριών θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε τις προβληματικές εφαρμογές ή τη συγκεκριμένη ρύθμιση που προκαλεί στην πραγματικότητα ολόκληρη τη συσκευή για μετάβαση σε λειτουργία κατάψυξης.

Μέθοδος 6: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν όλες οι παραπάνω μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω παραμένουν ανεπιτυχείς να επιλύσουν το πρόβλημα κατάψυξης του iPhone 7 Plus, τότε το τελικό θέρετρο είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Αυτή η διαδικασία θα επιλύσει σίγουρα το πρόβλημα, αλλά θα διαγράψει δεδομένα από τη συσκευή. Έτσι, πρέπει να το ρυθμίσετε από το μηδέν. Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αρχικά, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Προχωρήστε προς Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά για να γίνει επαναφορά ανάλογα με το πόσα δεδομένα υπάρχουν στο iPhone 7 Plus. Μόλις τελειώσετε, θα εμφανιστεί η οθόνη υποδοχής και θα σας ζητηθεί να σύρετε για να συνεχίσετε.

Λοιπόν, αυτές είναι οι μέθοδοι για να διορθώσετε το πρόβλημα κατάψυξης του iPhone 7 Plus. Προσπαθήστε να εκτελέσετε τα καθορισμένα βήματα ένα προς ένα και σίγουρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα κατάψυξης.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκτήσετε τις επαφές του iPhone 6 στην αρχική οθόνη σας

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found