Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Android

Είστε σε ένα γυμναστήριο; Μεταξύ όλων των διαθέσιμων μεθόδων διατήρησης του εαυτού σας, το τρέξιμο είναι κάτι που αγαπά πολύ. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τονίζουν τη σημασία του να τρέχουν για να παραμείνουν στο αποκορύφωμα της υγείας τους. Μόλις λίγα χρόνια πριν, υπήρχαν αρκετές περιφερειακές συσκευές για να αναλύσουμε την ταχύτητα, τον καρδιακό παλμό, την απόσταση και πολλά άλλα. Όμως, τώρα με την έλευση της τεχνολογίας smartphone, όλα έχουν φτάσει σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Μπορείτε να απολαύσετε το τρέξιμό σας ελέγχοντας τις σημαντικές παραμέτρους μέσω του smartphone σας. Από το να κερδίζετε το σκορ σας έως το να κάνετε ένα διασκεδαστικό ταξίδι για τον εαυτό σας, υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές για Android που σας βοηθούν. Εδώ, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Android.

Διαβάστε επίσης - Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη δωρεάν μουσικής MP3

Λίστα των καλύτερων δωρεάν εφαρμογών που εκτελούνται για Android

RunKeeper

Αυτή είναι μια από τις πιο διάσημες εφαρμογές που τρέχουν για το smartphone Android. Διαθέτει μια σειρά από συναρπαστικά χαρακτηριστικά που βοηθούν το τρέχον καθεστώς σας. Με αυτήν την εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας, μπορείτε να βρείτε την ευκολία παρακολούθησης GPS, εξόδου θερμίδων, ιστορικού δραστηριότητας, ταχύτητας και παρακολούθησης απόστασης. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή Android μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απλώς τρέξιμο ή ακόμα και σε άλλα ενεργά αθλήματα όπως κολύμπι, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι και πολλά άλλα.

Μόλις ολοκληρωθεί η δραστηριότητά σας, όλα τα σχετικά δεδομένα που σχετίζονται με τη λειτουργία σας συγχρονίζονται αυτόματα στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Runkeeper.com. Αυτό παρακολουθεί τα σημαντικά στατιστικά σας για την υγεία.

Κατεβάστε το RunKeeper

 

Ενδομόντο

Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή που τρέχει και διαθέτει πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις λόγω της υψηλής λειτουργικότητας και της ευκολίας χρήσης. Αυτή η τρέχουσα εφαρμογή προσφέρει πληθώρα ενδιαφέρων λειτουργιών για τους ενεργούς δρομείς. Σας βοηθά να παρακολουθείτε την καθημερινή σας φυσική κατάσταση μέσω της μέτρησης της ταχύτητας, της απόστασης, της διάρκειας και της εκτίμησης θερμίδων.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για τη διατήρηση ξεχωριστού αρχείου καταγραφής, τον καθορισμό καθημερινών στόχων εκτέλεσης και τον έλεγχο της προόδου των στατιστικών που εκτελείτε. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει επίσης ηχητικά σχόλια που σας παρακινούν να τρέχετε περισσότερο και να παραμείνετε σε φόρμα. Ο συνολικός σχεδιασμός της εφαρμογής είναι εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη και το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους ειδικούς. Προσφέρει επίσης υποστήριξη για έξυπνες φορητές συσκευές όπως το MyFitnessPal και άλλα.

Λήψη Endomondo

Χάρτης My Run

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή για Android σας βοηθά να εστιάζετε στην εκτέλεση σας με ειδικό τρόπο. Επιτρέπει την παρακολούθηση και τον προγραμματισμό των διαδρομών λειτουργίας με τη βοήθεια των δυνατοτήτων του με δυνατότητα GPS. Εκτός από αυτό, υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες που κάνουν αυτήν την εφαρμογή μοναδική. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας ανιχνευτής γραναζιών που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση αξεσουάρ και παραγόντων που σχετίζονται με το τρέξιμο, όπως τα παπούτσια για τρέξιμο, ώστε να γνωρίζετε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα παλιά.

Η εφαρμογή έρχεται επίσης με ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες φυσικής κατάστασης καθώς και διατροφικά δεδομένα. Αν και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη, μπορείτε επίσης να πάτε για το MVP (επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής). Εδώ, μπορείτε να λάβετε πρόσθετες λειτουργίες όπως ζωντανή παρακολούθηση, ανάλυση καρδιακού ρυθμού και προγράμματα κατάρτισης.

Κατεβάστε το Map My Run

Runtastic

Με μια συνολική βαθμολογία 4,5 αστέρων στο Google Play Store, αυτή η εφαρμογή θεωρείται μία από τις καλύτερες Εφαρμογές για δωρεάν εκτέλεση για Android. Εκτός από τις υψηλές βαθμολογίες της, η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες για τους χρήστες της. Υπάρχει η παρουσία μοναδικών λειτουργιών, όπως υποστήριξη για το Android Wear (ένα έξυπνο φορητό), χάρτες GPS, υποστήριξη για διάφορες συσκευές γυμναστικής Bluetooth, προηγμένα στατιστικά στοιχεία για τη συνολική υγεία και φυσική κατάσταση, ακόμη και παρακολούθηση καταλληλότητας.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια δυνατότητα ζωντανής επευφημίας που δίνει τη δυνατότητα στους φίλους σας και τους κλειστούς σας να σας ευθυγραμμίζουν καθώς συμβαδίζετε με τα τρέχοντα στατιστικά σας. Αυτό σας βοηθά να διατηρήσετε τα κίνητρα για να τρέχετε περισσότερο και να παραμείνετε υγιείς. Αν και είναι η καλύτερη εφαρμογή που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και ειδικούς. Ωστόσο, οι δυνατότητες σε αυτήν την εφαρμογή είναι αρκετά φιλικές προς το χρήστη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από αρχάριους.

Λήψη Runtastic

miCoach του Adidas

Αυτή είναι μια άλλη διάσημη εφαρμογή λειτουργίας γυμναστικής για τη συσκευή σας Android. Το miCoach by Adidas σάς βοηθά να διατηρείτε το τρέξιμο και την προπόνηση σας φρέσκο ​​και ζωντανό κάθε φορά που το κάνετε. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα προσαρμοσμένο σχέδιο εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε έναν μαραθώνιο και προετοιμάσετε το σώμα σας για το ίδιο. Μετά την δωρεάν εγγραφή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των επιλογών προσαρμοσμένης ισχύος, ευελιξίας ή / και καρδιακών προγραμμάτων. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας miCoach χρησιμοποιεί τη δυνατότητα προπονητή φωνής σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να συνδεθεί στα αυτιά σας ενώ εκτελείτε. Αυτό λειτουργεί σαν ζωντανός προπονητής για να σας κρατήσει παρακινημένους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε την καταλληλότητά σας και να ακούτε τα σχόλια των προπονητών μετά από κάθε γύρο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν φωνές προπονητών ανδρών και γυναικών, μαζί με αυτές των κορυφαίων αθλητών, όπως η Reggie Bush και ο Derrick Rose.

Κατεβάστε το miCoach από τον Adidas

Google Fit

Εάν δεν εμπιστεύεστε καμία άλλη επωνυμία όσον αφορά αποτελεσματικές εφαρμογές για τη συσκευή σας Android, τότε αυτή η δωρεάν εφαρμογή από την Google είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή γυμναστικής από την Google που προσφέρει υποστήριξη για όλες τις συσκευές Android. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει επίσης μία από τις πιο σταθερές εμπειρίες με το Android Wear για να επιταχύνει το γυμναστήριο σας.

Αρκετές πρόσφατες ενημερώσεις σε αυτήν την εφαρμογή το έχουν καταστήσει πιο χρήσιμο να κατεβάσετε ως μια αποτελεσματική εφαρμογή για εσάς. Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να βρείτε χαρακτηριστικά όπως γραφήματα για την παρακολούθηση του επιπέδου φυσικής κατάστασης, έναν μεμονωμένο μετρητή βημάτων, καθώς και έναν ξεχωριστό μετρητή θερμίδων για να αποκαλύψετε μια σειρά θερμίδων που καίγονται. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση και διατίθεται δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

Λήψη του Google Fit

Στράβα

Μια άλλη δωρεάν εφαρμογή που τρέχει στη σειρά για να βελτιώσετε τη ρουτίνα φυσικής κατάστασης. Το Strava προσφέρει ένα σύνολο βασικών λειτουργιών φυσικής κατάστασης όπως παρακολούθηση GPS, σχέδια φυσικής κατάστασης, παρακολούθηση δραστηριότητας, σχεδιασμός φυσικής κατάστασης, ακόμη και παροχή υποστήριξης σε έξυπνες φορητές συσκευές. Εκτός από αυτές τις λειτουργίες, οι χρήστες λαμβάνουν επίσης μερικές διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως κοινωνική κοινή χρήση των στατιστικών φυσικής κατάστασης, ανταγωνισμός μέσω βαθμολογικών πινάκων, κοινή χρήση εικόνων και άλλα.

Η εφαρμογή προσφέρει υποστήριξη για πολλές συσκευές και αξεσουάρ γυμναστικής που υποστηρίζονται από Bluetooth. Όταν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού αυτής της εφαρμογής, θα λάβετε μερικές επιπλέον συναρπαστικές δυνατότητες.

Λήψη Strava

Προσωπικός προπονητής τρεξίματος

Εάν ξεκινάτε το τρέχον πρόγραμμά σας ως αρχάριος ή εάν είστε ειδικός σε αυτό, το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και προγραμμάτων από το Personal Running Trainer θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τον εαυτό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αυτήν την εφαρμογή, απλώς πρέπει να επιλέξετε την απόσταση από το τρέξιμο, όπως 1 μίλι, 10 χιλιόμετρα, μισός μαραθώνιος ή ακόμα και πλήρης μαραθώνιος. Η εφαρμογή θα παρέχει επαγγελματικές οδηγίες προγύμνασης που εκφράζονται ειδικά για τη μουσική που θα παίζετε ενώ τρέχετε.

Οι ειδικές οδηγίες καθοδήγησης σάς συμβουλεύουν στρατηγικά για το πότε πρέπει να τρέξετε, πότε πρέπει να αλλάξετε το ρυθμό σας και επίσης για το πότε να ξεκουραστείτε. Ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία να τρέξετε έναν μαραθώνιο μόνοι σας, μπορείτε να το δοκιμάσετε με αυτήν την προηγμένη εφαρμογή ως εκπαιδευτής.

Κατεβάστε το Personal Running Trainer

Nike + Τρέξιμο

Αυτή είναι μια άλλη διάσημη δωρεάν εφαρμογή για τη συσκευή σας Android. Υπάρχουν πολλές τυπικές λειτουργίες σε αυτήν την εφαρμογή, όπως η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και τα βασικά στοιχεία για να σας κρατούν κίνητρα καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας. Υπάρχουν πολλά ενημερωτικά προγράμματα, ρουτίνες, ακόμη και εκπαιδευτικά βίντεο για να σας καθοδηγήσουν σωστά. Η διεπαφή αυτής της τρέχουσας εφαρμογής είναι απλή. Ωστόσο, η συνολική εφαρμογή διαθέτει εξαιρετικά φιλικούς προς το χρήστη παράγοντες που βοηθούν τους αρχάριους καθώς και τους έμπειρους δρομείς. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ανταγωνιστική πτυχή για να προκαλέσετε τους φίλους σας και τους στενούς σας για μια διασκεδαστική περίοδο λειτουργίας.

Λήψη Nike + Running

Αν έχετε κάτι να τρέξετε, προσθέστε λίγο μπαχαρικό και διασκεδάστε χρησιμοποιώντας αυτές τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Android. Αφήστε αυτές τις τρέχουσες εφαρμογές να σας καθοδηγήσουν ως επαγγελματίας προπονητής κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου σας Το τρέξιμο θα μπορούσε να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και επαγγελματικό με αυτές τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας στη συσκευή σας Android. Αφήστε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές που εκτελούνται να σας βοηθήσουν να εκτελέσετε τον σωστό τρόπο!

Διαβάστε επίσης - Πώς να μετακινήσετε εφαρμογές σε μια κάρτα SD σε Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found