Πώς να αφαιρέσετε το Bloatware στο Samsung Galaxy S8

Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S8 έχει να κάνει με εξαιρετικές επιδόσεις, υπέροχα χαρακτηριστικά και εκπληκτικό σχεδιασμό. Ωστόσο, έρχεται με έναν τόνο προεγκατεστημένων εφαρμογών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και την ίδια τη Samsung. Τέτοιες εφαρμογές ονομάζονται bloatware. Δεν θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι όλες αυτές οι εφαρμογές δεν είναι χρήσιμες. Μερικά από αυτά είναι καλά, αλλά υπάρχουν πολλά που απλώς χάνουν το χώρο στη συσκευή σας. Εδώ, θα μοιραστούμε έναν γρήγορο οδηγό για να σας δείξουμε πώς να αφαιρέσετε το bloatware στο Samsung Galaxy S8.

Δείτε επίσης: Πώς να σκουπίσετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης στο Samsung Galaxy S8

Λόγοι για την αφαίρεση του bloatware

Ο πιο προφανής λόγος για την αφαίρεση του bloatware σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S8, είναι το γεγονός ότι το bloatware παίρνει πολύτιμο χώρο. Καταργώντας τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, θα κερδίσετε χώρο, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές που πραγματικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Δεν μπορούν να καταργηθούν όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές. Αλλά, υπάρχει ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε. Οι εφαρμογές Bloatware ενδέχεται να εκτελούνται στο παρασκήνιο, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δεν θέλετε να φορτίζετε τη συσκευή σας κάθε λίγες ώρες, έτσι; Απενεργοποιώντας το bloatware, μπορείτε να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Galaxy S8.

GottaBeMobile

Πώς να αφαιρέσετε το bloatware στο Samsung Galaxy S8

Όσον αφορά το bloatware Galaxy S8, πρέπει να έχετε επιλογές. Μπορείτε είτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή είτε να την απενεργοποιήσετε. Εξαρτάται από την εφαρμογή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την προβολή όλων των εφαρμογών σύροντας προς τα πάνω
  • Στη συνέχεια, βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να απεγκαταστήσετε ή να καταργήσετε
  • Εάν η εφαρμογή βρίσκεται στο φάκελο, πατήστε το φάκελο για να βρείτε την εφαρμογή
  • Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής
  • Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο
  • Τώρα πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης

Όπως αναφέραμε, δεν είναι δυνατή η απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών. Επομένως, εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, πατήστε Απενεργοποίηση. Αυτό δεν θα καταργήσει εντελώς την εφαρμογή. Θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Galaxy S8, αλλά δεν θα εκτελείται στο παρασκήνιο και δεν θα εμφανίζεται το εικονίδιο του στο συρτάρι εφαρμογών.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε την αυτόματη περιστροφή που δεν λειτουργεί στο Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found