Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα των ακουστικών Samsung Galaxy S5

Το Galaxy S5 είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή έξυπνα τηλέφωνα και πολλοί άνθρωποι το αγόρασαν. Και γιατί όχι? Είναι γεμάτο με πολλές εκπληκτικές δυνατότητες που μπορεί κανείς να περιμένει από ένα smartphone υψηλής ποιότητας. Αλλά μπορείτε να ονομάσετε ένα μόνο έξυπνο τηλέφωνο χωρίς προβλήματα; Πιθανώς όχι.

Πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για το Samsung Galaxy S5 h eadphone isue στα φόρουμ. Αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υποδοχής ακουστικών, αν και μπορούν να το συνδέσουν στο τηλέφωνό τους, αλλά δεν ακούγεται ήχος.

Πρόβλημα ακουστικών Samsung Galaxy S5

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα του αργού Wi-Fi στο Galaxy S5

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Samsung Galaxy S5 919

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος των ακουστικών Samsung Galaxy S5

Θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετοί λόγοι πίσω από αυτό το πρόβλημα, οπότε θα πρέπει να ελέγχετε έναν προς έναν έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα. Ας δούμε τις πιθανές λύσεις.

Βήμα 1 :

Βεβαιωθείτε ότι πιέζετε το βύσμα σκληρά, γιατί σήμερα τα περισσότερα τηλέφωνα είναι αρκετά άνετα και ενδέχεται να μην αφήνουν τα ακουστικά σε όλη τη διάρκεια. Επομένως, πρέπει να τα ωθήσετε σωστά.

Βήμα 2:

Αφού συνδέσετε σωστά τα ακουστικά εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, ελέγξτε αν το τηλέφωνο είναι σε σίγαση. Για να το ελέγξετε, μεταβείτε στις ρυθμίσεις V olume, και αν δείτε ένα εικονίδιο ηχείου να εμφανίζεται εκεί με μια γραμμή πάνω του, τότε η ένταση τίθεται σε σίγαση για τα ακουστικά. Αυξάνω την ένταση.

Βήμα 3:

Ορισμένα εμπόδια στη θύρα των ακουστικών μπορεί να προκαλέσουν το πρόβλημα, καθώς η θύρα είναι πάντα ανοιχτή και εκτεθειμένη σε βρωμιά. Επομένως, ελέγξτε τη θύρα και φυσήξτε τη σε αυτήν ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πεπιεσμένο αέρα εάν υπάρχει κάτι κολλημένο εκεί, για να καθαρίσετε τη βρωμιά και τη σκόνη.

Βήμα 4:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας. Όπως γνωρίζετε, τόνοι προβλημάτων μπορούν να επιλυθούν με μια απλή επανεκκίνηση και εξαφανίζονται μόλις το τηλέφωνο ενεργοποιηθεί ξανά.

Βήμα 5:

Τα προβλήματα με τα ακουστικά μπορεί να σχετίζονται με το λογισμικό, οπότε θα πρέπει να ενημερώσετε το λογισμικό εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή> Ενημέρωση λογισμικού.

Βήμα 6:

Εάν όλα αυτά τα παραπάνω βήματα δεν επιλύσουν το πρόβλημα, πρέπει να ελέγξετε ότι είναι η θύρα ακουστικών και ακουστικών. Εάν η θύρα ή τα ακουστικά είναι σπασμένα, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε.

Βήμα 7:

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα, δοκιμάστε μια επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αλλά πρώτα, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, επειδή αυτό θα διαγράψει τα πάντα και θα επαναφέρει τη συσκευή σας στις εργοστασιακές προεπιλογές. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πατήστε Επαναφορά συσκευής. Μπορεί να σας ζητηθεί PIN ή κωδικός πρόσβασης, οπότε εισαγάγετέ τον, πατήστε συνέχεια και πατήστε Διαγραφή όλων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found