Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Terrarium TV

Είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους με την αίσθηση ότι πιθανώς ξεφλουδίζετε λίγο για να παρακολουθείτε τηλεόραση; Εάν η απάντηση είναι ναι, δεν είστε ο μόνος που βιώνετε το ίδιο συναίσθημα. Είτε πρόκειται να ξεφύγουν από τις αυξανόμενες τιμές είτε για να βελτιώσουν την εμπειρία προβολής, οι άνθρωποι περιμένουν να παρακολουθήσουν τηλεόραση με σιγουριά και πάνω απ 'όλα, θέλουν να πληρώσουν για ό, τι παίρνουν. Ξαφνικά, η επιλογή του Terrarium TV έρχεται κάτω από τη γραμμή που δεν θεωρείται μόνο μια δελεαστική πλατφόρμα, αλλά οι ατελείωτες επιλογές προβολής ό, τι μπορεί να θέλετε. Συχνά, φαίνεται ότι μια τέτοια επιλογή φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή και είναι αλήθεια.

Σε μια εποχή που η ζωντανή και η διαδικτυακή τηλεοπτική υπηρεσία είναι μια έξαλλη επιλογή και δεν είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε περισσότερα χρήματα για τη συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης ή τις υπηρεσίες δορυφορικής τηλεόρασης, είναι πιθανό να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι με τη διαφήμιση δωρεάν τηλεόρασης όπως η Terrarium TV η οποία είναι μια τηλεοπτική υπηρεσία που βασίζεται στο Android και σας επιτρέπει να έχετε ό, τι θέλετε, από την ποιοτική προβολή έως την ευελιξία χωρίς να πληρώνετε δεκάρα. Ωστόσο, ορισμένες ερωτήσεις μπορεί να εμφανιστούν στο μυαλό σας σχετικά με τη νομιμότητα ή την ασφάλεια της λήψης αυτής της υπηρεσίας στη συσκευή σας Android.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες υπηρεσίες ροής ζωντανής τηλεόρασης

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία με ασφάλεια

Παρόλο που οι υπηρεσίες ζωντανής ροής όπως το Terrarium TV έχουν γίνει δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, δεν είναι όλες οι επιλογές σωστές. Ενώ αποφεύγετε την επιλογή της δορυφορικής τηλεόρασης, θα συναντήσετε πολλές επιλογές, όχι μόνο όταν προσπαθείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας, αλλά και όταν θέλετε να κρατήσετε τον ISP σας σε απόσταση. Μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που πολλοί θεατές των διαδικτυακών τηλεοπτικών υπηρεσιών συνεχούς ροής έχουν αρχίσει να στραφούν σε εικονικά ιδιωτικά δίκτυα. Όταν κάνετε ροή στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε τηλεόραση Terrarium, είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε πολλά δεδομένα. Επιπλέον, είναι συνηθισμένο να κάνετε streaming των καναλιών HD και μπορεί να επιβαρυνθεί με το φορτίο του εύρους ζώνης. Είναι αναμφισβήτητα αλήθεια ότι η χρήση του VPN είναι μια από τις νομικές επιλογές για όσους προσβλέπουν στις υπηρεσίες ζωντανής ροής. Εάν κάνετε ροή νομικού περιεχομένου, μπορείτε ακόμα να αποφύγετε τις επιλογές αθέμιτου περιεχομένου για να αποφύγετε την επιταχυνόμενη ταχύτητα του ISP.

Έρχεται από το Terrarium TV

Η δημοτικότητα του Popcorn Time μαινόταν πριν από λίγα χρόνια και τροφοδοτήθηκε από το BitTorrent, επέτρεψε στους χρήστες να παρακολουθούν τηλεοπτικές υπηρεσίες στο χαμηλότερο ποσοστό ή καθόλου. Δεδομένου ότι ολόκληρο το περιεχόμενο κατ 'απαίτηση πειρατικά, ήρθε στην ειδοποίηση του ISP σύντομα και δεν πέρασε πολύς χρόνος πριν από την απόσυρση της υπηρεσίας. Όταν το Terrarium TV μπήκε στο σενάριο, φαινόταν παρόμοιο με το Popcorn Time καθώς το περιεχόμενο προήλθε από το Διαδίκτυο με τη βοήθεια ενός φιλικού περιβάλλοντος εργασίας χρήστη και η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μόνο για τις συσκευές που τροφοδοτούνται από Android. Η λειτουργία αυτής της ζωντανής τηλεοπτικής υπηρεσίας ήταν πρωτίστως πίσω από τα παρασκήνια, το πακέτο αυτής της υπηρεσίας φαινόταν ωραίο και φάνηκε ότι αυτή η υπηρεσία μπορεί να μην διαρκέσει περισσότερο όπως το προηγούμενο αντίστοιχο.

Η ύπαρξη αυτής της ζωντανής τηλεοπτικής υπηρεσίας

Όταν ακούτε όλα αυτά για το Terrarium TV, μπορεί να σας φανεί απλώς αν η υπηρεσία εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα ή έχει εξαφανιστεί; Ενώ η αρχική οδηγία ήταν να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο και να κατεβάσετε το Terrarium TV, ο ιστότοπος απενεργοποιήθηκε ξαφνικά και ακολούθησε η εξαφάνιση αυτής της τηλεοπτικής υπηρεσίας στο GitHub. Δεν αναφέρθηκε κανένας λόγος για την εξαφάνιση και φαινόταν ότι ο δημιουργός του έργου μπορεί να αποφάσισε να το εγκαταλείψει ξαφνικά. Από την αρχή, το Terrarium TV παρέμεινε σε ταραγμένα νερά, αν και οι θεατές ήθελαν να το παρακολουθήσουν ακόμη και όταν ο προγραμματιστής του έργου αποφάσισε να το ονομάσει μια μέρα. Ωστόσο, οι υπηρεσίες τερματίστηκαν τελικά με ένα επίσημο μήνυμα από τον προγραμματιστή της εφαρμογής Nitro-xenon. Απλώς δήλωσε ότι οι υπηρεσίες έκλεισαν από τα τέλη Σεπτεμβρίου και η εφαρμογή θα έκλεισε μόνη της. Ο προγραμματιστής συνέχισε να λέει ότι δεν υπήρχαν σχέδια για το open source της εφαρμογής, έτσι ώστε κανένας άλλος προγραμματιστής να μην μπορεί να την ξεκινήσει ξανά. Για τους χρήστες αυτής της τηλεοπτικής υπηρεσίας, αυτό το επίσημο μήνυμα ήταν πράγματι άσχημα νέα, αλλά μπορεί να υπάρχουν περισσότερα για αυτούς.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στη νομιμότητα

Παρόλο που οι υπηρεσίες του Terrarium TV έχουν κλείσει επίσημα, εξακολουθεί να εξακολουθεί να διασκεδάζει τους χρήστες σε κάποιο βαθμό. Πραγματικά, το περιεχόμενο που προβλήθηκε μέσω αυτής της υπηρεσίας δεν ήταν πειρατικό, αλλά απλώς συγκέντρωσε αρκετούς συνδέσμους προς τα βίντεο που είναι προς το παρόν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο. Αν και δεν είναι παράνομο, από τεχνικής απόψεως, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ενδέχεται να μην ευνοεί αυτήν την επιλογή και αυτός είναι ένας από τους πιθανούς λόγους να μην λάβετε πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε σχετίζεται με το Terrarium TV. Αυτή η τηλεοπτική υπηρεσία έσκαψε τους συνδέσμους προς αυτά τα βίντεο από το Διαδίκτυο και εκείνους που φιλοξενούν τις νόμιμες υπηρεσίες βίντεο. Καθώς αποφασίζετε τι θέλετε να παρακολουθήσετε, η εφαρμογή συγκέντρωσε όλους αυτούς τους συνδέσμους για να ξεκινήσει μια υπηρεσία ροής.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι προγραμματιστές αυτής της τηλεοπτικής υπηρεσίας δεν μπήκαν στον κόπο να ελέγξουν τη νομιμότητα των πηγών που σημαίνει ότι μπορεί να παρακολουθήσετε κάτι που μπορεί να φιλοξενήθηκε στον ιστότοπο ενός άλλου τηλεοπτικού δικτύου ή κάτι που μεταφορτώθηκε σε μια υπηρεσία βίντεο για την οποία μπορεί να μην έχετε ακούσει πριν. Αν και η τηλεοπτική υπηρεσία δεν ήταν παράνομη από τεχνική άποψη, οι πάροχοι του περιεχομένου και οι άλλες αρχές μπορεί να μην ήταν ενθουσιασμένοι για την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας. Ωστόσο, ο προγραμματιστής Nitro-xenon δεν ενοχλήθηκε ποτέ να ανακοινώσει τον πραγματικό λόγο πίσω από το κλείσιμο αυτής της υπηρεσίας. Είναι απολύτως σαφές ότι η πίεση τους επιβλήθηκε από τις αρχές και ανάγκασε τους προγραμματιστές να κλείσουν την υπηρεσία ξαφνικά. Όσοι εγκατέστησαν αυτήν την εφαρμογή άρχισαν να βλέπουν τις ειδοποιήσεις ζητώντας τους να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή. Οι τοποθεσίες και οι διευθύνσεις IP αυτών των χρηστών παρακολουθήθηκαν ακόμη.

Χαρακτηριστικά της τηλεόρασης Terrarium

Η διεπαφή του Terrarium TV είναι κομψή και διαισθητική και η οργάνωση του κύριου μενού σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα εύκολα. Εάν θέλετε να φιλτράρετε τις δημοφιλείς εκπομπές, μπορείτε να το κάνετε εύκολα από τις δυνατότητες της εφαρμογής και του είδους. Μόλις βρείτε τις επιλογές σας, θα σταλεί σε όλες τις σεζόν και θα επιλέξετε τη σεζόν που θέλετε μαζί με το επεισόδιο που θέλετε να παρακολουθήσετε και μια σειρά επιλογών εμφανίζεται στην οθόνη. Οι διαθέσιμες εκδόσεις περιλαμβάνουν 360, 720 και 1080p. Αφού επιλέξετε την ποιότητα, μπορείτε να προχωρήσετε με την επιλογή των υπότιτλων. Προς το παρόν, οι επιλογές υπότιτλων περιλαμβάνουν SubHD, Makedie, Open Subtitles και Zimuku. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παράλληλης φόρτωσης για να επιτρέψετε στην τηλεοπτική υπηρεσία να εκτελεί πολλαπλές εργασίες και τη λίστα πηγών πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας αυτές τις παράλληλες συνδέσεις.

Λήψη του Terrarium TV σε συσκευή Android

Δεν θα βρείτε αυτήν την εφαρμογή στο Google PlayStore και ακόμη και αν το πάρετε, μπορεί να μην έχουν καμία χρησιμότητα. οπότε, προσπαθήστε να τα κατεβάσετε με δική σας ευθύνη. Καθώς ο επίσημος ιστότοπος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, μπορείτε να τον κατεβάσετε από τις εφαρμογές τρίτων. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας στην ενότητα Ασφάλεια και, στη συνέχεια, στην Άγνωστη πηγή για λήψη της εφαρμογής.

Θέματα ασφάλειας αυτής της τηλεοπτικής υπηρεσίας

Το ερώτημα είναι αν θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την τηλεοπτική υπηρεσία ή όχι και οι σκέψεις περιβάλλουν κυρίως τα θέματα ασφάλειας. Για τους αρχάριους, δεν υπάρχει καμία αναφορά για κανένα κακόβουλο κώδικα ή τα περιστατικά πειρατείας που υπάρχουν στην εφαρμογή του Terrarium TV. Ωστόσο, οι κόκκινες σημαίες υπάρχουν κατά τη διαδικασία λήψης. Το πρώτο πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα είναι η μη διαθεσιμότητα αυτής της εφαρμογής στο Google PlayStore, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή.

Πρέπει να αλλάξετε το Ρυθμίσεις της συσκευής Android για τη διευκόλυνση της λήψης εφαρμογών τρίτων. Είναι αλήθεια ότι οι εφαρμογές στο PlayStore είναι πολύ πιο ασφαλείς στη φύση τους, οι εφαρμογές που κατεβάζετε από ιστότοπους τρίτων ενδέχεται να είναι εξοπλισμένες με ορισμένους κινδύνους, καθώς η λήψη ενός ιού μαζί με την εφαρμογή μπορεί να βλάψει τη συσκευή σας. Σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές, το Terrarium TV διατίθεται επίσημα σε συσκευές με Android, συμπεριλαμβανομένων tablet και τηλεφώνων.

Προσοχή στις πλαστογραφίες

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι είναι Terrarium TV, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και το εκπληκτικό είναι ότι πολλές από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να έχουν γίνει στο PlayStore. Σύμφωνα με έρευνα, υπάρχουν περίπου δέκα ιστότοποι που ονομάζονται Terrarium TV και μπορεί να είναι δύσκολο για τους χρήστες να το καταλάβουν, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε λήψη της σωστής εφαρμογής για να παρακολουθήσετε αυτήν την τηλεοπτική υπηρεσία.

Τρόποι να πάτε

Υπό τις περιστάσεις, το καλύτερο είναι να πάμε για μια εναλλακτική επιλογή και η σωστή, σε αυτήν την περίπτωση, είναι η Pluto TV. Είναι παρόμοιο με το Terrarium TV με διάφορους τρόπους εκτός από το γεγονός ότι είναι απολύτως νόμιμο. Αυτή η τηλεοπτική υπηρεσία εξάγει περιεχόμενο από το Διαδίκτυο και το παρουσιάζει ως ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια μέσω μιας εύχρηστης διεπαφής. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε κατά παραγγελία περιεχόμενο και παρόλο που μπορεί να είναι περιορισμένο, μπορείτε να το αποκτήσετε όσο συχνά το χρειάζεστε. Όσον αφορά τις υπηρεσίες Terrarium TV, ο πλούτος του διαθέσιμου περιεχομένου είναι η κύρια κλήρωση που προσελκύει τους θεατές και έχοντας υπόψη αυτό, η Pluto TV είναι μια απλούστερη έκδοση. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές πλατφόρμες και μπορείτε να το παρακολουθήσετε χωρίς να σκεφτείτε εάν η υπηρεσία θα εξαφανιστεί ή όχι.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found