Τρόπος εκτέλεσης εφαρμογών IOS σε υπολογιστή Mac ή Windows

Το δεύτερο μεγαλύτερο κατάστημα εφαρμογών είναι το App Store της Apple, με 1,5 εκατομμύρια εφαρμογές. Μπορείτε να βρείτε μουσική, τρόπο ζωής, ταξίδια, ειδήσεις, κοινωνική δικτύωση, παραγωγικότητα, εφαρμογές φωτογραφιών και βίντεο, για να αναφέρουμε μερικές μόνο. Υπάρχουν επίσης πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η επιλογή είναι τεράστια και είμαι βέβαιος ότι έχετε μερικές εφαρμογές που είναι οι αγαπημένες σας. Ενώ η εκτέλεση αυτών των εφαρμογών στο iPhone ή το iPad είναι διασκεδαστική, πρέπει να αναρωτιέστε εάν είναι δυνατόν να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε υπολογιστή Mac ή Windows.

Η επιλογή που έχετε είναι να κατεβάσετε έναν προσομοιωτή, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εμπειρία δεν θα είναι τέλεια. Ο λόγος για αυτό είναι αρκετά απλός. Συσκευές όπως το iPad και το iPhone διαθέτουν οθόνη αφής και όταν εκτελείτε την εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για τέτοιες συσκευές στον υπολογιστή σας, θα χρησιμοποιήσετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Η εμπειρία θα είναι εντελώς διαφορετική και δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο όταν χρησιμοποιείτε iPad ή iPhone. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν προσομοιωτή για την εκτέλεση εφαρμογών iOS σε Mac ή Windows, δεν θα μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο επίσημο App Store.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε εφαρμογές σε iPhone και iPad

www.geeky-gadgets.com

Εκτελέστε εφαρμογές iOS σε υπολογιστή Mac ή Windows με iPadian

Εδώ, πρόκειται να μιλήσουμε για το iPadian. Είναι ο προσομοιωτής iOS που βασίζεται στον αέρα για υπολογιστές Mac / Windows. Αφού εγκαταστήσετε το iPadian, δεν θα έχετε πρόσβαση στο App Store και θα λάβετε τις εφαρμογές που θέλετε. Αυτός ο προσομοιωτής έχει το δικό του κατάστημα και ενώ υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές, η επιλογή είναι περιορισμένη.

Αυτός ο υπολογιστής iOS mac / windows προσομοιωτή iOS παρέχει την εμφάνιση του iPad και όταν το ξεκινήσετε θα βρείτε πολλές διαφορετικές εφαρμογές, πρόγραμμα-πελάτη email, πρόγραμμα περιήγησης ιστού και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως αναφέραμε, η εμπειρία δεν θα είναι η ίδια, αλλά ακόμα, το iPadian έχει πολλά υπέροχα πράγματα να προσφέρει, οπότε πρέπει να το δοκιμάσετε.

www.phcorner.net

Ας δούμε πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε υπολογιστή Mac ή Windows:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βεβαιωθείτε είναι ότι έχετε εγκαταστήσει το Adobe Air στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να το πάρετε εδώ. Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε το Adobe Flash στην πιο πρόσφατη έκδοση και θα χρειαστεί να κάνετε λήψη των Windows .NET Framework, αλλά θα σας ζητηθεί να το κάνετε κατά την εγκατάσταση του iPadian.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε λήψη του iPadian. Εάν είστε χρήστης Mac, μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Εάν είστε χρήστης Windows PC, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του iPadian από τον επίσημο ιστότοπό τους. Εκτελέστε το αρχείο .exe και εγκαταστήστε τον προσομοιωτή. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, ο προσομοιωτής θα ανοίξει και θα μπορείτε να εκτελείτε εφαρμογές iOS σε Mac ή PC. Θα βρείτε μερικές εφαρμογές που είναι ήδη εγκατεστημένες και για να λάβετε περισσότερα, απλά κάντε κλικ στο App Store. Ίσως δεν θα βρείτε την αγαπημένη σας εφαρμογή, αλλά ακόμα, θα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τι μέτρα πρέπει να κάνετε όταν το MacBook σας δεν θα ενεργοποιηθεί

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found