Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης στο Galaxy Note 4

Ίσως σκέφτεστε ότι το πρόβλημα χαμηλής κατανάλωσης στο έξυπνο τηλέφωνό σας είναι ένα πολύ περίπλοκο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την μπαταρία. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα αργής φόρτισης στο Galaxy Note 4 είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα και αντιμετωπίζουν πολλοί άλλοι χρήστες Android. Πριν προχωρήσουμε στις παρακάτω λύσεις, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον αρχικό φορτιστή και ελέγξτε τα καλώδια του. Επίσης, καθαρίστε τη θύρα φόρτισης της συσκευής σας, καθώς μπορεί να είναι γεμάτη βρωμιά και σκόνη.

Πρόβλημα αργής φόρτισης στο Galaxy Note 4

Δείτε al: Πώς να ρυθμίσετε το Bluetooth στη σημείωση 4 του Galaxy

Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης στο Galaxy Note 4

Μέθοδος 1

Απενεργοποιήστε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές. Ορισμένες εφαρμογές παραμένουν εγκατεστημένες στο Galaxy Note 4, οι οποίες δεν είναι χρήσιμες για εσάς. Απεγκαταστήστε αυτές τις εφαρμογές και μειώστε το φορτίο του επεξεργαστή, καθώς η υπερβολική εφαρμογή μπορεί να κάνει τον επεξεργαστή πολύ αργό και αυτό οδηγεί σε πρόβλημα αργής φόρτισης. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχειριστής εφαρμογών, πατήστε στην εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε και μετά πιέστε Κατάργηση εγκατάστασης.

Μέθοδος 2

Βαθμονομήστε την μπαταρία του τηλεφώνου σας για να διορθώσετε την αρχική χωρητικότητα της μπαταρίας και το χρόνο φόρτισης. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή βαθμονόμησης μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Τα βήματα για αυτό:

Πηγή- www.makingdifferent.com

 • Αφήστε το τηλέφωνό σας να εκφορτιστεί πλήρως μέχρι να απενεργοποιηθεί
 • Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο και θα απενεργοποιηθεί ξανά
 • Τώρα συνδέστε το Galaxy Note 4 σε φορτιστή, αλλά μην το ενεργοποιήσετε
 • Αφήστε το τηλέφωνο να φορτίσει έως ότου η οθόνη εμφανίσει φόρτιση 100 τοις εκατό
 • Αφαιρέστε το φορτιστή
 • Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο. Η ένδειξη μπαταρίας δεν πρέπει να δείχνει 100 τοις εκατό. Συνδέστε λοιπόν ξανά το φορτιστή και αφήστε τον να φορτιστεί έως ότου εμφανιστεί 100 τοις εκατό
 • Αφαιρέστε το φορτιστή και επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Θα πρέπει να φορτίσετε ξανά το τηλέφωνο εάν δεν εμφανίζεται 100 τοις εκατό. Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε αυτό το βήμα μέχρι να δείτε 100% φόρτιση κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου χωρίς να είναι συνδεδεμένο
 • Τώρα κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Βαθμονόμησης μπαταρίας εάν δεν την έχετε εγκαταστήσει μέχρι τώρα. Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία έχει φορτιστεί 100 τοις εκατό πριν από την εκκίνηση της εφαρμογής και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση
 • Εκκινήστε αμέσως την εφαρμογή βαθμονόμησης μπαταρίας και βαθμονομήστε ξανά την μπαταρία
 • Αφού βαθμονομήσετε την μπαταρία, αφήστε το τηλέφωνό σας να αποφορτιστεί και απενεργοποιηθεί
 • Για άλλη μια φορά, φορτίστε πλήρως την μπαταρία ενώ το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Θα γίνει επαναφορά του ποσοστού μπαταρίας του συστήματος Android.

Μέθοδος 3

Αλλά εάν εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο ίδιο μέρος και πάσχετε από το χαμηλό πρόβλημα φόρτισης στο Galaxy Note 4, τότε η μορφοποίηση ή η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η καλύτερη επιλογή. Η εργοστασιακή επαναφορά διαγράφει όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας, οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων.

Για να διαμορφώσετε το Galaxy Note 4, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά συσκευής.

Πηγή- www.androidpit.com

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλήματος αργής φόρτισης

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found