Τα καλύτερα Sims 4 Mods

Το The Sims 4 είναι ο τέταρτος και σημαντικός τίτλος στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών προσομοίωσης ζωής που ονομάζεται The Sims. Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του Sims 4 και έχει αναπτύξει μια καταπληκτική βάση θαυμαστών. Οι κατασκευαστές του Sims 4 καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και εργάζονται σκληρά για να παράγουν τα mods Sims 4 και επιπλέον περιεχόμενο για τους παίκτες να προσαρμόσουν και να βελτιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν πραγματικά να ξεπεράσουν τα πρόσθετα στο The Sims 4 χαρακτηριστικό γκαλερί και να κάνουν διακριτικές αλλαγές για την αναμόρφωση του παιχνιδιού εντελώς. Είτε επιθυμείτε να προσθέσετε επιπλέον δυνατότητες είτε να τροποποιήσετε το παιχνίδι για να διαχειριστείτε τους Sims σας πιο εύκολα ή θέλετε να κάνετε αναλυτικές αναθεωρήσεις στον τρόπο εμφάνισης και συμπεριφοράς των πραγμάτων, πρέπει να αποκτήσετε τις τελευταίες λειτουργίες Sims 4 και να τις κατεβάσετε το συντομότερο δυνατόν ισορροπήστε το παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο τελειότητας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα καλύτερα mods Sims 4 μπορούν να αλλάξουν και να αναβαθμίσουν εντελώς το παιχνίδι σας καθώς εμφανίζονται συχνά καινούργια. Θα συναντήσετε μικρές τροποποιήσεις για να ολοκληρώσετε την αναθεώρηση των μεγάλων συστημάτων. Ωστόσο, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθήσετε ποια από τα mods Sims 4 λειτουργούν καθώς μερικά από τα καλύτερα mods μπορεί να μην έχουν λάβει την ίδια προσοχή τα τελευταία χρόνια. Οι επίσημες ενημερώσεις του παιχνιδιού μπορούν να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά ή να τα σπάσουν, καθιστώντας έτσι τα mods ξεπερασμένα. Ανεξάρτητα από το τι έρχεται και πηγαίνει, παρουσιάζουμε παρακάτω μια συλλογή από μερικά από τα καλύτερα και ενημερωμένα mods για το The Sims 4, από το μικρό έως το μεγάλο. Πρέπει να ελέγξετε τις οδηγίες εγκατάστασης για καθένα από αυτά τα mods και να βεβαιωθείτε ότι τα δύο δεν έρχονται σε διένεξη και συγκρούονται μεταξύ τους. Δεδομένου του γεγονότος, πόσο εύκολο είναι το mod Sims 4, πολλοί παίκτες είναι πιθανό να συγκλονιστούν με τις επιλογές. Τα mods που αναφέρονται εδώ δεν είναι μόνο χρήσιμα αλλά δεν έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Πώς να προσθέσετε τα καλύτερα mods Sims 4 στο παιχνίδι σε Mac ή PC

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τη λήψη των λειτουργιών nest.

  • Για την εγκατάσταση των καλύτερων mods Sims 4 στο παιχνίδι σας, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το αρχείο mod.
  • Πρέπει να ανοίξετε την Εξερεύνηση των Windows σε υπολογιστή ή το Finder σε Mac και, στη συνέχεια, να εντοπίσετε το Electronic Arts. The Sims 4 και Mods.
  • Μετά το προηγούμενο βήμα, πρέπει να αφήσετε τις λήψεις απευθείας στο φάκελο ή στο Electronic Arts, The Sims 4 και Mods.
  • Συνήθως, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για την εγκατάσταση του mod στη σελίδα από την οποία πραγματοποιείτε λήψη, αλλά είναι ένα εύκολο σύστημα μεταφοράς και απόθεσης.

Κατά τη λήψη ενός συμπιεσμένου αρχείου, αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι να το αποσυμπιέσετε. Πρέπει απλά να σύρετε και να αποθέσετε το συμπιεσμένο αρχείο στο φάκελο mods. Ενώ τα νεότερα mods μπορεί να έχουν επέκταση «.ts 4 scrtipt», τα υπόλοιπα μπορεί να έχουν ένα αρχείο «.package», το οποίο μπορεί να μεταφερθεί και να αποσυρθεί εύκολα.

Δείτε επίσης: The Sims 5: Ειδήσεις, φήμες και ημερομηνία κυκλοφορίας

Καλύτερες λειτουργίες Sims 4

Βρίσκοντας δουλειά

Οι παίκτες προσθέτουν νέα και ενδιαφέρουσα καριέρα στο Mod The Sims σε εβδομαδιαία βάση, οπότε αν προσβλέπετε σε έναν νέο τρόπο και έμπνευση για μια κατεύθυνση για να μετακινήσετε τον Sim σας, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Δεν είναι μόνο η φαντασία ή η σκέψη που κρύβεται πίσω τους, αλλά τα περισσότερα από αυτά σας παρέχουν επίσης έναν πλήρως εξοπλισμένο δρόμο που μπορείτε να ακολουθήσετε. Είτε επιθυμείτε να γίνετε επαγγελματίας χάκερ, προγραμματιστής παιχνιδιών, ιδιωτικός ερευνητής ή πρωταθλητής μπόουλινγκ, μπορείτε τώρα να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Παρόλο που οι προσαρμοσμένες επιλογές σταδιοδρομίας δεν θα λειτουργούν με την πλειονότητα των mods γενικής επισκευής όπως το Turbo Careers, μην το αφήσετε να σας αποβάλει.

Κέντρο εντολών MC

Με τη βοήθεια αυτού του πίνακα ελέγχου, μπορείτε να τροποποιήσετε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής των Sims σας σε ολόκληρη τη γειτονιά, πράγμα που σημαίνει ότι είστε θεός των Sims 4. Ακριβώς από τον καθορισμό των ποσοστών απασχόλησης για διαφορετικές ηλικίες Sim, μπορείτε να μάθετε ποιος είναι έγκυος και να ματαιώσει το μωρό εάν απαιτείται. Επιπλέον, μπορείτε να φιλτράρετε τις ρυθμίσεις για τον ελεγκτή που δεν είναι παίκτης για να διασφαλίσετε ότι οι Sims ζουν την καλύτερη ζωή τους. Είναι αλήθεια ότι πολλοί παίκτες του The Sims είναι πιθανό να γνωρίζουν τους κύριους κωδικούς εξαπάτησης από καρδιάς και είναι τυπικό να πληκτρολογείτε «motherlode» για μια ομάδα simoleons. Υπάρχει όμως ένα πλήθος άλλων απατεώνων, ώστε να μπορείτε να τα μάθετε όλα για να αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου, ενώ τα κοιτάζετε κάθε φορά. Την επόμενη φορά μπορείτε να απαγορεύσετε σε όλους τους παίκτες να φορούν αυτά τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου και να απομακρύνουν όλους τους Elder Sims από τα σπίτια τους. Καθώς αυτό το mod έχει τη δυνατότητα να κάνει τόσα πολλά πράγματα, συνήθως έρχεται σε μια σειρά από ενότητες που σας επιτρέπουν να συνδυάζετε και να ταιριάζετε με ευκολία.

Συναισθηματική αδράνεια

Αναμφίβολα, οι Sims αντιπροσωπεύουν μια συναισθηματική ομάδα, και η διάθεσή τους αλλάζει γρηγορότερα από το χρόνο που απαιτείται για να αλλάξετε έναν διακόπτη. Είναι αυτές οι απλές δραστηριότητες, όπως η απόλαυση ενός ωραίου γεύματος σε ένα σωστά διακοσμημένο δωμάτιο που θα τους γεμίσει με χαρά για μερικές ώρες και το συναίσθημα εξαφανίζεται μετά από αυτό. Έτσι, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτήν την κατάσταση του Sims, μπορείτε να προχωρήσετε και να κατεβάσετε το Emotional Inertia καθώς καθιστά τα συναισθήματα πιο σημαντικά και επακόλουθα. Όχι μόνο τα συναισθήματα θα διαρκέσουν περισσότερο, αλλά θα είναι δύσκολο να καταπατηθούν, και τελικά θα είναι πιο δύσκολο να φτάσετε στις υψηλότερες τάξεις του καθενός. Δεν μπορείτε πλέον να έχετε στενό κράτημα στους Sims σας, είτε είναι πάνω είτε κάτω, κάτι που μπορεί να τους κάνει να νιώθουν σαν πραγματικοί άνθρωποι.

Δημιουργήστε μια επισκευή Sim

Πρόκειται για ένα απίστευτο mod που σας επιτρέπει να αλλάξετε το φωτισμό και το φόντο και να σας επιτρέψει να απαλλαγείτε από αυτές τις ενοχλητικές προδιαγραφές, αν και μπορεί να χρειαστεί ακόμα λίγο συντονισμό. Αυτό το mod το καθιστά αβίαστο να βλέπεις τι κάνεις. Αν και η επιλογή Φωτισμός έχει πράσινες και μπλε ανταύγειες, αλλάζει επίσης το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών, των ματιών και των ρούχων. Σας προσφέρει μερικές επιλογές φωτισμού, αφαιρεί τις προδιαγραφές και σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το φόντο από την προεπιλεγμένη χρωματική κλίση. Καθώς διατίθεται σε διαφορετικές ενότητες, μπορείτε να κατεβάσετε όσα ή λιγότερα θέλετε.

Έχετε κάποια προσωπικότητα παρακαλώ!

Εάν έχετε κουραστεί από τους Sims σας να ασχολούνται χωρίς συνομιλίες μεταξύ τους, τότε αυτό το mod μπορεί να ενισχύσει τις αλληλεπιδράσεις τους. Πρόκειται για ένα εκτεταμένο mod και εισάγει αρκετές αλλαγές, αλλά ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η εξάλειψη των αδράνειας συνομιλιών από τις συνομιλίες, πράγμα που σημαίνει ότι αντί για περιστασιακές συνομιλίες για ασήμαντα θέματα, οι Sims πρέπει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε πιο ρεαλιστικά θέματα. Ωστόσο, το mod αποφασίζει πώς αλλάζει η συνομιλία με βάση τις τρέχουσες σχέσεις μεταξύ των Sims μαζί με την παρούσα διάθεσή τους και τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα. Ενώ μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο φαίνονται τα πράγματα, ίσως χρειαστεί να προετοιμαστείτε για πυροτεχνήματα όταν οι δύο Sims δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.

Ρυθμιστικό ύψους

Όταν αποφασίσετε το βάρος και τη μυϊκή μάζα των Sims σας, είναι τόσο εύκολο όσο μετακινείτε ένα ρυθμιστικό ή πιέζετε τα σώματα στο The Sims 4. Ωστόσο, είναι αρκετά περίεργο το γεγονός ότι κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο έχει το ίδιο ύψος. Με τη βοήθεια του mod Height Slider Sims 4, μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα και να προσθέσετε τις φυσικές παραλλαγές ανάστασης στη γειτονιά.

Προσαρμοσμένες αλληλεπιδράσεις τροφίμων

Εάν θέλετε να προσθέσετε δημιουργικότητα στη γαστρονομική περιοχή, οι προσαρμοσμένες αλληλεπιδράσεις φαγητού σάς προσφέρουν μια καλή αρχή. Αν και δεν προσθέτει νέες συνταγές ή συστατικά στο παιχνίδι, προσθέτει νέες πιθανές συνδέσεις μεταξύ του εξοπλισμού μαγειρέματος και του πλαισίου μενού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ψυγείο γεμάτο με προσαρμοσμένα γεύματα από την κουζίνα των άλλων modders.

Με την εγκατάσταση αυτού του mod, ίσως θελήσετε να κατευθυνθείτε προς την προσαρμοσμένη ενότητα φαγητού και να επιλέξετε το μενού σας. Θα συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών επιλέγοντας γεύματα όπως biriyani, cheesecake βατόμουρου, κινέζικα ζυμαρικά ή beignet. Μπορείτε να πάρετε μια προαιρετική σαλιάρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε συγκλονισμένοι με τις επιλογές του μενού και κατά λάθος στο σαλόνι στο πληκτρολόγιο.

Teleport Any Sim

Εάν θέλετε να αποκτήσετε τη δύναμη να εξαφανίσετε τους Sims, αυτό είναι το mod που πρέπει να επιλέξετε. Πρέπει να έχει συμβεί πολλές φορές όταν ένας Sim ξαπλωμένος στο κρεβάτι μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς και ο Vlad the Vampire εμφανίζεται ξαφνικά να πιπιλίζει το αίμα τους και να καταστρέφει την εργάσιμη ημέρα τους. Με το Teleport Any Sim, επιτρέπετε στους παίκτες να φέρουν έναν άλλο Sim στην τοποθεσία και το πιο σημαντικό, να εισαγάγουν μια εντολή που ονομάζεται "Just Go Away". Με τη βοήθεια αυτού του mod, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Sim και να επιλέξετε "Just Go Away". Όταν ο Vlad εμφανίζεται στη σκηνή, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την επιλογή και να τον δείτε να φύγει αμέσως.

SupeSpeed

Γνωρίζετε ότι το απόλυτο επίπεδο ταχύτητας ενεργοποιείται όταν οι Sims σας κοιμούνται ή είναι εκτός σπιτιού; Λοιπόν, μπορεί να ενεργοποιηθεί μερικές φορές, αλλά η ταχύτητα είναι ακόμα αργή. Με την εγκατάσταση SupeSpeed, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ταχύτητα όταν πατήσετε το 3-πλήκτρο δύο φορές διαδοχικά και να αποχαιρετήσετε τη σπατάλη χρόνου και μεγάλων ημερών.

Αγοράστε λίμνες

Το ψάρεμα είναι ένα από τα αναπόσπαστα μέρη της ζωής του Sim σας, αλλά είναι αρκετά κακό να ταξιδεύετε πολύ απλά για να βρείτε μια λίμνη ψαρέματος. Το να χάνεις περισσότερο χρόνο για να παρακολουθείς το φορτίο της οθόνης όταν βασίζεσαι στην ικανότητα του ψαρά μπορεί να είναι ενοχλητικό, οπότε γιατί να μην έχεις μια λίμνη στην πίσω αυλή; Τώρα μπορείτε να βάλετε μια όμορφη μικρή λίμνη στη δική σας παρτίδα και να εξοικονομήσετε χρόνο που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε για την αποστολή ψαρέματος.

Μην πλένετε πιάτα όπου χτυπάτε

Οι Sims κάνουν συχνά τους πιο ανόητους τρόπους επιλογής, όπως να κάνουν δουλειές στο σπίτι έξω από τον πάγκο αντί για τα γραφεία τους, ψητά μπέργκερ για πρωινό και να πάρουν τα σκουπίδια από τα σκουπίδια για να παίξουν μαζί του. Ωστόσο, μία από τις ενοχλητικές αυτόνομες αποφάσεις των Sims είναι να πλένετε τα πιάτα στο νεροχύτη του μπάνιου. Ακόμα κι αν υπάρχει ένας καλός νεροχύτης κουζίνας για το πλύσιμο των πιάτων, θα περπατήσουν αναπόφευκτα στο μπάνιο και θα ντρέπονται να βρουν τη μαμά τους. Με αυτό το mod, μπορείτε να επιλέξετε τους νεροχύτες για το πλύσιμο των πιάτων.

Γίνετε μάγος

Εάν λείπει η μαγεία των προηγούμενων παιχνιδιών Sims, το "Become a Sorcerer" θα προσθέσει το υπερφυσικό στοιχείο που επιτρέπει στους Sims σας να δημιουργήσουν μαγικά ξόρκια για να απορροφήσουν τη θλίψη από τους φίλους τους ή να χτυπήσουν έναν εχθρό με μια κεραυνή. Ανάλογα με τις επιλογές, πρέπει να κλίνουν προς το καλό ή το κακό, το οποίο μπορεί να αλλάξει τον τύπο των ξόρκων που ρίχνετε. Θα σας αναζωογονήσει είστε βαριεστημένοι με την τρέχουσα αναπαραγωγή.

Αληθινή ευτυχία

Η ευτυχία στο The Sims 4 είναι η προεπιλεγμένη κατάσταση του Sim. Με το mod εγκατεστημένο, η προεπιλεγμένη κατάσταση γίνεται μια χαρά και οι Sims μπορούν να βιώσουν αρκετές στιγμές αληθινής ευτυχίας όταν συμβούν καλά πράγματα όπως το πρώτο φιλί και τους επιτρέπουν να κερδίσουν πόντους φιλοδοξίας με την ευτυχία που επιτυγχάνουν. Δίνει στο σύστημα συναισθημάτων έναν πραγματικό σκοπό στο παιχνίδι. Ευχαριστώ αυτό το mod για το ζωντανό παιχνίδι.

Νέα χαρακτηριστικά προσωπικότητας

Πολλά από τα mods για το The Sims 4 επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι Sims αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι Sims και είναι σχετικά εύκολο να δημιουργηθούν από τους modders, επιτρέποντας τη γρήγορη επέκταση της λίστας μέσω προσαρμοσμένου περιεχομένου. Για παράδειγμα, το Gamer Trait επιτρέπει στους Sims να τροποποιήσουν τις δεξιότητές τους στον προγραμματισμό και στα παιχνίδια και η ομάδα χαρακτηριστικών του Functional Robots σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε υβριδικά sims ανθρώπου-μηχανής.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε πολλαπλά χαρακτηριστικά ταυτόχρονα, θα σας επιτρέψει να προσθέσετε περισσότερα από τρία χαρακτηριστικά ταυτόχρονα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό εξαπάτησης γρήγορα και το όνομα του χαρακτηριστικού που θέλετε να προσθέσετε στον Sim.

Η αιώνια νεολαία και το αθάνατο αγοραστικό γνώρισμα

Εάν θέλετε να αναβάλλετε τη διαδικασία γήρανσης ή θανάτου του Sim, μπορείτε να το κάνετε εύκολα στις ρυθμίσεις, αλλά θα επηρεάσει κάθε Sim στον κόσμο σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να το κάνετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το mod καθώς προσθέτει δύο νέα χαρακτηριστικά που μπορούν να αγοραστούν στο παιχνίδι. Είναι η αιώνια νεολαία που εμποδίζει τον Sim να πεθάνει στα γηρατειά, και το Immortal, το οποίο τους εμποδίζει από κάθε είδος θανάτου αν και συνεχίζουν να γερνούν.

Χτίζοντας το δικό σας πλωτό σπίτι

Έχετε κουραστεί να ζείτε στη γη; Αυτό το mod όταν εγκατασταθεί θα σας μεταφέρει στο νερό και θα μετατρέψει τα διακοσμητικά μοντέλα των σκαφών σε πλήρως εξοπλισμένα πλωτά σπίτια. Αν και είναι καλό να το δούμε, μπορεί να υπάρχει διαστημική κρίση. Έτσι, πρέπει να είστε λίγο δημιουργικοί στην επιλογή του είδους επίπλων που θέλετε να βάλετε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη τοποθεσία για ψάρεμα στο πλάι του νέου σπιτιού σας.

Φρουροί τεράτων

Τα παιδιά στο The Sims 4 μπορεί να βιώνουν εφιάλτες συχνά όταν ξυπνούν για να δουν ένα τέρας κάτω από το κρεβάτι. Ωστόσο, το mod Monster Guards πρόκειται να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα, καθώς μπορείτε να αγοράσετε ένα βελούδινο παιχνίδι για τον Sim και να τα βάλετε στο ρολόι, έτσι ώστε το τέρας να μην εμφανιστεί ξανά.

Πήγαινε στο σχολείο

Στα προηγούμενα παιχνίδια, είχατε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τα παιδιά σας στο σχολείο για να μάθετε πώς περνούν το χρόνο τους ή τι κάνουν στην τάξη. Ενώ θα μπορούσατε να φτάσετε λίγο πιο κοντά στα παιδιά, το Mod Go to School σας επιτρέπει πραγματικά να ακολουθήσετε τα παιδιά σας στο σχολείο για να τα βοηθήσετε να επιτύχουν τα καλύτερα στην εκπαίδευση, να μάθουν από τον δάσκαλο NPC, ακόμη και να επισκεφθούν τον σύμβουλο για να ενισχύσουν τα πνεύματα .

Επέκταση Cheats UI

Αν θέλετε να κάνετε τους απατεώνες κανονικό μέρος της διεπαφής χρήστη, πρέπει να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό και να λάβετε χιλιάδες simoleons απλά κάνοντας κλικ στα συνολικά χρήματα του νοικοκυριού στην κάτω αριστερή γωνία. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το πόσο οι Sims αρέσουν ο ένας στον άλλο κάνοντας δεξί κλικ στις γραμμές σχέσεων, κάτι που μοιάζει πολύ με τον τρόπο με τον οποίο δούλεψαν τα πράγματα στο The Sims 3.

Πήγαινε στο Κολλέγιο

Εάν δεν αρκεί να πηγαίνετε στο σχολείο, αυτό το mod είναι διαθέσιμο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και γεμίζει το κενό για όσους έπαιξαν The Sims 2 και 3. Ενώ το αρχικό mod είναι αρκετά παλιό τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε την επιλογή «Πανεπιστήμιο Καριέρα που προσθέτει μια καριέρα στα πανεπιστήμια για τους Sims. Τους επιτρέπει να επιλέξουν περίπου δώδεκα νέους βαθμούς με καθένα να έχει οκτώ επίπεδα, με πρακτική άσκηση και ώθηση σταδιοδρομίας προς το τέλος.

Περίληψη

Μπορούν να αναμένονται περισσότεροι γύροι mod στο μέλλον που κάνουν την εμπειρία σας να παίζετε The Sims 4 πιο καινοτόμα με την πραγματική έννοια. Η ακμάζουσα κοινότητα modding προσθέτει στο ρυθμό του The Sims με υπέροχες και περίεργες προσθήκες στο βασικό παιχνίδι. Με νέα αντικείμενα, μετασχηματισμούς, καριέρα, χαρακτηριστικά προσωπικότητας και πολλά μικρότερα mods, η εμπειρία του παιχνιδιού The Sims 4 είναι πιο κοντά στην πραγματική ζωή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found