5 τρόποι διόρθωσης του iPhone που δεν συνδέεται με υπολογιστή USB

Εάν το σημερινό σας σχέδιο ήταν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας μέσω του iTunes ή να κάνετε επαναφορά ή ενημέρωση και δεν μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή μέσω USB, μην ανησυχείτε. Συμβαίνει όλη την ώρα. Μερικές φορές, αυτά τα σφάλματα εμφανίζονται, αλλά με μερικές απλές λύσεις, μπορείτε να λύσετε εύκολα το πρόβλημα. Σε αυτό το άρθρο, ετοιμάσαμε 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPhone που δεν συνδέεται με υπολογιστή USB και, αν χρειαστεί, διαβάστε όλα αυτά. Ας ξεκινήσουμε.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να επιδιορθώσετε το σφάλμα iPhone κατά την ενημέρωση στο IOS 8

5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone που δεν συνδέεται με USB υπολογιστή

Λύση No.1: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

Όπως γνωρίζετε ήδη πολλοί από εσάς, τα σφάλματα υπολογιστή είναι επίσης συχνά. Η επανεκκίνηση μπορεί να κάνει θαύματα. Μετά την εκκίνηση του υπολογιστή σας ξανά, προσπαθήστε να συνδέσετε τη συσκευή σας σε αυτήν.

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το iPhone σας

Το ίδιο ισχύει με το iPhone σας. Μια επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει πολλές μικρές δυσλειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής που έχετε αυτήν τη στιγμή. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ύπνου / αφύπνισης, απενεργοποιήστε το iPhone σας και ενεργοποιήστε το ξανά.

Λύση No.3: Αλλάξτε τη θύρα USB

Ίσως μία από τις θύρες USB δεν λειτουργεί σωστά. Αλλάξτε το για να δείτε τι θα συμβεί.

Λύση No.4: Αποσυνδέστε κάθε συσκευή που δεν χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή από τις θύρες USB

Αυτή η απλή δράση μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ. Μερικές φορές, οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες προκαλούν το πρόβλημα. Όταν αποσυνδέετε ό, τι δεν είναι απαραίτητο, προσπαθήστε να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο στον υπολογιστή σας.

Λύση 5: Ενημέρωση iTunes

Για πολλούς λόγους, το iTunes μερικές φορές δεν θα λειτουργεί. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση. Στο λογισμικό πολλοί ελέγχουν αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το.

Εάν αυτοί οι 5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone που δεν συνδέεται σε USB υπολογιστή, το καλώδιο σας μπορεί να είναι το πρόβλημα. Ελέγξτε το για να δείτε αν υπάρχουν ζημιές. Εάν δεν βοηθά τίποτα άλλο, επισκεφτείτε την υπηρεσία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found