Πώς να αποκλείσετε κλήσεις στο Samsung Galaxy S6

Είστε εξοικειωμένοι με τις ενοχλητικές κλήσεις που λαμβάνετε από τηλεμετρητές ή τις κλήσεις από άτομα που σας ενοχλούν ακόμη και αν ήσαστε αρκετά ξεκάθαροι ότι δεν θέλετε να μιλήσετε μαζί τους πια, για οποιονδήποτε λόγο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, υπάρχει μια λύση - απλώς μπλοκάρετε κλήσεις! Όλοι ήμασταν εκεί, και το γεγονός είναι ότι κάθε τόσο πρέπει να αποκλείσουμε έναν αριθμό τηλεφώνου, προκειμένου να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε πώς να αποκλείσουμε έναν αριθμό στο Samsung Galaxy S6. Υπάρχουν δύο επιλογές και θα αναφέρουμε και τις δύο.

Δείτε επίσης: Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung Galaxy S6 και S6 edge;

c4etech.com

Πώς να αποκλείσετε κλήσεις στο Samsung Galaxy S6

Υπάρχουν δύο επιλογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Samsung Galaxy S6:

 • Μπορείτε να αποκλείσετε έναν μεμονωμένο καλούντα
 • Μπορείτε να αποκλείσετε όλους τους άγνωστους καλούντες

Επιλογή 1: Αποκλεισμός ενός μεμονωμένου καλούντος

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν θέλετε να αποκλείσετε κλήσεις, θέλετε πραγματικά να αποκλείσετε έναν μεμονωμένο καλούντα. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να αποκλείσετε έναν αριθμό στο Samsung Galaxy S6. Και πάλι, υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές.

Αποκλεισμός αριθμού από ένα αρχείο καταγραφής κλήσεων

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Μεταβείτε στην εφαρμογή τηλεφώνου
 • Επιλέξτε Αρχείο καταγραφής κλήσεων
 • Βρείτε τον αριθμό που θέλετε να αποκλείσετε
 • Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και επιλέξτε την επιλογή Προσθήκη στη λίστα αυτόματης απόρριψης.

Αποκλεισμός αριθμού από την εφαρμογή τηλεφώνου

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή τηλεφώνου, επιλέξτε Περισσότερα που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία
 • Επιλέξτε Ρυθμίσεις
 • Πατήστε στην Απόρριψη κλήσεων
 • Πατήστε στη λίστα Αυτόματη απόρριψη
 • Προσθέστε έναν αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να κάνετε μαύρο με μη αυτόματο τρόπο

Κάθε φορά που ανοίγετε τη λίστα αυτόματης απόρριψης, θα βλέπετε όλους τους αριθμούς που έχετε αποκλείσει, οπότε αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό κάποιου, μπορείτε να το κάνετε και με ευκολία.

Επιλογή 2: Αποκλεισμός όλων των άγνωστων καλούντων

Εάν θέλετε να αποκλείσετε κλήσεις από όλους τους άγνωστους καλούντες, μεταβείτε στη λίστα αυτόματης απόρριψης που αναφέραμε παραπάνω. Υπάρχει η επιλογή που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και θα αποκλείσετε όλες τις κλήσεις που προέρχονται από αυτές που έχουν αποκλείσει τους εισερχόμενους αριθμούς. Η επιλογή που πρέπει να ενεργοποιήσετε είναι: Άγνωστοι καλούντες.

Τώρα που ξέρετε πώς να αποκλείσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και όλους τους άγνωστους καλούντες στο Samsung Galaxy S6, μπορείτε να το κάνετε με ευκολία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις