5 τρόποι επίλυσης κατεψυγμένων IPhone 5s

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε για ένα πράγμα - το iPhone 5s είναι μια εξαιρετική κινητή συσκευή. Κατά καιρούς, το εμπόδιο μπορεί να εμφανίζεται, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για οποιοδήποτε τηλέφωνο. Μερικές φορές, στη μέση των γραπτών μηνυμάτων, παίζοντας ένα παιχνίδι ή χρησιμοποιώντας μερικές από τις αγαπημένες σας εφαρμογές, το τηλέφωνο μπορεί να παγώσει. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε, γιατί όλοι βιώσαμε κάτι τέτοιο, και όπως για τα περισσότερα προβλήματα στο iPhone, πρέπει να υπάρχει μια εύκολη λύση. Ετοιμάσαμε αρκετές λύσεις που πρέπει να δείτε, 5 τρόπους για να διορθώσετε τα κατεψυγμένα iPhone 5s και είμαστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο που δεν ανταποκρίνεται θα είναι κανονικό. Ας αρχίσουμε.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε την παγωμένη εφαρμογή κάμερας στο iPhone 5s

5 τρόποι για να διορθώσετε το κατεψυγμένο iPhone 5s

Πηγή: fonearena.com

Λύση No.1: Αναγκάστε την εφαρμογή να κλείσει

Εάν η κατάσταση κατάψυξης συνέβη ενώ χρησιμοποιούσατε μερικές από τις εφαρμογές που έχετε στο iPhone σας, ακολουθήστε αυτό που πρέπει να κάνετε: πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης δύο φορές και θα εμφανιστεί η λίστα των εφαρμογών. Βρείτε την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και σύρετε προς τα επάνω για να την κλείσετε. Μια άλλη λύση είναι να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί αρχικής οθόνης για μερικά δευτερόλεπτα έως ότου τερματιστεί η εφαρμογή. Αυτός είναι ο απλούστερος και των 5 τρόπων για να διορθώσετε τα κατεψυγμένα iPhone 5s.

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Για να επανεκκινήσετε το iPhone 5s, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και θα δείτε το ρυθμιστικό. Απλώς σύρετέ το για επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Λύση No.3: Επαναφέρετε τη συσκευή σας

Για να επαναφέρετε τη συσκευή σας, πρέπει να πατήσετε το κουμπί αρχικής οθόνης και το κουμπί ύπνου / αφύπνισης, και τα δύο ταυτόχρονα, και να κρατήσετε για περίπου δέκα δευτερόλεπτα.

Λύση No.4: Φορτίστε το iPhone 5s σας

Μερικές φορές, αυτό βοηθά. Αφήστε το τηλέφωνο να φορτιστεί για λίγο και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει μια χαρά.

Λύση 5: Επαναφορά

Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας. Μόλις το iTunes αναγνωρίσει το iPhone 5s σας, επιλέξτε «Επαναφορά», στον πίνακα περίληψης του iTunes.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found