Τρόπος επίλυσης προβλήματος μικροφώνου Galaxy S6

Μερικοί χρήστες του Samsung Galaxy S6 ανέφεραν προβλήματα με το μικρόφωνο. Παραπονούνται ότι το άτομο από την άλλη άκρη δεν μπορεί να το ακούσει. Ενώ το S6 είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο, αν γνωρίζετε κάποιες συμβουλές και κόλπα, ένα πρόβλημα όπως αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλή ταλαιπωρία, ειδικά όταν δεν μπορεί να είναι η πιο βασική ανάγκη πραγματοποίησης και λήψης κλήσεων. Έχουμε βρει μερικές λύσεις που μπορεί να λειτουργήσουν εάν έχετε παρόμοιο πρόβλημα στο smartphone σας Samsung Galaxy S6.

Ενώ δοκιμάζετε αυτές τις λύσεις, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο είναι αποσυνδεδεμένο από όλες τις άλλες συσκευές, όπως ακουστικά Bluetooth ή ακουστικά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το ζήτημα του μικροφώνου Galaxy S6 δεν βρίσκεται στα ακουστικά ή σε οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε. Εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί καλά μετά την αφαίρεση των ακουστικών, τότε έχετε ήδη βρει το πρόβλημα και ίσως θέλετε να αντικαταστήσετε τα ακουστικά.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το ζήτημα του Galaxy S6 GPS

Μια καλή πρακτική είναι να καθαρίσετε την οπή του μικροφώνου του S6 σας, ώστε να μην φράξει η βρωμιά. Συνήθως ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο Galaxy S6 επιλύεται κυρίως σε επίπεδο υλικού, υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να πάρετε το τηλέφωνο στο κατάστημα λιανικής σας ή σε έναν τεχνικό που μπορεί να ρίξει μια επαγγελματική ματιά στο τηλέφωνο και να επιλύσει τυχόν προβλήματα με το μικρόφωνο.

Μερικά προβλήματα μικροφώνου σχετίζονται με το υλικολογισμικό ή το λογισμικό του τηλεφώνου. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που μπορούν να εισβάλουν και στη λειτουργία του μικροφώνου. Ίσως χρειαστεί να ελέγξουμε πού βρίσκεται το πρόβλημα απομονώνοντας το πρόβλημα. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα με το μικρόφωνο Galaxy S6.

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος μικροφώνου Galaxy S6

Βήμα 1

Το πρώτο σας βήμα πρέπει να είναι να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, να αφαιρέσετε την μπαταρία και την κάρτα SIM, να περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα και να τα επαναφέρετε. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας για να δείτε εάν το πρόβλημα παραμένει.

Βήμα 2

Εάν το πρόβλημα προκαλείται από μια εφαρμογή τρίτου μέρους που ενδέχεται να έχετε κατεβάσει στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να ελέγξετε εάν το μικρόφωνο λειτουργεί στη «Ασφαλή λειτουργία». Όταν ξεκινάτε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία, όλες οι εφαρμογές τρίτων απενεργοποιούνται και παραμένουν μόνο προεγκατεστημένες εφαρμογές στο τηλέφωνο. Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία:

 • Απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S6 και περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί το Samsung Galaxy S6 στην οθόνη σας. Αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας τώρα.
 • Μόλις αφήσετε το πλήκτρο λειτουργίας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης.
 • Συνεχίστε να πατάτε το πλήκτρο μείωσης έντασης έως ότου ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση του S6.
 • Το τηλέφωνό σας είναι τώρα σε ασφαλή λειτουργία. Και οι λέξεις «Ασφαλής λειτουργία» θα εμφανιστούν στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Αφήστε το πλήκτρο έντασης όταν δείτε την ασφαλή λειτουργία στην οθόνη του S6.

Πηγή - gadgetguideonline.com

Ελέγξτε εάν το μικρόφωνο Galaxy S6 λειτουργεί ή όχι. Εάν το μικρόφωνο λειτουργεί καλά σε ασφαλή λειτουργία, τότε το πρόβλημα έγκειται σε μία από τις εφαρμογές τρίτων. Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε την απεγκατάσταση των εφαρμογών μία προς μία έως ότου λειτουργεί το μικρόφωνό σας.

Βήμα 3

Εάν ούτε το μικρόφωνο δεν λειτουργεί σε ασφαλή λειτουργία, τότε το επόμενο βήμα είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ενδέχεται να μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα με κατεστραμμένο υλικολογισμικό ή ελαττωματικές ρυθμίσεις τηλεφώνου, επειδή το τηλέφωνο θα επιστρέψει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του. Η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγράψει εντελώς όλα τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας, γι 'αυτό πάρτε πίσω τα δεδομένα του τηλεφώνου σας προτού συνεχίσετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:

Πηγή - www.youtube.com

 • Απενεργοποιήστε το Galaxy S6 σας.
 • Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά λειτουργίας, αύξησης της έντασης και της αρχικής οθόνης.
 • Θα μεταφερθείτε στο μενού ανάκτησης που προηγείται μια μπλε οθόνη Android.
 • Τώρα, χρησιμοποιήστε το κουμπί έντασης για να μεταβείτε στις επιλογές για να επισημάνετε το "Wipe data / Factory Reset" και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.
 • Στην επόμενη οθόνη, μεταβείτε στο «Ναι» και πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.
 • Αυτό θα ξεκινήσει την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μόλις ολοκληρωθεί, θα δείτε ένα κίτρινο μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Το επόμενο βήμα είναι να επισημάνετε το «Επανεκκίνηση συστήματος τώρα» στην οθόνη σας και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Power για να το επιβεβαιώσετε.
 • Το Samsung Galaxy S6 θα επανεκκινήσει με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε αυτό.

Καταγράψτε τη φωνή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή εγγραφής για να ελέγξετε εάν λειτουργεί το μικρόφωνο. Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί, τότε πρέπει να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία τεχνικό που μπορεί να ελέγξει για ζητήματα που σχετίζονται με το υλικό στο τηλέφωνό σας.

Πρέπει να διαβάσετε- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found