5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Facebook συνεχίζει να συντρίβεται στο iPad

Μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι η εφαρμογή Facebook είναι η αγαπημένη εφαρμογή για πολλούς χρήστες iPad. Συνήθως, λειτουργεί περισσότερο από υπέροχο, αλλά ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει το πρόβλημα όταν η εφαρμογή διακόπτεται συνεχώς. Εάν αυτό συμβαίνει και σε εσάς, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε την εφαρμογή Facebook να συνεχίζει να συντρίβεται στο iPad. Είμαστε σίγουροι ότι θα λύσετε το πρόβλημα, επειδή μία από αυτές τις προτάσεις θα λειτουργήσει. Ας αρχίσουμε.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε το IPad δεν θα χρεωθεί

5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Facebook συνεχίζει να καταρρέει στο iPad

5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Facebook συνεχίζει να καταρρέει στο iPad

Λύση No.1: Κλείστε την εφαρμογή Facebook και, στη συνέχεια, ανοίξτε την ξανά

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί Home δύο φορές και κάντε το γρήγορα. Θα δείτε μια προεπισκόπηση των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε τελευταία. Βρείτε την εφαρμογή Facebook και σύρετε προς τα πάνω για να κλείσετε. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, βρείτε το εικονίδιο του Facebook, αγγίξτε το και ξεκινήστε την εφαρμογή. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει.

Λύση No.2: Ενημερώστε την εφαρμογή

Εάν η εφαρμογή δεν είναι ενημερωμένη, μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να διακόπτεται. Μεταβείτε στο App Store και δείτε εάν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη.

Λύση 3: Διαγράψτε την εφαρμογή Facebook και εγκαταστήστε την ξανά

Για να το κάνετε αυτό, βρείτε την εφαρμογή στην Αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί το X. Κάντε κλικ σε αυτό και η εφαρμογή θα διαγραφεί. Μεταβείτε στο App Store, βρείτε την εφαρμογή Facebook, κατεβάστε και εγκαταστήστε την στο iPad σας.

Λύση αρ. 4: Επανεκκινήστε το iPad σας

Και οι 5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Facebook συνεχίζει να συντρίβει στο iPad είναι απλοί και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και γυρίστε το iPad σας. Μόλις το iPad είναι απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και ενεργοποιήστε το ξανά.

www.iskysoft.com

Λύση Νο. 5: Ενημέρωση λογισμικού iOS

Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο λογισμικό iOS, διότι θα διορθώσει πολλά σφάλματα και ο απλούστερος τρόπος να το κάνετε είναι ασύρματα. Συνδέστε το iPad σας σε μια πηγή τροφοδοσίας και σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά και επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού.

www.geeky-gadgets.com

Εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook που θα διορθωθεί με μια νέα ενημέρωση. Μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα στους προγραμματιστές. Ανοίξτε το App Store στο iPad σας, βρείτε το Facebook, αγγίξτε το και μετά αγγίξτε «Έλεγχος». Πατήστε Υποστήριξη και αναφέρετε το πρόβλημα. Ελπίζουμε ότι οι λύσεις που αναφέρονται παραπάνω διορθώνουν το πρόβλημα και ότι η εφαρμογή Facebook λειτουργεί άψογα τώρα!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found