Πώς να κατεβάσετε βίντεο Instagram σε Android

Όντας μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για πλατφόρμα Android και iOS, το Instagram βελτιώνεται συνεχώς φέρνοντας νέες δυνατότητες Ωστόσο, δεν υπάρχει δυνατότητα που να επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τα βίντεο. Το Instagram δεν σας δίνει μια επιλογή δεξιού κλικ για αποθήκευση βίντεο ή αποθήκευση μιας εικόνας ως συνάρτηση, λόγω προβλημάτων πνευματικών δικαιωμάτων και διανομής. Υπάρχουν εφαρμογές τρίτων κατασκευασμένων για αυτόν τον σκοπό. Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι θα ήταν ευκολότερο εάν το ίδιο το Instagram είχε αυτή τη δυνατότητα και ίσως κάποια μέρα θα αλλάξουν την πολιτική τους. Εάν αναρωτιέστε πώς να κατεβάσετε βίντεο Instagram σε Android, συνεχίστε να διαβάζετε.

Δείτε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε ζωντανό βίντεο Instagram σε Android και iPhone

Οδηγός: Πώς να κατεβάσετε βίντεο Instagram σε Android

Για να κατεβάσετε βίντεο Instagram στη συσκευή σας Android, θα πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για αυτόν τον σκοπό είναι η Λήψη βίντεο για το Instagram. Έτσι, το πρώτο βήμα είναι να κατευθυνθείτε στο Google Play και να αποκτήσετε την εφαρμογή. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει απευθείας στο Google Play.

Λήψη βίντεο για Instagram

Μετά την εγκατάσταση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε στο Instagram
  • Πατήστε τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία
  • Στη συνέχεια, πατήστε Αντιγραφή κοινής χρήσης URL

  • Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα λήψης βίντεο για το Instagram
  • Πατήστε το πεδίο "Επικόλληση κοινής χρήσης URL εδώ"
  • Στη συνέχεια, πατήστε Επικόλληση
  • Μόλις πατήσετε Επικόλληση, θα δείτε το μήνυμα "Το βίντεο αποθηκεύτηκε"

Αυτό είναι. Πραγματοποιήσατε λήψη ενός βίντεο από το Instagram στη συσκευή σας Android. Το βίντεο τοποθετείται στην εφαρμογή Gallery. Το Λήψη βίντεο για το Instagram, επίσης γνωστό ως InstaDownloader, σας επιτρέπει να αναπαράγετε το βίντεο ή μια εικόνα. Μπορείτε να το κάνετε πατώντας το ροζ εικονίδιο.

Θα δείτε τρεις επιλογές: Repost, Download Image, Download Video. Απλώς πατήστε στην επιλογή που θέλετε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found