Πώς να επιδιορθώσετε τα προβλήματα Bluetooth του Google Pixel

Το Google Pixel και το Pixel XL είναι τα νεότερα ναυαρχίδα της Google με πολλές νέες λειτουργίες που δεν βρέθηκαν σε κανένα άλλο smartphone. Ενώ οι χρήστες είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την ολοκαίνουργια συσκευή τους, ορισμένοι έχουν ήδη αρχίσει να διαμαρτύρονται για ορισμένα προβλήματα, όπως προβλήματα με το Google Pixel Bluetooth.

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, το Bluetooth δεν λειτουργεί στο Google Pixel, ενώ ορισμένοι έχουν δηλώσει ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν προσπαθούν να ζευγαρώσουν σε αυτοκίνητα όπως Audi, BMW, Mercedes-Benz, Tesla, Volkswagen, Toyota, Volvo κ.λπ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά απλά πράγματα μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε τα προβλήματα σύνδεσης του Google Pixel Bluetooth και όλα εξηγούνται εδώ.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi Google Pixel

Πιθανές διορθώσεις για ζητήματα Bluetooth του Google Pixel

Λύση 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Η επανεκκίνηση της συσκευής είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλήματος, καθώς μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα. Λοιπόν, συνεχίστε για να επανεκκινήσετε πρώτα τη συσκευή σας Google Pixel. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα και το τηλέφωνο θα δονείται πρώτα και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η επανεκκίνηση. Τώρα ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Εάν το ίδιο ζήτημα παραμένει, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Λύση 2: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Το επόμενο βήμα είναι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Bluetooth. Τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης είναι χρήσιμα καθώς αποθηκεύουν τα προσωρινά δεδομένα, έτσι ώστε η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών να είναι ευκολότερη και ταχύτερη. Αλλά με την πάροδο του χρόνου καθώς αυξάνεται η ποσότητα αυτών των δεδομένων δημιουργείται διάφορα ζητήματα. Έτσι, πολύ συχνά πρέπει να διαγράψετε τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης για να εξασφαλίσετε γρήγορη απόδοση Η διαδικασία εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων Bluetooth εξηγείται λεπτομερώς.

  • Αρχικά, μεταβείτε στο εικονίδιο της εφαρμογής στη συσκευή σας Google Pixel από την Αρχική οθόνη
  • Πατήστε στην επιλογή ρυθμίσεων και μεταβείτε στη Διαχείριση εφαρμογών
  • Εκεί πρέπει να πάρετε την επιλογή Όλα σύροντας αριστερά ή δεξιά
  • Θα εμφανίσει την εφαρμογή Bluetooth
  • Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και, στη συνέχεια, σε εκκαθάριση Bluetooth
  • Πατήστε ok για επιβεβαίωση της διαδικασίας.
  • Τέλος, επανεκκινήστε τη συσκευή και τώρα δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το Bluetooth για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Λύση 3: Επαναφέρετε σωστά τη σύνδεση στο αυτοκίνητο

Οι περισσότεροι από τους χρήστες δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα αυτό το ζήτημα Bluetooth στο αυτοκίνητο. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται στους χρήστες να ελέγξουν σωστά το εγχειρίδιο του κατασκευαστή τόσο για τη συσκευή όσο και για το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να συνεχίσουν την επαναφορά της σύνδεσης.

  • Βεβαιωθείτε ότι κανένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας σύνδεσης δεν παραλείπεται
  • Προχωρήστε προς τις Ρυθμίσεις> Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιλογές έχουν ρυθμιστεί σωστά
  • Πάλι μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Bluetooth και διαγράψτε όλα τα προηγούμενα ζευγάρια και ρυθμίστε τα από το μηδέν.

Λύση 4: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν έχετε δοκιμάσει και όλες τις παραπάνω μεθόδους και άλλες πιθανές μεθόδους, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε, τότε η εργοστασιακή επαναφορά θα μπορούσε να είναι η τελευταία επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σύνδεσης Google Pixel Bluetooth. Η διαδικασία είναι απλή, αλλά καθώς διαγράφει όλα τα δεδομένα από τη συσκευή, θα πρέπει να τα ρυθμίσετε από το μηδέν. Επίσης, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας.

Για να επαναφέρετε εργοστασιακά τη συσκευή σας, κατευθυνθείτε προς τις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πατήστε Επαναφορά τηλεφώνου. Αφήστε τη συσκευή σας να επανεκκινήσει και, στη συνέχεια, ρυθμίστε το τηλέφωνο από το μηδέν.

Αυτές είναι οι κύριες λύσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα προβλήματα Bluetooth του Google Pixel. Ελπίζω ότι οποιαδήποτε από τις συγκεκριμένες λύσεις θα είναι χρήσιμη για εσάς. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης είναι το πιο χρήσιμο μέρος με το οποίο πολλοί χρήστες μπόρεσαν να ξεπεράσουν το πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης: Καλύτερες δυνατότητες του Google Pixel

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found