Καλύτερες εφαρμογές για iPhone XS και iPhone XS Max

Εάν έχετε ήδη αποκτήσει το iPhone XS ή το iPhone Max, η φόρτωση με εφαρμογές είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Όσον αφορά την επιλογή των εφαρμογών που πρέπει να ληφθούν στο τηλέφωνο, είστε χαλασμένοι για επιλογές. Με μια μεγάλη ποικιλία εκπληκτικών εφαρμογών για να διαλέξετε, μπορείτε να περάσετε από μερικές από αυτές για να αποφασίσετε το καλύτερο. Η λίστα των ακόλουθων εφαρμογών είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσει αφοσιωμένους όσο χειρίζεστε το τηλέφωνο. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές για iPhone XS και iPhone XS Max.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το iPhone XS ή το iPhone XS Max

Καλύτερες εφαρμογές για iPhone XS και iPhone XS Max

1. 1 Κωδικός πρόσβασης

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιείται ως διαχειριστής κωδικών πρόσβασης στο iPhone XS ή στο iPhone XS Max. Εάν επιθυμείτε να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης, αυτή είναι η πιο ασφαλής επιλογή και προσφέρει μια ποικιλία επιλογών. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία cloud του 1Password, στον τοπικό θησαυροφυλάκιο ή στο Dropbox.

Λήψη 1Password

2. Slor

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για να επεξεργαστείτε τις θολώσεις, αυτό είναι. Όχι μόνο είναι εύκολο στη χρήση, αλλά τα αποτελέσματα είναι μακράς διαρκείας. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πατήσετε σε οποιοδήποτε μέρος της φωτογραφίας στο οποίο πρέπει να εστιάσετε και να δουλέψετε σε αυτές τις φωτογραφίες που έχετε ήδη τραβήξει. Το μικρό κίτρινο κουτί που εμφανίζεται στην οθόνη πρέπει να γλιστρήσει και να εστιάσει στο σημείο.

Λήψη Slor

3. Ωχ λάμπει

Κατά τη λήψη αυτής της εφαρμογής, θα συναντήσετε περισσότερες από ενενήντα συνταγές που βασίζονται σε φυτά. Αυτές οι συνταγές όχι μόνο φαίνονται ελκυστικές, αλλά είναι και υγιείς. Μπορείτε να λάβετε βήμα-βήμα οδηγίες για κάθε πιάτο που θέλετε να προετοιμάσετε, τις διατροφικές πληροφορίες σχετικά με το πιάτο, συμβουλές και κόλπα για την προετοιμασία και μια περιγραφή του πιάτου.

Κατεβάστε το Oh She Glows

4. VSCO

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας τρίτου μέρους που χρησιμοποιείται στο τηλέφωνο. Κατά την πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία ελέγχου εικόνας, όπως εστίαση, έκθεση και φωτεινότητα, μπορείτε να τραβήξετε εικόνες σε RAW. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει αυτή η εφαρμογή είναι η χρήση φίλτρων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια προεπιλογή και να επεξεργαστείτε τις εικόνες που έχετε τραβήξει.

Λήψη VSCO

5. MyFitnessPal

Όταν ανυπομονείτε να κάνετε αλλαγές στη ρουτίνα φυσικής κατάστασης, πρέπει να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή. Επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες διαφορετικών γραμμικών κωδικών για να σημειώσουν τις πληροφορίες σχετικά με το θρεπτικό περιεχόμενο του φαγητού. Μπορείτε να φτάσετε στο στόχο του επιθυμητού βάρους με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής.

Κατεβάστε το MyFitnessPal

6. Darkroom και Halide

Το Darkroom είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται σε βάθος τις φωτογραφίες. Θα συναντήσετε ένα εργαλείο σε αυτήν την εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εφέ θόλωσης και το ρυθμιστικό θόλωσης λειτουργεί ακριβώς όπως θα περιμένατε. Μπορείτε να κάνετε ελαφρές αλλαγές στον χάρτη βάθους της φωτογραφίας με τη βοήθεια των δύο κουμπιών του ρυθμιστικού. Για όσους πρέπει να συμπεριλάβουν το προσκήνιο της θαμπάδας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το ρυθμιστικό. Ο χάρτης βάθους, από την άλλη πλευρά, εφαρμόζει ποικίλα εφέ στο προσκήνιο και το φόντο.

Το Halide είναι μια άλλη εφαρμογή κάμερας που μπορεί να τραβήξει εικόνες RAW και επίσης να καταγράψει κλικ στη λειτουργία πορτρέτου. Με τη λειτουργία πορτρέτου σε Halide, μπορείτε να λάβετε βελτιωμένες εικόνες από την ενσωματωμένη λειτουργία της συσκευής. Δεν σας υποχρεώνει να επαναλάβετε τα καρέ για να ξεκινήσετε το εφέ 3D. Πρέπει να αποφασίσετε το πλαίσιο και να τραβήξετε για να βελτιώσετε το εφέ βάθους στις φωτογραφίες.

Λήψη Darkroom

Λήψη Halide

7. Συννεφιά

Με τη βοήθεια αυτής της δωρεάν εφαρμογής podcast, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητές της όπως το Volume Boost και το Smart Speed ​​μαζί με μια ζωντανή διεπαφή. Η λειτουργία Smart Playlist αυτής της εφαρμογής είναι γεμάτη με δυνατότητες που θα απολαύσετε.

Λήψη Συννεφιά

8. Xbox

Η συνοδευτική εφαρμογή για κινητά από τη Microsoft ειδικά σχεδιασμένη για το Xbox One βοηθά τους χρήστες να πλοηγούνται στα μενού του Xbox χρησιμοποιώντας το smartphone. Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με τις άλλες περίπλοκες εφαρμογές του Xbox, όπως μηνύματα και επιτεύγματα.

9. Οργάνωση

Η Apple απέρριψε αυτήν τη δυνατότητα, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε αίθουσες όπου οι φίλοι σας επισκέπτονται κάθε τόσο.

Κατεβάστε το Houseparty

10. Βάθος έκκεντρο

Είναι παρόμοιο με ένα εργαλείο οπτικοποίησης καθώς μπορείτε να παίξετε και να προβάλετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, βλέποντας τις λήψεις στο τρισδιάστατο πλαίσιο καλωδίων ή σε ψευδείς έγχρωμες εικόνες. Οι εικόνες μπορούν να περικοπούν ή να περιστραφούν, διατηρώντας ανέπαφα τα δεδομένα βάθους, αποθηκεύοντας τα δεδομένα και αντιστρέφοντας το βάθος. Οι ανεστραμμένοι χάρτες είναι εκπληκτικοί καθώς μπορείτε να επιστρέψετε στην εφαρμογή Φωτογραφίες για να θολώσετε ξανά τις εικόνες, αλλά το μόνο διαφορετικό είναι ότι θα δημιουργήσει το εφέ θόλωσης στο προσκήνιο και όχι στο φόντο. Ακριβώς, αξίζει να δείτε τις εικόνες.

Λήψη κάμερα βάθους

11. Focos

Υπάρχει μια νέα δυνατότητα σε αυτήν τη συσκευή που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το εφέ βάθους μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Εάν προτιμάτε αυτήν τη λειτουργία, θα θέλατε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο του πίσω και του εμπρός bokeh με μεγαλύτερο εύρος βάθους.

Λήψη Focos

12. Καρτέλα

Θέλετε να μείνετε μακριά όταν έρθει η ώρα να χωρίσετε την επιταγή. Ωστόσο, με αυτήν την εφαρμογή, η εργασία γίνεται εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία της απόδειξης και να εκχωρήσετε τα αντικείμενα που χρειάζεστε για τα άτομα που είναι παρόντα στην ομάδα. Μετά από αυτό, μπορείτε να διαχωρίσετε την άκρη, τις τιμές και το φόρο. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς μπορείτε να μοιραστείτε την απόδειξη με τους υπόλοιπους στην ομάδα, καθώς αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει το Venmo. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες από άτομα που αποφεύγουν το λογαριασμό.

Λήψη καρτέλας

13. Pcalc Lite

Το Pcalc lite είναι μια ακμάζουσα εφαρμογή αριθμομηχανής στο τηλέφωνο. Σε αυτήν τη συσκευή, υποστηρίζει τις συντομεύσεις Siri. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη συντόμευση Siri για να μετατρέψετε το ποσό που υπάρχει ήδη στο πρόχειρο.

Λήψη Pcalc Lite

14. Στιγμιαία eSports

Εάν είστε οπαδός του League of Legends, θα λατρέψετε απλώς αυτήν την εφαρμογή καθώς σας παρέχει τα ζωντανά σκορ, μια ανακεφαλαίωση των αγώνων και τα νέα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μείνετε με τους παίκτες ή τις ομάδες για να λάβετε τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία και σας αρέσει να συνομιλείτε με τους άλλους θαυμαστές.

Λήψη Instant eSports

15. Σπάνε

Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες. Μπορεί να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής, αλλά δεν θα είναι όλες υπέροχες. Η έξυπνη διεπαφή χρήστη αυτής της εφαρμογής μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τις κινήσεις και να προσαρμόσετε την αντίθεση, τις φωτεινότητες, τη ζωντάνια και τη φωτεινότητα.

Λήψη Snapseed

16. Απόλλωνα

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε περισσότερα φώτα σε μια σκηνή και σας βοηθά να το κάνετε ρεαλιστικό καθώς ο χάρτης βάθους επιτρέπει στο λογισμικό να κατανοήσει πώς φαίνονται οι εικόνες στην πραγματική ζωή. Το καλύτερο πράγμα είναι η δυνατότητα αυτής της εφαρμογής να προσθέσει περίπου είκοσι φώτα και μπορείτε να περιβάλλετε τη σκηνή με αυτά τα φώτα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα των φώτων και να ρυθμίσετε το άνοιγμα και το βάθος. Μπορεί να μην λειτουργεί για κάθε φωτογραφία, αλλά αξίζει σίγουρα την τιμή που πληρώνετε για τη λήψη της. Για εκείνες τις εικόνες με έλλειψη δραματικών εφέ φωτισμού, η χρήση αυτής της εφαρμογής σάς βοηθά να έχετε το καλύτερο. Προσφέρει πολύ πιο φυσικά αποτελέσματα από τις υπόλοιπες διαθέσιμες εφαρμογές φωτογραφιών.

Κατεβάστε το Apollo

17. Yelp

Είτε θέλετε να αναζητήσετε κατάστημα υλικού ή εστιατόριο, αυτή η εφαρμογή προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Οποιαδήποτε τοποθεσία χρειάζεστε και η εφαρμογή είναι εκεί για να σας βοηθήσει να μάθετε τι χρειάζεστε. Περιλαμβάνει επίσης μια προβολή χάρτη και τις κριτικές των άλλων χρηστών.

Κατεβάστε το Yelp

18. Spotify

Πρόκειται για μια υπηρεσία ροής μουσικής τρίτων για εκείνους τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν μια άλλη από αυτήν που ήδη παρέχει η Apple. Χρησιμοποιώντας τους αλγόριθμους, τα δεδομένα που προέρχονται από το πλήθος και τον επιμελητή, συναντάτε μερικές από τις καλύτερες λίστες αναπαραγωγής που θα εξατομικευτούν ανάλογα με τη χρήση. Η εφαρμογή περιέχει μια χρήσιμη μηχανή ανακάλυψης μουσικής.

Λήψη Spotify

19. Φαντάνγκο

Για να αγοράσετε εισιτήρια ταινιών ή να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους προτιμώμενους χρόνους προβολής, αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς. Γνωρίζετε τις εξαντλημένες εκπομπές αντί να επιστρέφετε στο σπίτι με σπασμένη καρδιά όταν δεν μπορείτε να τραβήξετε την αγαπημένη σας εκπομπή στην αίθουσα ταινιών.

Κατεβάστε το Fandango

20. Τσέπη

Παρόλο που υπάρχουν αρκετά καταπληκτικά πράγματα που μπορείτε να διαβάσετε στο iPhone XS ή στο iPhone Max, ενδέχεται να μην έχετε χρόνο να διαβάσετε ολόκληρο το μήκος των πληροφοριών. Μπορείτε να προσθέσετε τις πληροφορίες σε αυτήν την εφαρμογή και θα κατεβάσει εύκολα στη συσκευή σας. Η εφαρμογή αφαιρεί όλες τις πτυχές μορφοποίησης από το άρθρο, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε μόνο τις εικόνες και τα κείμενα. Όχι μόνο παρουσιάζει το άρθρο όμορφα στη συσκευή, αλλά διευκολύνει την ανάγνωσή σας.

Λήψη τσέπης

21. Ανοιχτός πίνακας

Αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετική εφαρμογή που σας βοηθά να ανακαλύψετε νέα εστιατόρια και μενού όταν πετάτε. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε κράτηση πίνακα χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Λήψη OpenTable

22. Reeder 3

Εάν είστε χρήστης οποιασδήποτε υπηρεσίας RSS, αυτή είναι μία από τις πιο εξέχουσες συσκευές ανάγνωσης RSS που χρησιμοποιούνται στις συσκευές iPhone. Με μια διαισθητική διεπαφή χρήστη, αυτή είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε χειρονομίες που θα λατρέψετε να απολαύσετε. Το μαύρο θέμα και η εμπειρία ανάγνωσης είναι εκπληκτικά.

Λήψη Reeder 3

23. Διευθυντής εισιτηρίων

Είτε πρόκειται για αθλητική εκδήλωση, θέατρο ή συναυλία για την οποία θέλετε να πάρετε τα εισιτήρια, μπορείτε να τα πάρετε όλα εδώ σε αυτήν την εφαρμογή. Για τη μεταφορά ή πώληση εισιτηρίων και τη λήψη ειδοποιήσεων σχετικά με την απόδοση των καλλιτεχνών, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτήν την υπέροχη εφαρμογή.

Λήψη Ticketmaster

24. Χάρτες Google

Δυστυχώς, οι Χάρτες Apple εξακολουθούν να μην είναι το πιο αξιόπιστο μέσο για την προμήθεια τοποθεσιών, καθώς δεν διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες πλοήγησης για διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Για την πλειονότητα των χρηστών του iPhone XS ή του iPhone Max, οι Χάρτες Google είναι οι αγαπημένοι, καθώς μπορείτε να βασιστείτε στις δυνατότητες πλοήγησης.

Λήψη των Χαρτών Google

25. Sweatcoin

Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον ιδρώτα και τον κόπο κατά την άσκηση σε νόμισμα. Όταν ιδρώνετε περισσότερο, μπορείτε να πάρετε περισσότερα νομίσματα και να τα χρησιμοποιήσετε σε ανταμοιβές όπως ηλεκτρονικά είδη ή δωροκάρτα.

Κατεβάστε το Sweatcoin

26. Scanbot

Παρόλο που υπάρχει μια εφαρμογή σάρωσης εγγράφων στη συσκευή, είναι βασικό. Για να δώσετε ώθηση στη δυνατότητα σάρωσης του τηλεφώνου σας, μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας και να απολαύσετε την ικανότητα σάρωσης του Scanbot. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία κοινής χρήσης και σάρωσης με τη δημιουργία μιας ροής εργασίας. Πατήστε το κουμπί και μπορείτε να σαρώσετε μερικές σελίδες με υπερβολική ταχύτητα και να το ανεβάσετε σε ένα φάκελο στο Dropbox. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το σαρωμένο αρχείο με μερικούς από τους φίλους σας εάν θέλετε.

Λήψη του Scanbot

27. Ηρεμία

Με όλο το άγχος και την πίεση που αντιμετωπίζετε στον χώρο εργασίας και στο σπίτι, χρειάζεστε χρόνο και αυτήν την εφαρμογή για διαλογισμό. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει καθοδηγούμενες συνεδρίες διαλογισμού για τους αρχάριους, καθώς και προγραμματισμένα προγράμματα για όσους βρίσκονται σε προχωρημένο ή ενδιάμεσο επίπεδο. Υπάρχουν ιστορίες για ενήλικες για ύπνο που μπορείτε να ακούσετε μέσω αυτής της εφαρμογής, να γνωρίζετε μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις αναπνοής και να χρησιμοποιείτε καταπραϋντικούς ήχους της φύσης όταν κάνετε γιόγκα.

Λήψη Ήρεμη

28. Απλώς πατήστε Εγγραφή

Παρόλο που υπάρχει μια νέα σχεδίαση στο Voice Memo του iOS 12, αυτή η εφαρμογή είναι καλύτερη και απλούστερη. Πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή, να πατήσετε το κουμπί εγγραφής. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής από το widget ή να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch.

Λήψη Just Press Record

29. Μουσική Pandora

Η Pandora χρησιμοποιεί τη μουσική επιστήμη για να δημιουργήσει σταθμούς με βάση τους καλλιτέχνες ή τα τραγούδια, οπότε ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο AM. Απλώς πείτε στην εφαρμογή τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας και θα ακούσει τι είναι καταπραϋντικό για τα αυτιά σας.

Κατεβάστε τη Μουσική Pandora

30. Dropbox

Για συγχρονισμό και αποθήκευση των αρχείων, το Dropbox είναι η καλύτερη επιλογή. Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε γρήγορα φακέλους ή να ανεβάσετε τα έγγραφα και τις φωτογραφίες ή να μοιραστείτε αυτό το αρχείο με τα υπόλοιπα, αυτή η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εκείνα τα αρχεία που χρειάζεστε για χρήση εκτός σύνδεσης.

Λήψη του Dropbox

31. Apple News

Μπορείτε να αποκόψετε τις υπόλοιπες εφαρμογές ειδήσεων και να απολαύσετε αυτήν για να μείνετε ενημερωμένοι. ο Για σενα Η καρτέλα εδώ σας βοηθά να επιλέξετε και να επιλέξετε συγκεκριμένες εφαρμογές από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις. Εάν θέλετε να βρείτε άρθρα με συγκεκριμένα θέματα, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για να τα δείτε αργότερα εκτός σύνδεσης.

Λήψη της Apple News

32. Χαρτί Dropbox

Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει τη δυνατότητα συνεργασίας εγγράφων και είναι σίγουρα μια καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με τα Έγγραφα Google. Σχεδιασμένη με σκέψεις, αυτή η εφαρμογή ενσωματώνει εύκολα πολυμέσα και πίνακες. Σε μία προβολή, μπορείτε να αφήσετε σχόλια, να προσθέσετε ετικέτες στους συνεργάτες και να παρακολουθήσετε τις υποχρεώσεις.

Λήψη χαρτιού Dropbox

33. Venmo

Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθώς συνδέεται απευθείας με τη χρεωστική κάρτα. Είναι συμβατό με διαφορετικές εφαρμογές αγορών και προσφέρει δωρεάν μεταφορά χρημάτων.

Λήψη του Venmo

34. Επιλέξτε TickTick

Αυτός είναι ο καλύτερος διαχειριστής iPhone για εσάς και διατίθεται δωρεάν με πολλές δυνατότητες. Ενώ χρησιμοποιείτε το Siri για να προσθέσετε εργασίες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις βασικές δυνατότητες αυτής της εφαρμογής, όπως επεξεργασία φυσικής γλώσσας, προθεσμίες, υπενθυμίσεις, πολλά έργα, έξυπνες λίστες και άλλα.

Λήψη TickTick

35. Βιβλία Google Play

Για τους λάτρεις της ανάγνωσης, αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει εκατομμύρια λίστες ανάγνωσης από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Τώρα μπορείτε να διαβάσετε ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Οι σημειώσεις που παίρνετε κατά την ανάγνωση συγχρονίζονται με το Google Drive για κοινή χρήση και συνεργασία με μια ομάδα. Η ακρόαση βιβλίων εν κινήσει χωρίς πρόσθετη συνδρομή καθιστά αυτήν την εφαρμογή δημοφιλή στους χρήστες.

Λήψη Βιβλίων Google Play

36. Σημειώσεις αρκούδας

Αυτό είναι σίγουρα καλύτερο από το Apple Notes με μια λίστα με πλούσιες δυνατότητες για την επεξεργασία του κειμένου. Όταν γράφετε στο Markdown, μπορείτε να εισαγάγετε σε PDF ή HTML. Η παρουσία μιας γραμμής μορφοποίησης πάνω από το πληκτρολόγιο κάνει τον χειρισμό των κειμένων εύκολη. Με υποστηρικτικά χαρακτηριστικά όπως μεταφορά και απόθεση, δεν χρειάζεστε σχεδόν καμία δικαιολογία για να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Κατεβάστε το Bear Notes

37. Προσφορά

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να πουλήσετε ή να αγοράσετε τα αντικείμενα τοπικά και να παραθέσετε τα αντικείμενα μέσω τηλεφώνου. Κατά την περιήγηση στα στοιχεία ανά εικόνα, κατηγορία και τοποθεσία, μπορείτε να στείλετε τα μηνύματα στους πιθανούς αγοραστές ή πωλητές. Λόγω των λειτουργιών ασφαλείας που υπάρχουν σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι συναλλαγές είναι ασφαλείς.

Λήψη OfferUp

38. Συντομεύσεις

Αυτή είναι πιθανώς μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές για λήψη στο ολοκαίνουργιο iPhone XS ή στο iPhone Max. Λόγω της ενσωμάτωσης της λειτουργικότητας του Siri στη συσκευή, πρέπει απλώς να μεταβείτε στο Ρυθμίσεις και Siri & Αναζήτηση για να μετατρέψετε μια ενέργεια σε συντόμευση. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να λάβετε για αυτοματοποίηση επιπέδου συστήματος στο iPhone. Κατά τη δημιουργία μιας λίστας ενεργειών η μία μετά την άλλη, αυτή είναι μια εφαρμογή από τον κατασκευαστή του τηλεφώνου, την Apple. Έτσι, μπορείτε απλά να πείτε στο Siri και να ξεκινήσετε μια ροή εργασίας. Δημιουργώντας μια συντόμευση για οτιδήποτε, από τον καιρό έως την αλλαγή των φώτων, τη μηχανή καφέ ή την έναρξη μιας λίστας αναπαραγωγής, όλα μπορούν εύκολα να γίνουν με μία μόνο εντολή.

Λήψη συντομεύσεων

Μπορείτε να ορκιστείτε από τη λίστα των εφαρμογών που αναφέρονται παραπάνω και να πραγματοποιήσετε λήψη περισσότερων αν έχετε τα αγαπημένα σας. Σίγουρα, η χρήση του iPhone XS ή του iPhone Max με αυτές τις εφαρμογές μπορεί να κάνει τη ζωή σας εύκολη και ευχάριστη.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found