Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα Samsung Galaxy S6 ταχύτερη αποστράγγιση μπαταρίας

Η Samsung έφερε ένα σχέδιο unibody στα τελευταία ναυαρχίδα Galaxy S6 και S6 Edge. Αυτό είναι το πρώτο smartphone της Samsung με μη αφαιρούμενη μπαταρία. Η μπαταρία των παραλλαγών Galaxy S6 είναι 2550mAh, αλλά η οθόνη Quad HD, κορυφαίες δυνατότητες και ο επεξεργαστής octa core exynos 7 απαιτούν καλή ισχύ μπαταρίας. Επομένως, το ζήτημα της ταχύτερης εξάντλησης της μπαταρίας Galaxy S6 Edge και Galaxy S6 δεν είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που ακολουθούν τις οποίες μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα ταχύτερης εξάντλησης της μπαταρίας Galaxy S6 και θα αφαιρέσει την αδυναμία αλλαγής της μπαταρίας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε εδώ τους τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης στο Galaxy S6.

Δείτε επίσης - Οδηγός αρχικής οθόνης Galaxy S6 και S6 Edge

Συμβουλές για την επίλυση του προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας Galaxy S6

Κλείστε τις περιττές εφαρμογές που εκτελούνται

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Galaxy S6 ή το S6 Edge που συνεχίζουν να εκτελούνται στο παρασκήνιο ακόμα κι αν δεν τις χρησιμοποιείτε. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε αυτές τις εφαρμογές αφού τις βρείτε. Μετά την επικοινωνία (Wi-Fi, ραδιόφωνο, GPS) οι εφαρμογές τρίτων είναι ο κύριος λόγος εξάντλησης της μπαταρίας. Μεταβείτε λοιπόν στις Ρυθμίσεις του Galaxy S6 ή S6 Edge και, στη συνέχεια, δείτε την μπαταρία και, στη συνέχεια, δείτε τι καταναλώνουν όλες οι εφαρμογές περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εάν δείτε ορισμένες συγκεκριμένες εφαρμογές είναι οι ένοχοι, τότε καταργήστε την εγκατάσταση ή κλείστε τις. Για τις σημαντικές εφαρμογές μπορείτε να τις εγκαταστήσετε ξανά για να δείτε το αποτέλεσμα.

Απενεργοποιήστε τις επικοινωνίες όταν δεν χρησιμοποιούνται

Μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία Bluetooth, Wifi, GPS, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και NFC όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Αυτές οι υπηρεσίες όχι μόνο εξαντλούν την μπαταρία γρηγορότερα, αλλά επίσης επιβραδύνουν την απόδοση του τηλεφώνου σας ενημερώνοντας συνεχώς. Απενεργοποιήστε τα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε τα μόνο όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες.

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Συνιστάται πάντοτε να κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας όταν παρουσιάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα όπως εξάντληση μπαταρίας, απόδοση, υπερθέρμανση ή πρόβλημα κάμερας προτού προχωρήσετε σε άλλες λύσεις. Για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας, ενδέχεται να λύσει προσωρινά το πρόβλημα.

Απενεργοποίηση υπηρεσιών τοποθεσίας

Εάν δεν χρησιμοποιείτε χάρτες ή τέτοιες εφαρμογές, τότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τοποθεσίας. Όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τέτοιες εφαρμογές, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες που είναι αρκετά εύκολο. Απενεργοποιήστε λοιπόν την υπηρεσία για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις.

Καταργήστε τις αχρησιμοποίητες εφαρμογές

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας Galaxy S6. Εκτός από τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αυτή η διαδικασία βελτιώνει επίσης την απόδοση του τηλεφώνου σας. Καταργήστε την εγκατάσταση των αχρησιμοποίητων εφαρμογών για να ελευθερώσετε το χώρο και να επιταχύνετε το τηλέφωνό σας. Προσπαθήστε να διαγράψετε τα μεγαλύτερα παιχνίδια που παίρνουν τεράστιο χώρο, μην ανησυχείτε ότι οι περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια όπως το Temple run αποθηκεύονται στο Κέντρο παιχνιδιών, οπότε δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν εάν θέλετε να τα παίξετε ξανά.

Κύκλος φόρτισης μπαταρίας

Είναι σημαντικό να αφήσετε το τηλέφωνό σας να περάσει από έναν κύκλο φόρτισης τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Αυτό σημαίνει φόρτιση της μπαταρίας 100% και χρήση του τηλεφώνου έως ότου απενεργοποιηθεί λόγω χαμηλής μπαταρίας. Είναι καλό για τη συντήρηση της μπαταρίας και για τη λήψη ακριβών δεδομένων χρήσης της μπαταρίας.

Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων

Η λήψη ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή δεν είναι μόνο ενοχλητική, αλλά καταναλώνει επίσης μπαταρία και ταχύτητα επεξεργασίας. Έτσι, οι εφαρμογές για τις οποίες δεν χρειάζεστε ειδοποιήσεις, απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για αυτές.

Χρησιμοποιήστε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και εξαιρετικά εξοικονόμησης

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Μπαταρία και θα βρείτε δύο τρόπους εξοικονόμησης μπαταρίας - Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μειώνει τη φωτεινότητα, περιορίζει την απόδοση της CPU και φροντίζει για άλλα μικρά πράγματα για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο χωρίς φανταχτερά πράγματα όπως η οθόνη στην ώρα και η δόνηση.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας την κρίσιμη στιγμή, όταν κάθε σταγόνα μπαταρίας έχει μεγάλη σημασία. Περιορίζει τον αριθμό των εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ενεργοποιεί ένα θέμα κλίμακας του γκρι στη συσκευή σας.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις λειτουργίες όταν θέλετε να εξοικονομήσετε μπαταρία και είστε εκτός σπιτιού.

Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν δοκιμάσατε όλα τα παραπάνω βήματα για την επίλυση του προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας Galaxy S6 ή S6 Edge αλλά κανένα από αυτά δεν λειτούργησε για εσάς, τότε είναι καιρός να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επαναφέρετε το τηλέφωνο στη σκηνή όπως ήταν κατά τη στιγμή της αγοράς . Γι'αυτό:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Προσωπικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Αυτή η διαδικασία διαγράφει όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων.

Εάν η εργοστασιακή επαναφορά δεν λειτουργεί, τότε πρέπει να αγοράσετε μια μπαταρία.

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found