Πώς να διορθώσετε το Apple Watch δεν θα χρεωθεί

Καθώς μπορούμε να διαβάσουμε την εξήγηση της Apple σχετικά με την μπαταρία Apple Watch, έχει «διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα», η οποία έχει τεχνικά 18 ώρες με την ακόλουθη χρήση: 90 χρονικοί έλεγχοι, 90 ειδοποιήσεις, 45 λεπτά χρήσης εφαρμογής και 30 λεπτά προπόνηση με αναπαραγωγή μουσικής από το Apple Watch μέσω Bluetooth. Αυτό είναι το καλύτερο που έχουμε από αυτό το αληθινό φορετό με πλούσιο οικοσύστημα εφαρμογών και μπαταρία 205 mAh. Η λέξη «διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα» είναι μια εντύπωση ότι πρέπει να τη φορτίζουμε κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Χάρη στην επαγωγική τεχνολογία που χρησιμοποιείται από το Apple Watch για να μας βοηθήσει να το φορτίσουμε. Επιπλέον, με βάση υλικού τρίτων. μπορεί να συνοδεύσει το Apple Watch με χρέωση νύχτας.

Δείτε επίσης: Η καλύτερη όμορφη βάση φόρτισης ή σταθμός για το Apple Watch

Ο ρυθμός είναι καθαρός: χρησιμοποιήστε το το πρωί με πλήρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και επαναφορτίστε το το βράδυ για την επόμενη μέρα. Ωστόσο, ένα από τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με αυτήν τη συσκευή είναι ότι το Apple Watch δεν θα χρεωθεί.

Σημείωση: Εάν το Apple Watch και τα αξεσουάρ του εξακολουθούν να καλύπτονται από την εγγύηση, μπορείτε να το πάρετε στο Apple Store για να διεκδικήσετε την εγγύησή σας κάνοντας κράτηση στη γραμμή Genius ή μπορείτε να την μεταφέρετε στον εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε μια αντιμετώπιση προβλημάτων για να διορθώσετε το Apple Watch που δεν θα χρεωθεί μόνοι σας για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Πώς να διορθώσετε το Apple Watch δεν θα χρεωθεί

Συγουρεύομαι:

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει ένα προστατευτικό πλαστικό στην πίσω επιφάνεια φόρτισης του ρολογιού, επειδή συνέβη σε ορισμένες περιπτώσεις και ότι η διαλείπουσα Apple Watch δεν θα φορτίσει.
  • Παρόλο που η τεχνολογία φόρτισης του Apple Watch χρησιμοποιεί επαγωγή, αλλά πρέπει να προσέξουμε την καθαρότητα της επιφάνειας κάτω από το Apple Watch και την πίσω επιφάνεια φόρτισης της Apple Watch.
  • Προσπαθήστε να μην τυλίξετε το καλώδιο, επειδή το καλώδιο μπορεί να λυγίσει. Το ρολόι της Apple διαθέτει φορτιστή και καλώδιο με επαγωγική κεφαλή φορτιστή. Εάν μπορείτε να βρείτε άλλο φορτιστή και καλώδιο, δοκιμάστε τα. Εναλλαγή μεταξύ φορτιστή και καλωδίου για να μάθετε αν ο φορτιστής ή το καλώδιο ή και τα δύο δεν λειτουργούν. Εάν εντοπίσετε ζημιά σε ένα από αυτά ή και στα δύο, δεν χρειάζεται να κάνετε το επόμενο βήμα. Μπορείτε απλώς να μεταβείτε στο Apple Store ή στον Εξουσιοδοτημένο Πάροχο Υπηρεσιών και να ζητήσετε νέο.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

  • Επανεκκινήστε το Apple Watch: πρώτα, απενεργοποιήστε το Apple Watch πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό. Στη συνέχεια, σύρετε το ρυθμιστικό απενεργοποίησης προς τα δεξιά. Ενεργοποιήστε το ξανά το Apple Watch κρατώντας πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

  • Αναγκαστική επανεκκίνηση του Apple Watch: κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί και το Digital Crown ταυτόχρονα για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

  • Επαναφέρετε το Apple Watch: ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη

Παω σεΓενικός — Επαναφοράκαι μετά πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found