Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για το iOS 9.1 Jailbreak, γνωστό και ως το πιο πρόσφατο εργαλείο Unethered

Η γνωστή κινεζική ομάδα πειρατείας Pangu κυκλοφόρησε πολλά εργαλεία jailbreaking για συσκευές iOS. Όμως, με την πάροδο των ετών, η ομάδα κυκλοφόρησε μόνο ημι-συνδεδεμένα εργαλεία, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να ξανα-jailbreak τις συσκευές τους όποτε πρέπει να επανεκκινήσουν τη συσκευή τους. Αυτό μπορεί να είναι άβολο για τους χρήστες, ιδίως εκείνους που είναι πάντα εν κινήσει και δεν έχουν χρόνο να περάσουν από τη διαδικασία jailbreaking σε τακτική βάση.

Ευτυχώς, εάν ψάχνετε ένα εργαλείο jailbreaking χωρίς σύνδεση, απομένει ακόμη ένα: το jailbreak iOS 9.1 του Pangu. Αυτό το εργαλείο κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου 2016 και έγινε δεκτό με ανοιχτές αγκάλες από την κοινότητα των jailbreaking λόγω της αδερμοποίητης κατάστασής του Αυτό σημαίνει ότι, όταν οι χρήστες κατεβάσουν και εγκαταστήσουν το jailbreak στις συσκευές τους, θα παραμείνουν σε λειτουργία, εκτός εάν το καταργήσετε ή αποφασίσετε να ενημερώσετε σε νεότερη έκδοση του iOS.

Το μειονέκτημα είναι ότι η Apple έχει σταματήσει να υπογράφει iOS 9.1 πριν από πολύ καιρό. Έτσι, εάν έχετε αναβαθμίσει σε νεότερες εκδόσεις iOS ή εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε παλαιότερες εκδόσεις, δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε υποβάθμιση / αναβάθμιση σε iOS 9.1. Ωστόσο, εάν δεν έχετε ενημερώσει τη συσκευή σας για λίγο και εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το iOS 9.1, τότε μπορείτε να πάτε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι 64-bit καθώς το jailbreak δεν θα λειτουργεί σε μοντέλα 32-bit. Αυτό σημαίνει ότι το jailbreak θα λειτουργεί μόνο στα iPhone 5S / 6/6 Plus / 6S / 6S Plus, iPad mini 2 / mini 3 / mini 4 / Air 1 / Air 2 / Pro και iPod touch 6.

Για να ξεκινήσετε, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη του jailbreak Pangu iOS 9.1 στον υπολογιστή σας ή στον υπολογιστή Mac. Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή σας iOS στον υπολογιστή σας, ενεργοποιήστε τη Λειτουργία πτήσης και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης καθώς και τη δυνατότητα Εύρεση του iPhone μου. Μόλις τελειώσετε, ξεκινήστε το εργαλείο jailbreaking Pangu και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Στην πορεία, θα σας ζητηθεί να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας, να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία πτήσης και να ξεκινήσετε την εφαρμογή Pangu στη συσκευή σας. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την εφαρμογή Cydia στην Αρχική οθόνη σας μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και η συσκευή σας έχει καταστραφεί με επιτυχία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found