Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Hulu

Όταν σκεφτόμαστε τις υπηρεσίες ροής βίντεο, η πρώτη υπηρεσία που συνήθως έρχεται στο μυαλό μας είναι το Netflix. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη επιλογή. Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες ροής που προσφέρουν premium περιεχόμενο βίντεο. Μία από αυτές τις υπηρεσίες είναι η Hulu. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και επιτρέπει στους χρήστες του να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στις συσκευές τους. Παρόλο που μπορεί να μην είναι δημοφιλές ως Netflix ή Amazon Prime, αυτή η υπηρεσία ροής βίντεο έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Εδώ, θα απαριθμήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Hulu. Έτσι, εάν σκοπεύετε να το δοκιμάσετε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Δείτε επίσης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Netflix

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Hulu

Όπως και με το Netflix, το Hulu προσφέρει μια περίοδο δωρεάν δοκιμής, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε. Αν σας αρέσει πώς λειτουργεί, μπορείτε να συνεχίσετε να πληρώνετε για την υπηρεσία. Εάν όχι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού.

Πλεονεκτήματα του Hulu

Ας δούμε πρώτα τις καλές πλευρές του Χούλου.

Χαρακτηριστικά

Όπως ανέφερα προηγουμένως, το Hulu μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο το Netflix ή το Amazon Prime, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατηρήσετε την έλλειψη δυνατοτήτων. Μπορείτε να κάνετε ροή των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων smartphone, tablet, Apple TV και Xbox. Το να βρεις τι να παρακολουθήσεις είναι πολύ απλό. Επιπλέον, το Hulu διαθέτει ιστορικό παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε ταινίες και βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Παρακολουθήστε πρόσφατα επεισόδια των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών

Εάν είστε εθισμένος στην τηλεοπτική εκπομπή, σίγουρα θα λατρέψετε τον Χούλου. Ενημερώνει συχνά τη βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών της και δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ καιρό για να παρακολουθήσετε πρόσφατα επεισόδια. Τα επεισόδια των τρεχουσών τηλεοπτικών εκπομπών είναι συνήθως διαθέσιμα στο Hulu μια ημέρα μετά τη μετάδοσή τους. Αυτό είναι πολύ φανταστικό!

Hulu Ζωντανή τηλεόραση

Ο Χούλου στοχεύει να βελτιωθεί, οπότε βελτιώνουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους. Η εταιρεία παρουσίασε το Hulu με την υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης beta. Μπορείτε να παρακολουθήσετε 50+ ζωντανά και κατ 'απαίτηση κανάλια. Ενώ η Hulu προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα για την τακτική υπηρεσία τους, η δωρεάν δοκιμή για το Hulu με ζωντανή τηλεόραση διαρκεί μόνο για 7 ημέρες. Θα συζητήσουμε τα σχέδια περισσότερο στην παρακάτω ενότητα.

Διαφορετικά σχέδια

Όπως και άλλες υπηρεσίες ροής βίντεο, η Hulu προσφέρει διαφορετικά σχέδια. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Υπάρχει τακτικό πρόγραμμα Hulu που έρχεται με τιμή 7,99 $ ανά μήνα. Είναι αρκετά προσιτό, αλλά αυτό το πακέτο συνοδεύεται από διαφημίσεις. Εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα που κοστίζει 11,99 $ ανά μήνα, θα απολαύσετε το περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Hulu στο παρελθόν, θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα.

Όπως ανέφερα στην παραπάνω ενότητα, η Hulu παρουσίασε το Hulu με την υπηρεσία beta ζωντανής τηλεόρασης. Αυτή η υπηρεσία έρχεται με λίγο υψηλότερη τιμή. Είναι 39,99 $ ανά μήνα. Για αυτό το πρόγραμμα, η δωρεάν δοκιμή διαρκεί μόνο για 7 ημέρες.

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Το Hulu έχει το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο και είναι αρκετά καλό. Έτσι, αν το δοκιμάσετε, μπορεί να βρείτε μερικές καλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που διανέμονται από τον Hulu. Μπορείτε να βρείτε όχι μόνο τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Μειονεκτήματα του Χούλου

Ας προχωρήσουμε τώρα στα πράγματα που μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα.

Δεν μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές εκτός σύνδεσης

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, το Netflix πρόσθεσε την επιλογή λήψης ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών και παρακολούθησης εκτός σύνδεσης. Προς το παρόν, η Hulu δεν προσφέρει αυτήν την επιλογή. Όμως, ενδέχεται να το προσθέσουν σύντομα. Το Netflix το απέφυγε για τόσο καιρό, και στο τέλος, η εταιρεία αποφάσισε ότι είναι το καλύτερο να το προσθέσετε επιτέλους. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε το ίδιο από τον Χούλου.

Όχι τόσο μεγάλη επιλογή ταινιών

Αυτό είναι επίσης ένα από τα μειονεκτήματα του Χούλου. Η επιλογή ταινιών δεν είναι τόσο καλή. Ωστόσο, η εταιρεία συνεχίζει να προσθέτει νέες ταινίες και βελτιώνει αργά την επιλογή ταινιών. Έτσι, μπορούμε να το καταγράψουμε ως απατεώνες, αλλά από την άλλη πλευρά, πρέπει να επαινέσουμε το γεγονός ότι βελτιώνουν την προσφορά ταινιών.

Χωρίς διαφημίσεις μόνο εάν πληρώνετε περισσότερα

Έχουμε συζητήσει διάφορα σχέδια που προσφέρει η Hulu. Το σχέδιο, ας πούμε το βασικό, που κοστίζει 7,99 $ το μήνα συνοδεύεται από ένα μεγάλο ελάττωμα. Όταν παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, θα διακόπτεστε τις διαφημίσεις. Αυτό είναι κάτι που πολλοί χρήστες δεν τους αρέσουν. Κανείς δεν απολαμβάνει λεπτά διαφημίσεων στη μέση του αγαπημένου του προγράμματος.

Εάν επιλέξετε άλλο πρόγραμμα, που κοστίζει 11,99 $ ανά μήνα, θα μπορείτε να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο βίντεο χωρίς διαφημίσεις. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε, για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πληρώσετε μερικά επιπλέον δολάρια. Όσον αφορά τις διαφημίσεις, το Netflix είναι πολύ καλύτερο. Ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που θέλετε χωρίς διαφημίσεις.

Το Hulu διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία

Ένα άλλο μειονέκτημα της Hulu είναι το γεγονός ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ιαπωνία. Είναι επίσης διαθέσιμο στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Προς το παρόν, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία σε άλλες τοποθεσίες. Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Έχουμε αναφέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Hulu. Πείτε μας ποια είναι η αγαπημένη σας υπηρεσία ροής βίντεο. Έχετε δοκιμάσει ακόμα το Hulu; Αν το κάνατε, μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found