Πώς να ενισχύσετε την ταχύτητα του Internet για κινητά στο Android σας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη ζωή σήμερα. Στο πρόσφατο σενάριο, η ζωή δεν μπορεί να φανταστεί χωρίς τη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο σύστημα υπολογιστή κάποιου ή στο smartphone. Όλα τα είδη εργασίας και δραστηριοτήτων μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια του Διαδικτύου καθώς η σύνδεση πέτυχε να ενώσει τις διαφορετικές γωνιές του κόσμου.

Όποιος κι αν είναι ο τομέας της ζωής, ο καθένας χρειάζεται μια σύνδεση στο Διαδίκτυο στα smartphone ή το σύστημα υπολογιστή τους. Οι μαθητές το χρειάζονται για να αποκτήσουν πρόσβαση στο αποτελεσματικό υλικό μελέτης και να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα. Η νέα ομάδα ανθρώπων το χρειάζεται για να ολοκληρώσει τις προθεσμίες γραφείου και διάφορα άλλα έργα. Το χρειαζόμαστε όλοι για ατελείωτη ψυχαγωγία με τη μορφή μουσικής, παιχνιδιών, βίντεο και πολλά άλλα. Λόγω της σημασίας της σύνδεσης στο Διαδίκτυο, οι απολαύσεις των υπηρεσιών της δεν μπορούν να απολαμβάνουν εκτός εάν η ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι μέχρι το σήμα. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο κινητό σας τηλέφωνο και πρέπει να έχετε πρόσβαση στο YouTube. Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι πολύ αργή, θα ενοχληθείτε και ο σκοπός σας μπορεί να μην εκπληρωθεί. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η καλή συνδεσιμότητα δικτύου και να βελτιωθεί η ταχύτητα του Διαδικτύου στο κινητό τηλέφωνο ή στο σύστημα υπολογιστών για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών με ευκολία.

Εάν αντιμετωπίζετε αργή ταχύτητα στο Internet ή σύνδεση στη συσκευή σας Android, τότε μπορείτε να λάβετε βοήθεια από μερικές αποτελεσματικές συμβουλές για να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου για κινητά. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για την επιτάχυνση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το Samsung Galaxy Nexus για Διαδίκτυο

Τρόποι ενίσχυσης της ταχύτητας του Διαδικτύου για κινητά στο τηλέφωνό σας Android

Ελέγξτε την προσωρινή μνήμη στο τηλέφωνό σας

Εάν αντιμετωπίζετε αργή ταχύτητα στο Διαδίκτυο στο τηλέφωνό σας και δεν ξέρετε πώς να κάνετε το τηλέφωνό σας στο Διαδίκτυο γρηγορότερο, τότε πρέπει, στην αρχή, να ελέγξετε την προσωρινή μνήμη στο smartphone σας. Πολλές φορές, η ταχύτητα του Διαδικτύου στο smartphone γίνεται αργή ή χαμηλή λόγω της πλήρωσης της μνήμης cache στα κινητά τηλέφωνα μετά την πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και τη λήψη των διαφορετικών εφαρμογών στο τηλέφωνο. Επομένως, οι χρήστες πρέπει να εκκαθαρίσουν τη μνήμη cache των κινητών τηλεφώνων τους για να αυξήσουν την ταχύτητα του κινητού διαδικτύου.

 

Καταργήστε την εγκατάσταση των περιττών εφαρμογών

Εάν δεν ξέρετε πώς να επιταχύνετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, τότε πρέπει να εξετάσετε τη λίστα εφαρμογών του κινητού σας τηλεφώνου και να αναλύσετε ποιες εφαρμογές είναι σημαντικές για εσάς και ποιες όχι. Η παρουσία αρκετών άχρηστων και ανεπιθύμητων εφαρμογών στο smartphone τείνει να μειώσει την απόδοση του κινητού τηλεφώνου όσον αφορά την ταχύτητα και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επομένως, για να επιταχύνουν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν ή να απεγκαταστήσουν όλες τις περιττές εφαρμογές από τα κινητά τους τηλέφωνα. Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να ανανεώσετε το smartphone σας εκκαθαρίζοντας την υπερβολική μνήμη cache. Αυτή η διαδικασία θα εξασφαλίσει καλύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο από την άποψη των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και θα βελτιώσει την ταχύτητα του Διαδικτύου στο smartphone.

Ενεργοποιήστε τη μέγιστη επιλογή φόρτωσης δεδομένων

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια άλλη αποτελεσματική τεχνική για την αύξηση της ταχύτητας του κινητού διαδικτύου στο smartphone. Για αυτό θα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις δικτύου στο συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και, στη συνέχεια, αφού επιλέξετε τη μεταφορά GPRS προτιμήστε την κλήση προτιμήστε, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν τα δεδομένα που προτιμούν. Αυτό θα επέτρεπε τη μέγιστη ρύθμιση φόρτωσης δεδομένων στο smartphone και οι χρήστες μπορούν να διασφαλίσουν αυξημένη ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο ή δεδομένων στα αντίστοιχα κινητά τηλέφωνα Android.

Επιλέξτε Σύνδεση δικτύου σε 3G

Ως χρήστης smartphone με πακέτο δεδομένων Διαδικτύου στο smartphone, πρέπει να γνωρίζετε ότι η ταχύτητα 3G στο Διαδίκτυο είναι πολύ καλύτερη από το 2G. Με την πρόσφατη τεχνολογική πρόοδο, το 4G έχει ξεπεράσει όλη την ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο και εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο και δεδομένων στα smartphone Android. Για να επιταχυνθεί η σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο επιθυμητό smartphone, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τις ρυθμίσεις δικτύου των κινητών τηλεφώνων τους. Για αυτό, θα πρέπει να επιλέξουν την προτιμώμενη σύνδεση δικτύου σε 3G ή 4G αντί για 2G. Αυτό θα τους απεικονίσει πώς να επιταχύνουν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σε μια στιγμή και με πολύ ευκολία.

Ενεργοποίηση λειτουργίας κειμένου στο πρόγραμμα περιήγησης

Εάν δεν γνωρίζετε τα έξυπνα κόλπα για το πώς να κάνετε το τηλέφωνό σας στο Διαδίκτυο γρηγορότερο, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την απλή τεχνική για να αυξήσετε την ταχύτητα του κινητού διαδικτύου. Εάν δεν χρειάζεστε εικόνες για την αναζήτησή σας στο Διαδίκτυο και χρειάζεστε μόνο κείμενα για περιήγηση, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνο τη λειτουργία κειμένου στο πρόγραμμα περιήγησης του smartphone σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί απενεργοποιώντας τις εικόνες στο πρόγραμμα περιήγησης που θα αυξήσουν την ταχύτητα του Διαδικτύου στο κινητό σας τηλέφωνο. Για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome του κινητού τηλεφώνου Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την "επέκταση προγράμματος περιήγησης λειτουργίας κειμένου" για να ενεργοποιήσετε μόνο κείμενα στο πρόγραμμα περιήγησης και να απενεργοποιήσετε τις εικόνες στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αύξηση της συνολικής ταχύτητας του Διαδικτύου στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επιλέξτε ένα ταχύτερο πρόγραμμα περιήγησης στο Web για το τηλέφωνό σας

Μια άλλη χρήσιμη τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να κάνετε το τηλέφωνό σας στο Διαδίκτυο γρηγορότερο είναι να ενεργοποιήσετε ένα ταχύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για το smartphone που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού παίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της συνολικής ταχύτητας της σύνδεσης στο Διαδίκτυο στο κινητό σας τηλέφωνο. Υπάρχουν πολλές επιλογές βελτιστοποιημένων προγραμμάτων περιήγησης ιστού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες κινητών τηλεφώνων Android για να αυξήσουν την ταχύτητα του διαδικτύου για κινητά όπως το Opera Mini, το πρόγραμμα περιήγησης UC, το Google Chrome και πολλά άλλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της συνολικής ταχύτητας των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο το smartphone Android σας.

 

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές Android

Εάν θέλετε να επιταχύνετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο smartphone Android, τότε υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store που προορίζονται να αυξήσουν την ταχύτητα του Διαδικτύου στο smartphone σας Android. Μπορείτε να κατεβάσετε το ίδιο και να τα χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου στο Android smartphone σας.

συμπέρασμα: Δεν μπορείτε να κάνετε το τηλέφωνό σας στο Διαδίκτυο πιο γρήγορο για smartphone Android; Διαβάστε για μερικές από τις αποτελεσματικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν για να αυξήσετε την ταχύτητα του διαδικτύου για κινητά στο smartphone Android.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε την κοινή χρήση διαδικτύου σε Mac

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found