Πώς να εγκαταστήσετε το Android 5.0 Lollipop στο LG G3

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε για την ενημέρωση Android 5.0 Lollipop για το Galaxy S5, πρόσφατα και πάλι μια είδηση ​​κυκλοφόρησε στην αγορά ότι μια άλλη συσκευή βρίσκεται στη γραμμή της ενημέρωσης Android 5.0 Lollipop και το όνομα της συσκευής είναι LG G3. Όλοι οι χρήστες LG G3 πρέπει να αισθάνονται ενθουσιασμένοι ακούγοντας τις ειδήσεις. Και μια άλλη καλή είδηση ​​είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να λάβετε αυτήν την ενημέρωση. Στο τέλος αυτού του έτους οι πελάτες θα αρχίσουν να λαμβάνουν την ενημέρωση.

Αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε την ενημέρωση OTA (over the air), ακολουθήστε απλώς τον οδηγό μη αυτόματης εγκατάστασης παρακάτω και εγκαταστήστε το Android 5.0 Lollipop On LG G3.

Οι χρήστες του Samsung Galaxy S5 μπορούν επίσης να επισκεφθούν το Technobezz για να εγκαταστήσουν το Android 5.0 Lollipop χειροκίνητα.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα LG G3 wifi που δεν συνδέεται

Βήματα για την εγκατάσταση του Android 5.0 Lollipop σε LG G3

Συνιστάται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων του τηλεφώνου σας προτού προχωρήσετε σε αυτήν τη μέθοδο και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα μετά από αυτήν την εγκατάσταση, αλλά μπορείτε πάντα να μας επισκεφτείτε για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα του τηλεφώνου.

Πηγή εικόνας - ibtimes.co.uk

> Κατεβάστε το αρχείο zip Android Lollipop στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας και αποσυμπιέστε το. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης, εισαγάγετε "lgbbs".

> Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης για το LG G3 σας και εγκαταστήστε το ίδιο στον υπολογιστή σας.

> Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κατεβάσετε είναι το LG Flash εργαλείο 2014 και, στη συνέχεια, αποσυμπιέστε το στον υπολογιστή σας.

> Τώρα ανοίξτε το εργαλείο LG Flash 2014 και πρέπει να εκτελεστεί το αρχείο με το όνομα LGFlashTool2014.exe.

> Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε λειτουργία λήψης. Για να μεταφέρετε το LG G3 σε λειτουργία λήψης, απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί αύξησης έντασης. Στη συνέχεια, συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB. Εάν ο υπολογιστής σας δείχνει ότι η συσκευή εγκατάστασής του, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί.

> Θα δείτε πολλές επιλογές στο Flash Tool, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα με την ενότητα «Τύπος», στην ενότητα PhoneMode, επιλέξτε DIAG.

> Το αρχείο KDZ, το οποίο εξαγάγατε στο πρώτο βήμα, επιλέξτε αυτό από το αρχείο zip.

> Εκτελέστε το Flash με τη χρήση της επιλογής Flash ΧΑΚ, θα εκτελέσει αυτόματη διαγραφή όλων των δεδομένων.

> Τώρα επιλέξτε Έναρξη, στο επόμενο παράθυρο Χώρα> Διαφορετική χώρα για να επιλέξετε την προτιμώμενη γλώσσα.

> Μην αφαιρείτε το καλώδιο USB από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτά είναι τα απλά βήματα για την εγκατάσταση του Android 5.0 Lollipop On LG G3. Ακολουθήστε τους και απολαύστε την ενημέρωση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found