Πώς να διορθώσετε το 3D Touch που δεν λειτουργεί στο IPhone 6S Plus

Το iPhone 6s Plus είναι όλα λαμπερά, όμορφα και ισχυρά και είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα smartphone που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Παρόλο που η Apple δίνει ό, τι καλύτερο μπορεί να παράγει τα τηλέφωνα που θα λειτουργούν άψογα, κάθε φορά θα εμφανιστεί ένα σφάλμα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα smartphone που είναι διαθέσιμα, αλλά δεν θα βρείτε ούτε ένα που να λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Ένα από τα ζητήματα για τα οποία παραπονέθηκαν ορισμένοι χρήστες είναι το 3D που δεν λειτουργεί σωστά ή δεν λειτουργεί καθόλου. Έχετε το ίδιο πρόβλημα; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, έχουμε συγκεντρώσει μερικές λύσεις για να σας δείξουμε πώς να διορθώσετε το 3D touch που δεν λειτουργεί στο iPhone 6s Plus. Δοκιμάστε τα όλα, αλλά εάν δεν επιλύσετε το πρόβλημα, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την Apple ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το GPS που δεν λειτουργεί στο IPhone 6S Plus

Τρόποι διόρθωσης της αφής 3D που δεν λειτουργεί στο iPhone 6s Plus

www.stuff.tv

Λύση No.1: Βεβαιωθείτε ότι το 3D touch είναι ενεργοποιημένο

Προτού πρέπει να μεταβείτε στις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αφής 3D. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά, αγγίξτε Προσβασιμότητα> 3D αφής.

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το iPhone 6s Plus

Για επανεκκίνηση της συσκευής σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης. Όταν το ρυθμιστικό εμφανίζεται στην οθόνη, σύρετέ το και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί αναστολής / αφύπνισης και ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνό σας.

Λύση No.3: Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα αφής 3D με μια συγκεκριμένη εφαρμογή

Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόβλημα με το 3D touch εμφανίζεται μόνο όταν χρησιμοποιείτε μία από τις εφαρμογές που έχετε στο iPhone 6s Plus. Άρα, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την εφαρμογή και υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε.

# Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη - όπως γνωρίζετε, όλες οι εφαρμογές που έχετε στη συσκευή σας πρέπει να είναι ενημερωμένες για να λειτουργούν άψογα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στο App Store και να βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες. Μόλις ενημερώσετε τις εφαρμογές, δείτε εάν το 3D touch λειτουργεί όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

# Επανεγκατάσταση της εφαρμογής - Εάν ενημερώσατε την εφαρμογή, αλλά το ζήτημα με το 3D touch εξακολουθεί να εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, μπορείτε να καταργήσετε αυτήν την εφαρμογή από τη συσκευή σας και να την εγκαταστήσετε ξανά. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, βρείτε το εικονίδιο της εφαρμογής, αγγίξτε το και κρατήστε πατημένο μέχρι να δείτε ένα X στη γωνία του εικονιδίου. Πατήστε σε αυτό για να διαγράψετε την εφαρμογή. Μεταβείτε στο App Store, κατεβάστε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν μπορεί να διαγραφεί.

Λύση No.4: Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων

Εάν οι προηγούμενες λύσεις δεν επιλύσουν το πρόβλημα, μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις καθώς αυτό λειτούργησε για πολλούς χρήστες του iPhone 6 Plus. Αυτό δεν θα διαγράψει τα αρχεία ή τις ρυθμίσεις σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε στην επιλογή "Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων".

Λύση 5: Διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις

Μερικές φορές, όταν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, δίνοντας στη συσκευή σας μια νέα αρχή μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, καθώς όπως υποδηλώνει το όνομα, το περιεχόμενο και οι ρυθμίσεις σας θα διαγραφούν. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Γενικά
  • Πατήστε Επαναφορά
  • Κάντε κλικ στο Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων

Όταν ολοκληρωθεί, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη και ορίστε τη συσκευή σας ως νέα.

Πηγή εικόνας: www.pcmag.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων δεδομένων iPhone 6S Plus

Πρόσφατες δημοσιεύσεις