Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της κάμερας που δεν εστιάζει στο Samsung Galaxy S5

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η εφαρμογή Samsung Galaxy S5 Camera διακόπτεται ή αποτυγχάνει περιοδικά; Το Samsung Galaxy S5 είναι ένα από τα πιο ισχυρά έξυπνα τηλέφωνα Android και έχει πολλές δυνατότητες που δεν διαθέτουν πολλά άλλα smartphone. Η κάμερα αυτού του τηλεφώνου είναι εξαιρετική και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την κάμερα αυτού του τηλεφώνου είναι υψηλής ποιότητας. Όμως, όπως και άλλα smartphone, το Galaxy S5 έχει επίσης κάποια ελαττώματα και μεγάλη ασφάλεια Το Samsung Galaxy S5 είναι ένα από τα σημαντικότερα ελαττώματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Γενικά, όταν πατάτε την οθόνη για να εστιάσετε σε κάτι που απέχει λίγα μέτρα πριν τραβήξετε μια φωτογραφία, εμφανίζεται ένας πράσινος κύκλος που σημαίνει ότι η κάμερα είναι εστιασμένη. Αλλά για εκείνους που αντιμετώπισαν το ζήτημα, ο πράσινος κύκλος δεν έρχεται και η εικόνα που τραβήχτηκε είναι πραγματικά θολή.

Παραθέσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα χωρίς κόπο.

Δείτε επίσης: Η κάμερα εμφανίζει κενή οθόνη κατά το άνοιγμα της εφαρμογής

gizmodo.com

Δείτε επίσης: Αργά προβλήματα κάμερας στο Galaxy S5 σας

Πιθανές διορθώσεις για την κάμερα που δεν εστιάζει στο Samsung Galaxy S5

Μέθοδος 1

Η εφαρμογή κάμερας στο τηλέφωνό σας μπορεί να είναι κατεστραμμένη ή η λειτουργία εστίασης μπορεί να είναι κατεστραμμένη, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζεται c Camera n Not f Εστίαση. Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής κάμερας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλες οι εφαρμογές> τώρα βρείτε την εφαρμογή Κάμερα. Κάντε κλικ στην εφαρμογή και εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και ελέγξτε εάν εμφανίζεται ο πράσινος κύκλος στην οθόνη κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Μέθοδος 2

Μετά την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής κάμερας εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, τότε πρέπει να είναι οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους που προκαλεί το πρόβλημα. Εκκινήστε το S5 σε ασφαλή λειτουργία. Σε αυτήν τη λειτουργία, όλες οι εφαρμογές τρίτων θα απενεργοποιηθούν. Τώρα χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας και ελέγξτε εάν υπάρχει η c Κάμερα n Not f Εστίαση o Στο Samsung Galaxy S5. Αν όχι, τότε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές τρίτων είναι ο ένοχος. Απεγκαταστήστε λοιπόν τις εφαρμογές μία προς μία ή πραγματοποιήστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Για να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία ακολουθήστε τα βήματα εδώ:

  • Απενεργοποιήστε εντελώς τη συσκευή
  • Τώρα πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο Samsung Galaxy S5 στην οθόνη.
  • Αφήστε τότε το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε το κουμπί μείωσης έντασης. Θα γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
  • Συνεχίστε να κρατάτε αυτό το κουμπί έως ότου επανεκκινηθεί πλήρως το τηλέφωνο.
  • Θα εμφανίσει ασφαλή λειτουργία στην κάτω αριστερή γωνία του τηλεφώνου και θα αφήσει τότε το κουμπί.

Μόλις είστε βέβαιοι ότι αυτή είναι μόνο η εφαρμογή τρίτου μέρους που δημιουργεί αυτό το ζήτημα, απεγκαταστήστε τις μία προς μία μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Διαχείριση εφαρμογών> σύρετε στις επιλογές λήψης> επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε> απεγκαταστήστε και τέλος πατήστε OK.

www.rawinfopages.com

Μέθοδος 3

Ένα άλλο πολύ απλό αλλά πολύ χρήσιμο τέχνασμα που μοιράζεται ένας από τους αναγνώστες μας είναι να χτυπάμε το τηλέφωνο δύο ή τρεις φορές στην επάνω πίσω πλευρά ακριβώς όπου βρίσκεται η πίσω κάμερα και να βλέπεις τις διαφορές που φέρνει στην ποιότητα της εικόνας. Αυτό το βήμα έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο σε πολλούς χρήστες, οπότε μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε για να δείτε αν αυτό μπορεί να κάνει τη μαγεία και για εσάς.

Μέθοδος 4

Μερικές φορές τα σφάλματα στην εφαρμογή κάμερας μπορεί να προκαλέσουν τη λειτουργία εστίασης να μην λειτουργεί σωστά. Εάν συμβαίνει αυτό, διαγράψτε πρώτα την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις όπως εξηγείται στη μέθοδο 1, διαφορετικά μπορείτε να διαγράψετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή σας.
  • Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί Home, Power και Volume Up για λίγα δευτερόλεπτα και καθώς το τηλέφωνο δονείται, αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε τα άλλα δύο κουμπιά.
  • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί η οθόνη αποκατάστασης συστήματος Android. Αφήστε τότε όλα τα κουμπιά.
  • Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να επισημάνετε τυχόν επιλογές και το πλήκτρο λειτουργίας για επιβεβαίωση. Επισημάνετε το wipe cache partition και επιβεβαιώστε το χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε "Επανεκκίνηση συστήματος τώρα" και το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει.

androidsigma.com

Δείτε επίσης: Πλήρης οδηγός για την επίλυση του προβλήματος Crashing και μη εστίασης της Samsung Galaxy S5 Camera

Μέθοδος 5

Τέλος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά θα διαγράψετε τα πάντα από τη συσκευή και θα πρέπει να το ρυθμίσετε από το μηδέν. Για να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, κατευθυνθείτε προς τις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και αυτό είναι. Θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found