Τρόπος διόρθωσης κοινών σφαλμάτων διακομιστή Google Play Store

Το Google play store είναι μια πιο χρήσιμη εφαρμογή - η πηγή όλων των άλλων εφαρμογών. Μπορούμε να κάνουμε λήψη και ενημέρωση εφαρμογών με ευκολία. Ωστόσο, το Google play store ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί λέγοντας ότι υπάρχει σφάλμα διακομιστή. Αυτά τα είδη σφαλμάτων είναι σφάλματα συστήματος που μπορούν να διορθωθούν ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Παρακάτω, θα βρείτε τη λίστα με τα σφάλματα και τους οδηγούς του διακομιστή Google Play για τον τρόπο διόρθωσής τους.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το RPC σφάλματος στο Google Play Store

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα διακομιστή Google Play Store

Προβλήματα στο Google Play Store και οι λύσεις τους

Το Google Play Store δεν λειτουργεί

Εάν το Google Play δεν λειτουργεί σωστά, παγώνει, συντρίβεται ή εάν οι εφαρμογές δεν θα κατεβάσουν, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα. Μία από τις παρακάτω λύσεις θα λειτουργήσει σίγουρα.

Μέθοδος 1:

Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Google Play. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play (στην ενότητα Όλες οι ενότητες) και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Μέθοδος 2:

Εκκαθάριση δεδομένων Google Play. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play (στην ενότητα Όλες οι ενότητες) και πατήστε Διαγραφή δεδομένων.

Μέθοδος 3:

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων των Υπηρεσιών Google Play.

Μέθοδος 4:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play Store και πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη της παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής, από έναν ιστότοπο όπως //download.technobezz.com/android/.

Μέθοδος 5:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί και, στη συνέχεια, επιλέξτε Google στην ενότητα "Διαχείριση λογαριασμών". Επιλέξτε τον λογαριασμό σας, πατήστε τρεις κουκκίδες για να ανοίξετε το μενού και μετά κάντε κλικ στο Κατάργηση. Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, καταργήστε τους όλους. Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Προσθήκη λογαριασμού, επιλέξτε Google και προσθέστε τον λογαριασμό σας.

Μέθοδος 6:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας πρώτα και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, επιλέξτε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την ενέργεια.

Σφάλμα Google Play Store 24

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως όταν οι χρήστες προσπαθούν να κατεβάσουν νέες εφαρμογές ή να ενημερώσουν αυτές που έχουν ήδη εγκαταστήσει. Το WhatsApp συχνά επηρεάζεται από αυτό το σφάλμα. Ας δούμε πώς να το διορθώσουμε.

Μέθοδος 1:

Αυτή η μέθοδος απαιτεί ρίζα. Αρχικά, εγκαταστήστε το Root Manager. Περιηγηθείτε στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Μεταβείτε στο Android> Δεδομένα> WhatsApp. Πρέπει να διαγράψετε το φάκελο "com.whatsapp". Όταν τελειώσετε, εγκαταστήστε ξανά το WhatsApp.

Μέθοδος 2:

Κατεβάστε το Cleanmaster. Διαγραφή WhatsApp. Εκκινήστε το Cleanmaster και καθαρίστε τα ανεπιθύμητα αρχεία. Εάν επιλεγούν ορισμένα σημαντικά αρχεία, καταργήστε την επιλογή τους.

Μέθοδος 3:

Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αλλά πρώτα, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Σφάλμα Google Play Store 498

Ο κύριος λόγος για τον οποίο εμφανίζεται αυτό το σφάλμα είναι το μέγεθος διαμερίσματος της προσωρινής μνήμης της συσκευής, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να κάνετε λήψη των εφαρμογών από το Google Play. Ακολουθούν οι μέθοδοι για να διορθώσετε το σφάλμα.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play (στην ενότητα Όλες οι ενότητες), πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 2:

Προσπαθήστε να κατεβάσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας το δίκτυο Wi-Fi.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Προσθήκη νέου λογαριασμού και, στη συνέχεια, επιλέξτε Google και προσθέστε έναν λογαριασμό.

Μέθοδος 4:

Εάν το τηλέφωνο ή το tablet σας Android έχει ρίζες, απεγκαταστήστε το Google Play και εγκαταστήστε το ξανά.

Μέθοδος 5:

«Συνδέστε το τηλέφωνο σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο δεδομένων και ανοίξτε το Google play store στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή. Καθώς λαμβάνετε την εφαρμογή, κάντε κλικ σε αυτήν που θα εμφανίσει ένα κουμπί εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο κουμπί και η εφαρμογή θα εγκατασταθεί στο Smartphone σας. Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή με αυτόν τον τρόπο για να αποφύγετε το πρόβλημα. "

Σφάλμα Google Play Store 927

Εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε ή να ενημερώσετε τις εφαρμογές λόγω του σφάλματος 927, ακολουθούν οι πιθανές λύσεις.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play και, στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play και πατήστε Force Stop.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play και πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων.

Μέθοδος 4:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Google> Κατάργηση λογαριασμών Gmail. Χρησιμοποιήστε έναν άλλο λογαριασμό Gmail για να συνδεθείτε. Στη συνέχεια, αναγκάστε να σταματήσετε την εφαρμογή, να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα και να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό σας Gmail.

Μέθοδος 5:

Η ανεπαρκής μνήμη μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζεται το σφάλμα. Μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας για να κλείσετε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και να ελευθερώσετε τη μνήμη.

RPC σφάλματος Google Play Store

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως όταν το Play Store δεν είναι σε θέση να ανακτήσει πληροφορίες από το διακομιστή.

Μέθοδος 1:

Πραγματοποιήστε λήψη της τελευταίας έκδοσης του Google Play από //download.technobezz.com/android/ ή //download.technobezz.com/android/.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 3:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Σφάλμα Google Play Store 919

Το σφάλμα 919 ενδέχεται να εμφανιστεί κατά τη λήψη εφαρμογών, συχνά λόγω έλλειψης μνήμης.

Μέθοδος 1:

Μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας για να ελευθερώσετε τη μνήμη.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Google Play, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Διαχείριση λήψεων και εκκαθαρίστε επίσης την προσωρινή μνήμη.

Μέθοδος 4:

Η αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Εάν χρησιμοποιείτε Wi-Fi, μεταβείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε σε Wi-Fi.

Σφάλμα Google Play Store 403

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη των εφαρμογών από το Google Play λόγω του σφάλματος 403, δοκιμάστε τις λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Μέθοδος 1:

"Ο κύριος λόγος για το σφάλμα 403 είναι οι ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, επομένως πρέπει να το απενεργοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις> ασύρματο και δίκτυο> δίκτυο κινητής τηλεφωνίας> APN (όνομα σημείου πρόσβασης) και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή διαγραφής διακομιστή μεσολάβησης για να επιβεβαιωθεί ότι η ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης είναι απενεργοποιημένη.

Μέθοδος 2:

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου και μετά απενεργοποιήστε την.

Μέθοδος 3:

Ανοίξτε το Google Play, πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές για να ανοίξετε το μενού, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εκκαθάριση ιστορικού τοπικής αναζήτησης.

Μέθοδος 4:

Ο εναλλακτικός λογαριασμός Google που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό Gmail μπορεί μερικές φορές να είναι ο λόγος του προβλήματος. Δημιουργήστε λοιπόν έναν νέο λογαριασμό Gmail και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Google play store> πατήστε το κουμπί μενού> Λογαριασμοί> επιλέξτε τον εναλλακτικό λογαριασμό Gmail (νέος) και προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής τώρα χωρίς κανένα σφάλμα. "

Σφάλμα Google Play Store 491

Αυτό το σφάλμα μπορεί να εμφανιστεί κατά τη λήψη, ενημέρωση ή εγκατάσταση των εφαρμογών. Εδώ είναι οι λύσεις.

Μέθοδος 1:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα> Google Play Store, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 3:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Google> Λογαριασμοί Gmail και διαγράψτε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και μόλις τελειώσετε, προσθέστε ξανά τον λογαριασμό σας.

Σφάλμα Google Play Store 492

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως σε συσκευές Android με ρίζες στο προσαρμοσμένο δωμάτιο. Εδώ είναι οι διορθώσεις.

Μέθοδος 1:

Διακόψτε τη διαδικασία λήψης, κλείστε την εφαρμογή Play Store και, στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή και προσπαθήστε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα> Google Play Store, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 3:

Εάν χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένη ROM, εκκινήστε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία ανάκτησης. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις για προχωρημένους και πατήστε Wipe Dalvik cache για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη από το προσαρμοσμένο ROM.

Μέθοδος 4:

Μερικές φορές, η κάρτα SD είναι το πρόβλημα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μορφοποιήσετε την κάρτα SD.

Σφάλμα Google Play Store df-bpa-09

Αρκετοί χρήστες παραπονέθηκαν για αυτό το σφάλμα και το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν λήψη ή ενημέρωση των εφαρμογών. Εδώ είναι οι λύσεις.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές (σε ορισμένες συσκευές Android είναι Εφαρμογές, Διαχείριση εφαρμογών, Διαχειριστής εφαρμογών κ.λπ.)> Όλες> Google Play Store και, στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Διαγραφή δεδομένων

Μέθοδος 2:

Προσθέστε ξανά τον λογαριασμό σας Google. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός και, στη συνέχεια, καταργήστε τον Λογαριασμό Google. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός και, στη συνέχεια, προσθέστε τον λογαριασμό σας.

Σφάλμα ελέγχου ταυτότητας Google Play Store

Όπως και τα άλλα ζητήματα του Google Play, μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα. Εδώ είναι πώς.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Google> Κατάργηση Λογαριασμού Google. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, προσθέστε ξανά τον λογαριασμό σας.

Μέθοδος 2:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα> Google Play Store, Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 3:

Απεγκαταστήστε τις ενημερώσεις του Google Play. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα> Google Play Store και πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση //www.apkmirror.com/ ή //download.technobezz.com/android/ και να πραγματοποιήσετε λήψη της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής.

Google Play Store δεν υπάρχει σφάλμα σύνδεσης

Μερικές φορές, το Google Play Store δεν μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να το λύσετε εύκολα.

Μέθοδος 1:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα> Google Play Store, πατήστε το κουμπί Force Stop και, στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων.

Μέθοδος 2:

Το πρόβλημα μπορεί να προκύψει εάν αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail και ξεχάσετε να προσθέσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης στο Google Play Store. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης.

Μέθοδος 3:

Βεβαιωθείτε ότι η ώρα και η ημερομηνία είναι σωστές.

Μέθοδος 4:

Μια νέα αρχή σίγουρα θα διορθώσει το πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκτελέσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πρώτα, επειδή η επαναφορά των εργοστασιακών δεδομένων θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας, τις προσωπικές ρυθμίσεις και τις εφαρμογές τρίτων. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά και πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα και η συσκευή σας θα λειτουργήσει άψογα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found