Πώς να επιδιορθώσετε προβλήματα κενής οθόνης, τρεμοπαίγματος οθόνης και οθόνης που δεν ανταποκρίνεται στο Samsung Galaxy S4

Πολλοί χρήστες του Samsung galaxy S4 διαμαρτύρονται για ζητήματα οθόνης του Galaxy S4 και τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι το τρεμόπαιγμα της οθόνης, η απόκριση της οθόνης και η κενή οθόνη. Ο λόγος μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους, πρόβλημα λογισμικού ή πρόβλημα υλικού. Ωστόσο, μόλις φτάσετε στην ακριβή αιτία, η αντιμετώπιση προβλημάτων γίνεται πολύ πιο εύκολη. Εδώ θα συζητήσουμε όλους τους πιθανούς τρόπους για να διορθώσετε τα προβλήματα της οθόνης Galaxy S4 αφού γνωρίζουμε τους λόγους.

Διαβάστε επίσης - Πώς να διορθώσετε την κάρτα SIM που δεν έχει εισαχθεί σφάλμα στο Galaxy S4

Πιθανές επιδιορθώσεις για κενή οθόνη

Πηγή εικόνας - thedroidguy.com

Εάν η οθόνη του Samsung Galaxy S4 σας αδειάσει και θέλετε να γίνει η επισκευή της Samsung galaxy s4 με οποιονδήποτε τρόπο, ακολουθήστε τους τρόπους έναν προς έναν.

Φορτίστε το τηλέφωνο:

Το Samsung galaxy S4 ήρθε με μια οθόνη Super AMOLED που απαιτεί υψηλή ποσότητα ενέργειας για ενεργοποίηση, οπότε το πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει λόγω της χαμηλής μπαταρίας Φορτίστε το τηλέφωνο και προσπαθήστε να το ενεργοποιήσετε. Πρώτα εκτελέστε αυτό το βήμα και εάν το πρόβλημα παραμείνει ίδιο όπως πριν, ακολουθήστε τα άλλα βήματα.

Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία:

Το επόμενο βήμα είναι η εκκίνηση του τηλεφώνου σε ασφαλή λειτουργία. Για αυτό, απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί στην οθόνη το λογότυπο Samsung Galaxy S4. Αφήστε το κουμπί λειτουργίας και πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία επανεκκίνησης. Θα δείτε την «ασφαλή λειτουργία» στην οθόνη εάν η διαδικασία είναι επιτυχής.

Τώρα, απενεργοποιήστε όλες τις εφαρμογές τρίτων και ελέγξτε αν το πρόβλημα της κενής οθόνης έχει εξαφανιστεί ή όχι. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, τότε το πρόβλημα δεν σχετίζεται με εφαρμογές τρίτων. Προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:

Όταν οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους δεν προκαλεί το ζήτημα, θα πρέπει να είναι πρόβλημα υλικού ή λογισμικού. Εάν το ζήτημα σχετίζεται με λογισμικό, μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα το διορθώσει. Αλλά πρώτα, πάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων και αρχείων πριν προχωρήσουμε σε αυτήν τη διαδικασία. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένα τα κουμπιά Power, Home και αύξησης έντασης έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο Android στην οθόνη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί έντασης για πλοήγηση και κουμπί λειτουργίας για να ορίσετε τις επιλογές που εμφανίζονται. Επιλέξτε «διαγραφή δεδομένων» ή «επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» και επιβεβαιώστε τη διαδικασία πατώντας «ναι» όταν σας ζητηθεί «Διαγραφή όλων των δεδομένων χρήστη». Το πρόβλημα θα επιλυθεί σίγουρα εάν συνδέεται με το ζήτημα του λογισμικού.

Όμως, σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει εκεί, τότε πρέπει να είναι ένα πρόβλημα υλικού που μπορεί να επιλυθεί από τον τεχνικό. Μπορούν να προτείνουν εάν απαιτείται αντικατάσταση οθόνης Samsung Galaxy S4.

Πιθανές διορθώσεις για τρεμόπαιγμα οθόνης

Το τρεμόπαιγμα της οθόνης είναι ένα άλλο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Galaxy S4. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διαμαρτυρηθεί για ζητήματα όπως οι αυτόματες αλλαγές στο επίπεδο φωτεινότητας, ξαφνικά η οθόνη μετατρέπεται σε μαύρη οθόνη κ.λπ. Όποια και αν είναι τα ζητήματα, δοκιμάστε τους ακόλουθους τρόπους για την επισκευή της Samsung galaxy s4 πριν πάτε για το Samsung galaxy s4 αντικατάσταση οθόνης.

Εκκινήστε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία:

Αυτή είναι η πρώτη μέθοδος που πρέπει να εκτελεστεί για την αναγνώριση της πραγματικής αιτίας που δημιουργεί το ζήτημα. Αυτή η διαδικασία θα σας ενημερώσει εάν η οθόνη τρεμοπαίζει λόγω κάποιων εφαρμογών τρίτων ή όχι. Έτσι, εκκινήστε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία ακολουθώντας την παραπάνω εξηγηθείσα μέθοδο. Απενεργοποιήστε τώρα όλες τις εφαρμογές τρίτων και ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι. Εάν όχι, τότε οι εφαρμογές δεν είναι ο ένοχος. Προχωρήστε στα επόμενα βήματα.

Πηγή εικόνας - www.jovora.com

Εργοστασιακή επανεκκίνηση:

Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν λειτουργούν. Αλλά μην ξεχάσετε να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων. Εάν το τρεμόπαιγμα της οθόνης συνέβαινε λόγω προβλημάτων λογισμικού, η εργοστασιακή επαναφορά θα διορθώσει το πρόβλημα. Αλλά σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, τότε πρέπει να είναι πρόβλημα υλικού και η οθόνη αντικατάστασης του Samsung galaxy s4 είναι η μόνη λύση για αυτό.

Πιθανές διορθώσεις για οθόνη που δεν αποκρίνεται:

Η απρόσκοπτη οθόνη του Samsung Galaxy S4 μπορεί να διορθωθεί ακολουθώντας μερικές μεθόδους. Αυτά εξηγούνται παρακάτω.

Επανεκκινήστε το τηλέφωνο:

Μερικές φορές, μια απλή επανεκκίνηση διορθώνει πολλά προβλήματα. Γι 'αυτό, δοκιμάστε να το τραβήξετε προς τα πάνω και επανατοποθετήστε το αφού περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα.

Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία:

Εάν η πρώτη διαδικασία αποτύχει, εκτελέστε αυτό το βήμα. Τώρα, απενεργοποιήστε όλες τις εφαρμογές τρίτων και ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση:

Εάν το πρόβλημα είναι με το λογισμικό, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

Ωστόσο, εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις λύσεις και εξακολουθείτε να έχετε το ίδιο πρόβλημα, απαιτείται η τελική λύση για την οθόνη αντικατάστασης του Samsung galaxy s4.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε- Πώς να διορθώσετε το Samsung galaxy S4 που δεν λαμβάνει αναφορές παράδοσης κειμένου

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found