Πώς να κάνετε Flash Stock Rom στο Samsung Galaxy S5 μέσω ODIN

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε χρήστες του Samsung Galaxy S5, οπότε οι χρήστες άλλων συσκευών δεν ακολουθούν τα βήματα εδώ για να αναβοσβήνουν ROM.

Οι χρήστες του Galaxy S5 που έχουν κάνει το τηλέφωνό τους ή έχουν εγκαταστήσει προσαρμοσμένη ROM, αλλά τώρα θέλουν να επιστρέψουν στο απόθεμα ROM, αυτός ο οδηγός θα τους βοηθήσει να το κάνουν. Εδώ θα συζητήσουμε στη διαδικασία βήμα προς βήμα πώς να αναβοσβήνει ROM ROM μέσω ODIN στο Samsung Galaxy S5.

Δείτε επίσης- Πώς να κάνετε flash ROM απόθεμα μέσω ODIN στο Samsung Galaxy S3

Αναβοσβήνοντας το τηλέφωνό σας μπορεί να διαγράψει όλα τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, προτού συνεχίσετε με τα βήματα. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε μαζί σας τα ακόλουθα πράγματα:

  1. Το Galaxy S5 σας
  2. Καλώδιο δεδομένων USB χρησιμοποιώντας το οποίο πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας.
  3. Σύνδεση στο Διαδίκτυο για τη λήψη ορισμένων αρχείων που απαιτούνται για τη διαδικασία.
  4. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο είναι πλήρως φορτισμένο και απενεργοποιημένο.

Βήματα για να αναβοσβήνει ROM ROM μέσω ODIN στο Galaxy S5

> Το πρώτο βήμα είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Samsung Kies στον υπολογιστή σας. Θα περιέχει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης για το τηλέφωνό σας. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για λήψη του Samsung Kies.

> Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Home, το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί μείωσης έντασης και κρατήστε τα για είσοδο στη λειτουργία λήψης.

> Τώρα το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο δεδομένων USB.

> Πηγαίνετε στον Πίνακα Ελέγχου> Διαχείριση Συσκευών> Ελεγκτές Universal Serial Bus, εσείς το Galaxy S5 θα εμφανίζεται ως Samsung Mobile USB Composite Device. Εάν δεν το βλέπετε, αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα οδήγησης δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αποσυνδέσετε το τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή σας, να διαγράψετε το Samsung Kies και άλλο λογισμικό που σχετίζεται με τη Samsung από τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να τα εγκαταστήσετε ξανά. Εάν τότε δεν λειτουργεί, τότε πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το ανεπίσημο πρόγραμμα οδήγησης USB Samsung και, στη συνέχεια, να το ελέγξετε ξανά.

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτουργεί για την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Windows Update για να βρείτε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης. Για αυτό είναι υποχρεωτικό να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι τα βήματα για αυτό:

  • Απεγκαταστήστε όλο το λογισμικό που σχετίζεται με τη Samsung από τον υπολογιστή σας.
  • Εισαγάγετε το Galaxy S5 σε λειτουργία λήψης.
  • Μεταβείτε στη Διαχείριση συσκευών, θα πρέπει να βρείτε το τηλέφωνο ως δύο μη κατηγοριοποιημένες συσκευές, CDC ACM Data και CDC Abstract Control Model στη λίστα Άλλες συσκευές.
  • Πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο CDC Abstract Control Model> Ενημέρωση λογισμικού ποταμού> Αναζήτηση για ενημερωμένο λογισμικό προγράμματος οδήγησης.
  • Στη συνέχεια, τα Windows θα ξεκινήσουν την αναζήτηση του κατάλληλου προγράμματος οδήγησης και θα εγκαταστήσουν το ίδιο. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα δείτε το Samsung Mobile USB Composite Device, το οποίο θα βρεθεί στο Universal Serial Bus Controllers. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε με τα επόμενα βήματα.

> Αφού το πρόγραμμα οδήγησης εγκατασταθεί σωστά και το Galaxy S5 βρίσκεται σε λειτουργία λήψης, θα πρέπει να κατεβάσετε το εργαλείο ODIN και το πακέτο Firmware mediafire και το Googledrive.

> Το αρχείο zip του ODIN πρέπει να εξαχθεί τώρα και να το τοποθετήσετε σε ένα φάκελο. Επίσης, το πακέτο Firmware πρέπει να εξαγάγει και να βάλει σε άλλο φάκελο. Μετά την εξαγωγή του πακέτου υλικολογισμικού θα δείτε 3 κύρια αρχεία, MODEM, CSC και PDA.

> Μεταβείτε στο φάκελο εξαγωγής ODIN και, στη συνέχεια, εκτελέστε το ODIN. Στην περιοχή ODIN θα δείτε ένα αναγνωριστικό πλαισίου: COM. Κάτω από αυτό το πλαίσιο θα δείτε το 0: ή κάτι τέτοιο. # είναι οποιοσδήποτε αριθμός και αν δείτε ότι το πλαίσιο είναι κενό που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι λάθος και το ODIN δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό σας.

> Μην αλλάζετε προεπιλεγμένες επιλογές, εκτός εάν καταλαβαίνετε τι κάνετε.

> Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί PDA, θα έχετε την επιλογή να περιηγηθείτε στο αρχείο PDA στο εξαγόμενο πακέτο Firmware. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο Άνοιγμα.

> Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί PHONE και να αναζητήσετε το αρχείο που ξεκινά με MODEM στο Firmware Package και μετά κάντε κλικ στο Open.

> Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί CSC και να περιηγηθείτε στο αρχείο που ξεκινά με CSC στο Πακέτο υλικολογισμικού μετά την εξαγωγή. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

> Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί START για να αρχίσει να αναβοσβήνει και να περιμένετε λίγο χρόνο για να το ολοκληρώσετε.

> Θα σας δείξει PASS μόλις ολοκληρωθεί.

> Το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει αυτόματα, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την εκκίνηση, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αποσυνδέστε όλη τη σύνδεση τώρα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found