Πώς να επιδιορθώσετε προβλήματα iPhone 4s Wifi ή γκριζαρισμένα ή αμυδρό

Πώς να επιδιορθώσετε το iPhone 4s Πρόβλημα Wi-Fi: Το Wi-Fi είναι ένα υλικό και δυνατότητα που χρειάζονται οι χρήστες iPhone για να μπορούν να συνδεθούν με το Διαδίκτυο. Ορισμένα αποτελούν προϋπόθεση για το iPhone για λήψη εφαρμογών σε μεγάλο μέγεθος στο App Store ή για ενημέρωση του iOS μέσω του αέρα (OTA). Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το wifi του iPhone 4s. Τα προβλήματα Wi-Fi που ενδέχεται να βρουν στο iPhone 4s είναι:

Δείτε επίσης - 5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone 5 Οι εφαρμογές δεν θα φορτωθούν Δείτε επίσης - 5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone 4 αποθήκευσης σχεδόν πλήρης

• Το Wi-Fi δεν μπορεί να εντοπίσει σημείο πρόσβασης Wi-Fi και να συνεχίσει να αναζητά συνεχώς.

• Μπορεί να βρει hotspot wifi αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί σε αυτό.

• Μπορεί να συνδεθεί με Wi-Fi hotspot αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

Θα συζητήσουμε σχετικά με τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi iPhone 4s ή με γκρι χρώμα ή σκοτεινιά. Η Technobezz θα διαιρέσει την αντιμετώπιση προβλημάτων σε 2 κύριες μεθόδους που ονομάζουμε: Κάντε τη μόνη (DIY) μέθοδο και τη μέθοδο των ειδικών.

Πώς να επιδιορθώσετε προβλήματα iPhone 4s Wifi ή γκριζαρισμένα ή αμυδρό

Technobezz diaclaimer: Η Technobezz δεν θα είναι υπεύθυνη για την απώλεια δεδομένων ή ζητήματος υλικού που ενδέχεται να εμφανιστεί κατά την πραγματοποίηση αυτής της αντιμετώπισης προβλημάτων. Κάντε το με δική σας ευθύνη. Θα σας παρέχουμε εξαιρετικές μεθόδους, αλλά δεν μπορεί να προβλεφθεί αβέβαιο πράγμα. Γι 'αυτό σας προτείνουμε να κάνετε πρώτα αυτά τα σημαντικά βήματα προτού κάνετε την αντιμετώπιση προβλημάτων:
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone 4s, Δείτε - Οδηγός δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε Mac / PC ή iCloud επειδή ορισμένα βήματα μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τα δεδομένα του iPhone σας.
 • Εάν το iPhone 4s σας εξακολουθεί να καλύπτεται από εγγύηση, έχετε το πλήρες δικαίωμα να αναφέρετε το πρόβλημά σας αφού κάνετε μια μέθοδο DIY. Μέσα από μια ευφυή γραμμή στο Apple Store, τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple ή πραγματοποιήστε μια τηλεφωνική κλήση στην Applecare.

Μέθοδος Do It Yourself (DIY) σχετικά με τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων Wifi iPhone 4s ή με γκρι χρώμα ή αμυδρό

Συγουρεύομαι:

 • Βεβαιωθείτε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα Wi-Fi στο iPhone 4s σε όλα τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi που συναντήσατε.
 • Εάν αυτό το ζήτημα Wi-Fi προέκυψε μόνο σε ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi, όπως το σπίτι ή το γραφείο σας, ενώ στα άλλα σημεία πρόσβασης Wi-Fi δεν εντοπίσατε κανένα πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον πάροχο Wi-Fi ή την υποστήριξη IT που είναι υπεύθυνη εκεί.
 • Το ζήτημα Wi-Fi που έχετε συναντήσει εξακολουθεί να παρουσιάζεται, παρόλο που η τρίτη περίπτωση που είναι κολλημένη στο iPhone 4s σας έχει αφαιρεθεί.

Αντιμετώπιση προβλημάτων iOS

Φυσικά μπορείτε να κάνετε όλα τα παρακάτω βήματα ή ίσως ένα από αυτά τα βήματα είναι κατάλληλο για εσάς και το ζήτημα του iPhone 4s wifi λύθηκε

 • Επανεκκινήστε το iPhone σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και αρχικής οθόνης μέχρι να γίνει επανεκκίνηση.
 • Απενεργοποιήστε το iPhone πατώντας το κουμπί λειτουργίας για μερικές φορές μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη "Slide Power Off" και, στη συνέχεια, σύρετε το προς τα δεξιά. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το πατώντας το κουμπί λειτουργίας για δευτερόλεπτα.
 • Παω σε Ρυθμίσεις >> Λειτουργία πτήσης (Σύρετε το On και περιμένετε περίπου 15 δευτερόλεπτα για να το ενεργοποιήσετε ξανά).
 • Απενεργοποίηση υπηρεσίας δικτύου Wi-Fi. Αυτή η υπηρεσία συνδέεται με το δίκτυο υπηρεσίας τοποθεσίας. Παω σε:Ρυθμίσεις >> Μυστικότητα >> Τοποθεσία Υπηρεσία >> Υπηρεσία συστήματος (σύρετε το).
 • Εάν το iPhone σας μπορεί να συνδεθεί σε Wi-Fi αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο, δοκιμάστε να κάνετε "Ξεχάστε το δίκτυο". Παω σεΡυθμίσεις >> Wi-Fi, παρακέντηση Εγώ υπογράψτε δίπλα στο όνομα του κεντρικού υπολογιστή Wi-Fi και μετά πατήστε Ξεχάστε αυτό το δίκτυο.
 • Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο εξακολουθεί να μην λειτουργεί, αλλάξτε το DNS σε αυτό το όνομα κεντρικού υπολογιστή wifi. Παω σε Ρυθμίσεις >> Wi-Fi , αγγίξτεΕγώ υπογράψτε δίπλα στο όνομα του κεντρικού υπολογιστή wifi και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε μέχρι να το βρείτε DNS, αγγίξτε το. Αλλάξτε το DNS που χρησιμοποιείται περισσότερο από το Google 8.8.8.8 ή άλλο openDNS.
 • Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου iPhone. Ρυθμίσεις >> Γενικός >> Επαναφορά >> Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις δικτύου. Το iPhone θα επανεκκινήσει για να κάνει αυτό το Επαναφορά δικτύου.
 • Διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις >> Γενικός >> Επαναφορά >> Επαναφέρετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις.
 • Επαναφέρετε το iPhone. Συνδέστε το iPhone σε Mac / PC και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το iTunes. Παρακέντηση Εμπιστοσύνη στο αναδυόμενο μήνυμα iPhone. Το iPhone σας θα εντοπιστεί στο iTunes και κάντε κλικ στην περίληψη της καρτέλας Επαναφέρω. Το υλικολογισμικό θα κατεβεί πρώτα και θα περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 • Επαναφέρετε το iPhone σε λειτουργία ανάκτησης. Για να μεταφέρετε το iPhone σας σε λειτουργία ανάκτησης: Συνδέστε το iPhone σε Mac / PC και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το iTunes. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αρχικής οθόνης έως ότου γίνει επανεκκίνηση του iPhone και όταν αρχίσει να εμφανίζεται το λογότυπο της Apple, αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά συνεχίστε να πατάτε το κουμπί αρχικής οθόνης έως ότου εμφανιστούν το σύμβολο του iTunes και η αστραπή καλωδίου στην οθόνη του iPhone 4s σας. Επιλέγω Επαναφέρω και το iTunes θα κατεβάσει το υλικολογισμικό που χρειάζεται και θα επαναφέρει το iPhone 4s στην εργοστασιακή ρύθμιση.
 • Επαναφέρετε το iPhone 4s σε λειτουργία DFU: συνδέστε το iPhone σε Mac / PC και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το iTunes. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αρχικής οθόνης μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του iPhone. Μετρήστε έως 5 δευτερόλεπτα και αφήστε το κουμπί λειτουργίας, αλλά συνεχίστε να πατάτε το κουμπί αρχικής οθόνης. Εάν επιτύχει, η οθόνη του iPhone σας θα παραμείνει σκοτεινή, αλλά το iTunes θα εντοπίσει το iPhone 4s σε κατάσταση ανάκτησης. Επιλέγω Επαναφέρω και το iTunes θα κατεβάσει το υλικολογισμικό που χρειάζεται και θα επαναφέρει το iPhone 4s στην εργοστασιακή ρύθμιση.

Δείτε επίσης –5 τρόποι για να διορθώσετε την επανεκκίνηση του iPhone 5s κατά τη φόρτιση

Μέθοδος ειδικών

Έλεγχος και αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού

Εάν έχετε κάνει την αντιμετώπιση προβλημάτων iOS, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα. καλά, εάν το iPhone 4s μας εξακολουθεί να καλύπτεται από εγγύηση, η Apple θα δώσει αντικατάσταση για το iPhone 4s σας. Αυτή είναι μια τυπική επιδιόρθωση για ζήτημα wifi, αντικατάσταση με το νέο, Δεν θα κάνουν επίλυση προβλημάτων υλικού ούτε θα αντικαταστήσουν συγκεκριμένο μέρος. Για εσάς που είστε περίεργοι και έχετε διαβάσει την αποποίηση ευθυνών μας. θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια γενική περιγραφή του τι μπορείτε να κάνετε στην αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού.

Ένα μέρος που πρέπει να προσέξετε είναι το Murata SW SS1830010. που βρίσκεται στον πίνακα λογικής. Η τεχνική που γίνεται συχνά από μη εξουσιοδοτημένο ειδικό τεχνικό είναι η θέρμανση αυτού του IC με συγκεκριμένη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας σταθμό επανεπεξεργασίας ζεστού αέρα.

Πηγή: ifixit.com

Δείτε επίσης: Ο τρόπος διόρθωσης του αισθητήρα εγγύτητας δεν λειτουργεί σε iPhone 5s

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found