5 τρόποι για να διορθώσετε το φακό στο iPhone 5s

Η εμπειρία του προβλήματος με το φακό στο iPhone 5s δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για πρόβλημα υλικού. Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρήστες έλυσαν το πρόβλημα με μερικές πολύ απλές ιδέες και σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε αυτές τις ιδέες μαζί σας. Πιο κάτω, μπορείτε να βρείτε 5 τρόπους για να διορθώσετε το φακό στο iPhone 5s, και το γκριζωπό πρόβλημα, το οποίο είναι κοινό, θα εξαφανιστεί βασικά σε λίγα λεπτά. Εδώ είναι οι λύσεις.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε την παγωμένη εφαρμογή κάμερας στο iPhone 5s

5 τρόποι για να διορθώσετε το φακό στο iPhone 5s

Πηγή: youtube.com

Λύση No.1: Τραβήξτε αρκετές φωτογραφίες

Πολλοί χρήστες έλυσαν το ζήτημα του φακού με τον απλούστερο δυνατό τρόπο, επομένως θα πρέπει να το δοκιμάσετε επίσης. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες με ενεργοποιημένο το φλας. Ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει.

Λύση No.2: Μην ενοχλείτε

Μερικές φορές, ορισμένες λύσεις ακούγονται τρελές, αλλά όταν πρόκειται για το τηλέφωνό σας, είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τα πάντα. Αυτή είναι πολύ απλή και συχνά μια πολύ αποτελεσματική λύση. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Μην ενοχλείτε και ενεργοποιήστε τη μη αυτόματη επιλογή μετακινώντας το διακόπτη δίπλα του. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε το.

support.apple.com

Λύση No.3: Επανεκκινήστε το iPhone 5s

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και σύρετε το ρυθμιστικό όταν εμφανιστεί. Όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, κάντε το ίδιο - πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να το ενεργοποιήσετε.

komputer-info.com

Λύση No.4: Ενημέρωση iOS

Όπως αναφέραμε στην αρχή του άρθρου, το ζήτημα δεν σχετίζεται πάντα με το υλικό, συχνά είναι απλώς ένα λογισμικό. Εάν υπάρχει μια νέα έκδοση iOS διαθέσιμη, πάρτε την.

  • Συνδέστε το iPhone 5s σε μια πηγή τροφοδοσίας
  • Συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού
  • Πατήστε Λήψη και εγκατάσταση

www.extremetech.com

Λύση 5: Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις

Το έχετε κάνει πιθανώς πολλές φορές στο παρελθόν. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά> Επαναφορά και επιλέξτε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Αυτό δεν θα διαγράψει κανένα από τα δεδομένα ή τις εφαρμογές σας, αλλάζει τις ρυθμίσεις στις εργοστασιακές προεπιλογές.

www.everythingicafe.com

Με αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το φακό στο iPhone 5s, πολλοί άνθρωποι έλυσαν το πρόβλημα. Σε περίπτωση που δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Apple, για να λάβετε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με το ζήτημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις