9,7 ιντσών 2018 Apple iPad 6th Gen (A1954) Real Life Images Διαρροή από το NCC

Το Apple iPad 6th Gen, το οποίο αναγνωρίζεται από τον αριθμό μοντέλου A1954, έγινε επίσημο κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής εκδήλωσης της Apple που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο. Οι πραγματικές εικόνες του προϊόντος έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο μέσω του ιστότοπου πιστοποίησης NCC της Ταϊβάν και είναι η πρώτη φορά που εντοπίστηκε από τον κλειστό κύκλο των ατόμων που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Σε αντίθεση με άλλα μεγάλα τεχνολογικά γεγονότα, η Apple διατηρεί έναν εξειδικευμένο κύκλο ανθρώπων και λάτρεις της τεχνολογίας που βλέπουν τα προϊόντα τους την πρώτη ημέρα. Το νέο iPad διαθέτει την ίδια οθόνη 9,7 ιντσών που αρχικά οραματίστηκε ο Steve Jobs και έχει την ίδια εμφάνιση με το μοντέλο 5ης γενιάς iPad.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η τελευταία έκδοση του tablet διαθέτει έναν νέο, πιο ισχυρό επεξεργαστή και τώρα υποστηρίζει το Apple Pencil. Η ιδέα είναι να κάνουμε το tablet πιο προσβάσιμο και να χρησιμοποιείται από μαθητές και φοιτητές που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα σε αυτό από το να χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή. Το έξυπνο μολύβι, η διεπαφή οθόνης αφής όταν συνδυάζεται με εκπληκτικές εφαρμογές iOS, θα πρέπει να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα μικρά παιδιά να μάθουν τα θέματα τους.

Σχεδιασμός και προδιαγραφές 6ης γενιάς iPad 2018

Το νέο Apple iPad απευθύνεται κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης και έχει μειωμένη τιμή 299 $ για εκπαιδευτικούς, παρόλο που έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το μοντέλο καταναλωτή. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 9,7 ιντσών με ανάλυση 2048 x 1536 pixel. Κάτω από την premium μεταλλική κατασκευή, χρησιμοποιεί το τελευταίο τσιπ A10 Fusion και διαθέτει πίσω κάμερα 8 megapixel. Η κάμερα υποστηρίζει μια σειρά χαρακτηριστικών, όπως ανίχνευση προσώπου, αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας και πολλά άλλα για να αποτυπώσει αυτές τις εκπληκτικές στιγμές.

Υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών, έχει το κουμπί home, σε αντίθεση με το iPhone X που χρησιμοποιεί το Face ID για ξεκλείδωμα και υποστηρίζει το Apple Pencil. Η νέα γενιά iPad 6ης γενιάς κυκλοφορεί στο iOS 11 και κοστίζει 329 $, αλλά δεν περιλαμβάνει το μολύβι που κοστίζει 99 $ και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Ένα ισχυρό τσιπ F10 Fusion

Ο καλύτερος λόγος που θα μπορούσαμε να βρούμε για αναβάθμιση στο νεότερο iPad ή να το αγοράσουμε είναι αυτός του νέου ισχυρού τσιπ A10 Fusion που χρησιμοποιείται σε αυτό. Ο επεξεργαστής κάνει τα πάντα καλύτερα παρέχοντας μια ομαλή εμπειρία iOS 11 και σας επιτρέπει ακόμη και να επεξεργάζεστε άνετα βίντεο 4K στο tablet. Το App Store της Apple αυξάνεται σιγά-σιγά με περισσότερες εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και ένας τέτοιος επεξεργαστής είναι απαραίτητος για να το κάνει να λειτουργεί άψογα.

Ενώ έχουν δηλώσει ρητά ότι η συσκευή έχει σχεδιαστεί για πολλαπλές εργασίες, είναι άλλος ένας λόγος για αναβάθμιση για να μπορείτε να ανοίγετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, κάτι που είναι απαραίτητο στον τομέα της εκπαίδευσης. Το μεγάλο μέγεθος της οθόνης του tablet θα επιτρέψει την πραγματοποίηση κλήσεων FaceTime, Calculator, ενός παιχνιδιού ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής χρησιμοποιώντας την διαθέσιμη οθόνη ακινήτων.

Αξίζει το Apple Pencil στα 99 $;

Από την πλευρά του αγοραστή, η δαπάνη 99 $ για ένα εξάρτημα μπορεί να ακούγεται πολύ ακριβό και είναι! Το Apple Pencil μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και η συνολική τιμολόγηση του iPad έχει μειωθεί πολύ, κοντά στα $ 300, καθιστώντας το πιο προσιτό από ποτέ.

Με το μολύβι, ένας καλλιτέχνης θα πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσει εικόνες σαν τη ζωή και οι μαθητές μπορούν να σχεδιάσουν τα βιολογικά τους σχέδια. Μπορούν ακόμη και να προσθέσουν σημειώσεις από το Διαδίκτυο, να χρησιμοποιήσουν εικόνες που βρίσκονται στο Διαδίκτυο για να βελτιώσουν περαιτέρω τη δουλειά τους. Οι επιχειρηματίες θα έβρισκαν εξαιρετικά βολικό να κρατούν σημειώσεις και το ίδιο ισχύει και για φοιτητές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το iPad 9,7 ιντσών περισσότερο σαν βιβλίο κολεγίου από φορητό υπολογιστή ή tablet. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε σημάδια ή να σχεδιάσετε ερωτήσεις σε ένα e-mail πριν τα στείλετε.

Οι πρακτικές εφαρμογές είναι πολλές και μπορεί να σας αποφέρει 430 $ για να αποκτήσετε ολόκληρο το πακέτο, αλλά η επένδυση θα πρέπει να διαρκέσει χρόνια, σύμφωνα με την Apple και κάποιες πρώτες κριτικές. Το Apple Pencil θα διαρκέσει 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση, αλλά ο σχεδιασμός είναι λίγο επικίνδυνος όταν πρέπει να το συνδέσετε στο tablet για φόρτιση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην το σπάσετε όταν είναι συνδεδεμένο στο iPad.

Εικόνες Διαρροή στο NCC

Οι πραγματικές εικόνες του νέου μοντέλου iPad 6ης γενιάς 2018 έχουν συμπεριληφθεί εδώ, ώστε να μπορείτε να τις δείτε και να δείτε πώς φαίνεται το προϊόν στην πραγματικότητα. Αυτές οι εικόνες εμφανίστηκαν στον επίσημο ιστότοπο πιστοποίησης της Ταϊβάν, NCC. Οι κριτικές δείχνουν ότι το φθηνότερο μοντέλο πρέπει να κάνει τα iPad πιο προσβάσιμα στις μάζες και επίσης να φτάσουν σε αυτά των αναπτυσσόμενων χωρών. Η υποστήριξη για Pencil και καλύτερος επεξεργαστής το καθιστά ιδανικό tablet για να το αποκτήσει το 2018, αναφέρουν οι περισσότεροι αναθεωρητές τεχνολογίας.

Ό, τι αγαπούσαν οι χρήστες για την Apple iPad 5ης γενιάς έχουν εφαρμοστεί στο iPad 6ης γενιάς 9,7 ιντσών, αλλά με πολύ καλύτερο τρόπο. Το νέο tablet υποστηρίζει το μολύβι που ήταν προηγουμένως χρησιμοποιήσιμο μόνο με τα μοντέλα Pro και πιο ακριβά iPad. Έρχεται επίσης με έναν νεότερο επεξεργαστή, το iOS11 και την αξιόπιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε να μπορείτε πιθανώς να το χρησιμοποιήσετε σε σχολείο ή κολέγιο όλη μέρα χωρίς να εξαντληθεί η μπαταρία. Καθώς τα προϊόντα της Apple ήταν πάντα διαισθητικά, το να πείθεις τους ανθρώπους να το αγοράσουν δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο, ειδικά όταν ο κατασκευαστής είναι πρόθυμος να μειώσει την τιμή.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι το iPad 2018 9,7 ιντσών θα λανσαριστεί σε μεγάλες χώρες με διαδοχική σειρά και η τιμολόγηση θα αντιστοιχεί σχεδόν στην τιμή των Ηνωμένων Πολιτειών των 329 $ σε μετατροπή. Είναι πλέον προφανές ότι το iPad πρόκειται να χτυπήσει τα ράφια στην Ταϊβάν.

Σε άλλες φήμες, ισχυρίζεται ότι η Apple έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του iPhone X και μία από αυτές θα έχει οθόνη LCD και θα είναι πιο προσιτή από την έκδοση 999 $ του iPhone X που διατίθεται στην αγορά τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε να εμφανιστούν περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα φέτος!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found