Τρόπος επίλυσης προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας Galaxy Alpha Fast

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Galaxy Alpha Fast Battery Drain; Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυτού του έξυπνου τηλεφώνου έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα στους χρήστες του Galaxy alpha επειδή οι περισσότεροι παραπονούνται ότι η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ, εξαντλείται πολύ γρήγορα, κάτι που δεν αναμένεται καθόλου.

Εάν είστε ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Galaxy Alpha Fast Battery Drain Problem, τότε ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις οποίες ακολουθείτε τις οποίες μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την ανάρτησή μας σχετικά με συμβουλές για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε συσκευή Android.

Πρόβλημα αποστράγγισης μπαταρίας Galaxy Alpha Fast

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Αρχή Android.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε σφάλματα Galaxy S4 από την αναβάθμιση 4.4.2

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας Galaxy Alpha Fast Battery

> Όταν δεν χρησιμοποιείτε δυνατότητες όπως Bluetooth, GPS, Wi-Fi ή 3G στο τηλέφωνό σας, μεταβείτε στη λειτουργία Μόνο GSM. Θα απενεργοποιήσει αυτόματα αυτές τις δυνατότητες, αλλά οι βασικές λειτουργίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν και έτσι θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

> Απενεργοποιήστε το wifi όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Για να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, σύρετε προς τα κάτω τη γραμμή ειδοποιήσεων και απενεργοποιήστε την επιλογή. Λαμβάνοντας σήματα από εξωτερική πηγή πίεσης, η μπαταρία και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνονται.

> Όταν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή κάμερας, κλείστε αυτήν την εφαρμογή, θα εξοικονομήσει τεράστια ισχύ.

> Μην ορίσετε ζωντανή ταπετσαρία καθώς η κίνηση της οθόνης θα κάψει περισσότερη ισχύ μπαταρίας όπως η εφαρμογή κάμερας.

> Η σωστή συντήρηση της μπαταρίας είναι σημαντική. Φορτίστε το τηλέφωνο όταν η μπαταρία πέσει στο 10%, αποφύγετε τη φόρτιση μέσω USB, χρησιμοποιείτε πάντα τον αρχικό φορτιστή AC και κρατήστε το τηλέφωνό σας μακριά από ακραίες θερμοκρασίες.

> Ελέγξτε εάν το σύστημα τηλεφώνου είναι ενημερωμένο μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Συσκευή> Εγκατάσταση ενημερώσεων συστήματος> Ελέγξτε τώρα.

> Τελευταία βαθμονόμηση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Για να το κάνετε αυτό, αδειάστε την μπαταρία του τηλεφώνου μέχρι να αρνηθεί να την ενεργοποιήσετε. Βγάλτε την μπαταρία, περιμένετε 5-7 δευτερόλεπτα και τοποθετήστε την μπαταρία. Τώρα βάλτε το τηλέφωνο σε φόρτιση όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Όταν το τηλέφωνο φορτίζει 100%, αφαιρέστε το φορτιστή και φορτίστε ξανά το τηλέφωνο για να πάρετε το 100%. Τώρα ενεργοποιήστε το τηλέφωνο.

Αυτά τα βήματα θα πρέπει να επιλύσουν το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας Galaxy Alpha Fast Battery και θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found