10 πιο συνηθισμένα προβλήματα Galaxy Note 4

Το Galaxy Note 4 είναι ένα τηλέφωνο με δυνατότητα λειτουργίας που προσφέρει τα πάντα, όπως εξαιρετική κάμερα, μεγάλη οθόνη προβολής και τόνους λειτουργιών. Αλλά οι χρήστες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τη Σημείωση 4. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του Galaxy Note 4 και η λύση τους συζητούνται εδώ.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε την οθόνη Galaxy Note 4 παραμένει μαύρη μετά από τηλεφωνικές κλήσεις

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα πολύ κοινό παράπονο που προέρχεται από τους περισσότερους χρήστες. Ένα παλιό τηλέφωνο μπορεί να χάσει την χωρητικότητα της μπαταρίας με το χρόνο, αλλά στην περίπτωση του νέου τηλεφώνου, πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τη χρήση για να αποφύγετε την ταχύτερη εξάντληση της μπαταρίας. Θυμηθείτε ότι ένα νέο τηλέφωνο χρειάζεται λίγες μέρες για να ενεργοποιήσετε πλήρως την μπαταρία. Η λύση για την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 4 εξηγείται εδώ.

Τι να κάνω

> Μεταβείτε στις ρυθμίσεις> Μπαταρία> Χρήση μπαταρίας και θα σας δείξει όλες τις εφαρμογές και την μπαταρία που χρησιμοποιούν. Επομένως, εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή που δεν είναι χρήσιμη αλλά αποστραγγίζει το μέγιστο ποσοστό της μπαταρίας, μπορείτε να τη διαγράψετε για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

> Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας απενεργοποιημένο και ενεργοποιημένο.

> Root το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια διαγράψτε όλα τα bloatware που ήταν προεγκατεστημένα στο τηλέφωνο.

> Η τελική επιλογή είναι να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πρόβλημα ευαισθησίας πίσω κουμπιού

Η ευαισθησία του κουμπιού επιστροφής είναι ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι από τους χρήστες του Galaxy Note 4. Αυτό που συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση είναι το κουμπί πίσω χάνει την ευαισθησία και δεν ανταποκρίνεται σε όλες τις πινελιές.

Τι να κάνω

Αυτό είναι ένα ζήτημα υλικού που επιδιορθώνεται από μια μπροστινή διάταξη LCD. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή αλλιώς να το κάνετε από τεχνικό ή από τον μεταφορέα.

Μόνωση

Η καθυστέρηση είναι ένα άλλο ζήτημα στο Galaxy Note 4 και η λειτουργία του τηλεφώνου γίνεται πολύ δύσκολη όταν καθυστερεί εκτενώς. Το άνοιγμα των εφαρμογών, η αρχική οθόνη, η πληκτρολόγηση οτιδήποτε στο πληκτρολόγιο, η γενική πλοήγηση και άλλα πράγματα χρειάζονται πολύ χρόνο και μερικές φορές συμβαίνει ένα μεγάλο τραύμα που είναι πραγματικά ενοχλητικό. Οι πιθανές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα παρατίθενται παρακάτω.

Τι να κάνω

> Πρώτα μεταβείτε στις ρυθμίσεις> σχετικά με τη συσκευή και πατήστε επτά φορές. Πάλι επιστρέψτε στο μενού ρυθμίσεων που θα φέρει την επιλογή προγραμματιστή. Εδώ θα μάθετε την κλίμακα κινούμενων σχεδίων παραθύρων, την κλίμακα κινούμενης μετάβασης και την κλίμακα διάρκειας του κινούμενου. Ορίστε όλες αυτές τις επιλογές σε "0" για να αποφύγετε την καθυστέρηση.

> Η φωνή S είναι μια καλή λειτουργία στο Galaxy Note 4, αλλά αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους καθυστέρησης. Συνιστάται λοιπόν να απενεργοποιήσετε την επιλογή «άνοιγμα μέσω αρχικού κλειδιού» μεταβαίνοντας στην ενότητα S voice και στη συνέχεια στις επιλογές.

> Η αλλαγή της διεπαφής χρήστη είναι μια καλή λύση για καθυστέρηση.

> Ενημερώστε τη συσκευή σας με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Το Bluetooth δεν συνδέεται

Ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι δεν μπορούν να συνδεθούν στο Bluetooth και παρόλο που το Bluetooth συνδέεται μερικές φορές, αλλά προσφέρει περιορισμένη λειτουργικότητα.

Τι να κάνω

> Ελέγξτε την επιλογή Bluetooth μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις στο Galaxy Note 4 και κάντε την απαιτούμενη προσαρμογή.

> Εάν έχετε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή, τότε είναι καλύτερο να ελέγξετε τη διαδικασία σύνδεσης Bluetooth μία φορά για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε κάνει με τον σωστό τρόπο.

> Επαναφέρετε τη σύνδεση με τη βοήθεια του εγχειριδίου. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται μερικές φορές όταν έχει φτάσει το όριο σύνδεσης. Η επαναφορά θα διαγράψει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές και θα απελευθερώσει χώρους.

> Τέλος, μπορείτε να λάβετε βοήθεια για ορισμένες εφαρμογές σύνδεσης Bluetooth, καθώς βοηθούν στην επίλυση του ζητήματος συνδεσιμότητας.

Πρόβλημα σύνδεσης Wi-Fi

Η αργή σύνδεση Wi-Fi ή καθόλου συνδεσιμότητα είναι ένα ζήτημα στο Samsung Galaxy Note 4 το οποίο μπορεί να διορθωθεί ακολουθώντας ορισμένες μεθόδους.

Τι να κάνω

> Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε τόσο το Wi-Fi όσο και το δρομολογητή του τηλεφώνου σας. Περιμένετε λίγα λεπτά και μετά γυρίστε τα ξανά. Τώρα δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

> Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του δρομολογητή σας και βεβαιωθείτε ότι το φιλτράρισμα MAC δεν είναι ενεργοποιημένο. Διαφορετικά, είναι καλύτερο να προσθέσετε τη διεύθυνση MAC του Galaxy Note 4 που θα μάθετε μεταβαίνοντας στο Wi-Fi> ρυθμίσεις> Για προχωρημένους.

> Η χαμηλή μπαταρία μπορεί να είναι αιτία προβλήματος σύνδεσης Wi-Fi. Μπορείτε να το ελέγξετε μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις> λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και να δείτε εάν αυτό δημιουργεί το πρόβλημα.

> Εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία σύνδεσης Wi-Fi στο τηλέφωνό σας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις> Σύνδεση Wi-Fi και επιλέγοντας τη σύνδεση που προσπαθείτε να συνδέσετε.

> Η αλλαγή του καναλιού του δρομολογητή σας μπορεί να λύσει το πρόβλημα εάν αυτό συμβαίνει λόγω παρεμβολών από μερικούς κοντινούς δρομολογητές.

Μέρος 2ο

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found