Πώς να διορθώσετε το LG G3 δεν θα ενεργοποιηθεί

Όταν κυκλοφόρησε επίσημα το LG G3, έγινε αμέσως μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές στον κόσμο και εξακολουθεί να είναι. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που αγαπούν για αυτό το smartphone, ξεκινώντας από το σχεδιασμό του, με χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Σχεδόν δεν θα βρείτε τη συσκευή για την οποία δεν διαμαρτύρονται οι χρήστες, επομένως δεν είναι τόσο περίεργο να βλέπετε άτομα να αναφέρουν όλα τα είδη προβλημάτων LG G3. Ακόμα και το μικρότερο σφάλμα με το τηλέφωνο θα σας ενοχλήσει, αλλά ας το παραδεχτούμε - το χειρότερο πρόβλημα είναι όταν η συσκευή δεν θα ενεργοποιηθεί. Υπάρχουν τόνοι προβλημάτων που μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας και με ευκολία, όπως ζητήματα απόδοσης, εφαρμογές που παρουσιάζουν σφάλμα ή πάγωμα, αργή σύνδεση Wi-Fi και μερικά άλλα. Αλλά όταν πρόκειται για αυτό, υπάρχουν μόνο μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε προτού μεταφέρετε τη συσκευή σας στην υπηρεσία. Θα μοιραστούμε αυτά τα λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προσπαθήσετε να διορθώσετε το LG G3 δεν θα ενεργοποιηθεί και εάν αυτές οι πιθανές λύσεις δεν επιλύσουν το ζήτημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος διόρθωσης καθυστέρησης πληκτρολογίου στο LG G3

Οι τρόποι διόρθωσης του LG G3 δεν θα ενεργοποιηθούν

blog.clove.co.uk

Πριν προχωρήσετε στις παρακάτω λύσεις, σημειώστε ότι θα χρειαστείτε το φορτιστή για να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον αρχικό φορτιστή και επίσης βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής και το καλώδιο δεν έχουν υποστεί ζημιά. Προετοιμάστε έναν επιπλέον φορτιστή και καλώδιο για Android (σε περίπτωση που το έχετε) εάν ο αρχικός φορτιστής σας δεν λειτουργεί σωστά.

Λύση No.1: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα

Το πρώτο που πρέπει να δοκιμάσετε όταν παρουσιαστεί ένα τέτοιο πρόβλημα είναι να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, αλλά φροντίστε να το κρατήσετε για 10 δευτερόλεπτα.

Λύση No.2: Συνδέστε το smartphone σας στο φορτιστή

Ακόμα κι αν είστε 100% βέβαιοι ότι η μπαταρία της συσκευής σας δεν είναι άδεια, συνδέστε το smartphone σας στο τέλος. Αφήστε το να φορτιστεί για τουλάχιστον 15-20 λεπτά και μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Λύση No.3: Αφαιρέστε την μπαταρία και τοποθετήστε την ξανά

Αυτό μπορεί να εκπλήξει, αλλά πολλά άτομα είχαν το ίδιο πρόβλημα με το LG G3 τους, και στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγες ημέρες μετά την αγορά. Πολλοί από αυτούς ανέφεραν ότι το πρόβλημα λύθηκε μόλις αφαιρέθηκε η μπαταρία περίμενε για λίγα λεπτά και την έβαλε ξανά. Προσπαθήστε σε αυτό, και ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί.

Λύση No.4: Αφαιρέστε την μπαταρία και συνδέστε το smartphone σας στο φορτιστή

Εάν έχετε ήδη δοκιμάσει τη λύση Νο. 3 και αν έχετε αφαιρέσει την μπαταρία και την τοποθετήσετε ξανά σε λίγα λεπτά μετά, δοκιμάστε αυτήν τη λύση. Αφαιρέστε την μπαταρία και, στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή σας στο φορτιστή και αφήστε την να φορτιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, ας πούμε μισή ώρα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά την μπαταρία και προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή σας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει.

Λύση 5: Εκτελέστε επαναφορά

Εάν οι λύσεις που αναφέραμε παραπάνω δεν επιλύσουν το πρόβλημα, ενδέχεται να εκτελέσετε επαναφορά σκληρού δίσκου. Όταν το κάνετε αυτό, θα επιστρέψετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές προεπιλογές της. Λάβετε υπόψη ότι αυτό θα διαγράψει όλες τις ρυθμίσεις σας, τις εφαρμογές λήψης και τα δεδομένα σας. Για να εκτελέσετε επαναφορά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το πλήκτρο μείωσης έντασης έως ότου δείτε το λογότυπο LG στην οθόνη
  • Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης και αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά πατήστε ξανά αμέσως και συνεχίστε να το κρατάτε
  • Αφήστε τα δύο κουμπιά όταν εμφανιστεί η οθόνη Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων
  • Πατήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο "Ναι" και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί λειτουργίας
  • Πατήστε ξανά το κουμπί Μείωση έντασης και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο «Ναι» και πατήστε το κουμπί Λειτουργίας
  • Το τηλέφωνο θα πραγματοποιήσει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Όπως αναφέραμε στην αρχή αυτού του άρθρου, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν η συσκευή σας δεν θα ενεργοποιηθεί. Εάν αυτές οι πιθανές λύσεις δεν λειτουργούν για εσάς, μεταφέρετε τη συσκευή σας στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και ζητήστε αντικατάσταση.

Πηγή εικόνας: www.droid-life.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων υπερθέρμανσης LG G3

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found