3 τρόποι απενεργοποίησης σχολιασμών YouTube

Οι σχολιασμοί και οι ειδοποιήσεις σε βίντεο στο YouTube έχουν σχεδιαστεί για να σας ενημερώνουν για τα νέα βίντεο κλιπ του ατόμου που είχε ανεβάσει το βίντεο που παρακολουθείτε. Αυτοί οι σχολιασμοί μπορεί να είναι τόσο ενοχλητικοί που είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο βίντεο. Συχνά συμβαίνει ότι οι σχολιασμοί καλύπτουν ολόκληρο το βίντεο κλιπ και θα είναι εκεί μέχρι να το κλείσετε χειροκίνητα. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να απενεργοποιήσετε εντελώς αυτούς τους σχολιασμούς, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα βίντεο κλιπ στο YouTube χωρίς αυτά τα ενοχλητικά πράγματα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε 3 τρόπους για να απενεργοποιήσετε τους σχολιασμούς στο YouTube.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τι να κάνετε εάν το βίντεο YouTube φορτώνεται αργά

3 τρόποι απενεργοποίησης σχολιασμών στο YouTube

Για αυτές τις ενέργειες, πρέπει να έχετε τον δικό σας λογαριασμό Google και να είστε συνδεδεμένοι στο YouTube. Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους τρεις τρόπους που εμφανίζονται παρακάτω για να απενεργοποιήσετε όλους τους σχολιασμούς.

Ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο δύσκολος τρόπος. Μπορείτε να καταργήσετε με μη αυτόματο τρόπο κάθε σχολιασμό κατά την αναπαραγωγή του βίντεο.

Ανοίξτε το αγαπημένο σας βίντεο YouTube. Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν οι σχολιασμοί. Για να τα απενεργοποιήσετε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο "x" δίπλα στο σχολιασμό και κάντε κλικ πάνω του.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να απενεργοποιήσετε όλους τους σχολιασμούς για ένα μόνο βίντεο.

Όταν ανοίγετε το αγαπημένο βίντεο, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και στο μικρό μενού θα δείτε το στοιχείο "Σχολιασμοί". Σύρετε προς τα αριστερά για να το απενεργοποιήσετε.

Ο τρίτος και ο πιο βολικός τρόπος είναι να απενεργοποιήσετε εντελώς τους σχολιασμούς και τις κάρτες για οποιοδήποτε βίντεο που παρακολουθείτε στο YouTube.

Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στη φωτογραφία λογαριασμού και στο μικρό αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις "Ρυθμίσεις λογαριασμού". Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, θα δείτε την επιλογή "Αναπαραγωγή". Κάντε κλικ σε αυτό, και στο επόμενο βίντεο καταργήστε την επιλογή "Εμφάνιση σχολιασμών και ειδοποιήσεων εντός βίντεο".

Μετά από αυτό, όταν συνδεθήκατε στο YouTube, δεν θα δείτε ποτέ ξανά αυτούς τους σχολιασμούς.

Πηγή εικόνας: www.youtube.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να κατεβάσετε εύκολα βίντεο YouTube

Πρόσφατες δημοσιεύσεις