Πώς να διορθώσετε το Android δεν θα κατεβάσει εφαρμογές

Αγαπάμε τα smartphone μας γιατί είναι τόσο λαμπρά όσον αφορά το χειρισμό της κοινωνικής ζωής, της εργασίας, των σχέσεων και του ημερολογίου μας. Η αξιοπιστία μας σε αυτά τα τηλέφωνα είναι στο βαθμό που αρχίζουμε να χτυπάμε τη στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι ξεχάσαμε κάπου το τηλέφωνό μας. Έτσι, τα τηλέφωνά μας έχουν πραγματικά την υπέρτατη δύναμη να μας ελέγχουν; Η αλήθεια είναι ότι τα τηλέφωνά μας μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρά όσο φαίνονται χωρίς όλες τις εφαρμογές που κατεβάζουμε σε αυτό.

Αυτές οι εφαρμογές μας δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τα τηλέφωνά μας σε έξυπνα μικρά μηχανήματα που μας φορτώνουν πληροφορίες σχετικά με ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και σε όλο τον κόσμο. Καθώς οι εφαρμογές είναι τόσο σημαντικές για ένα smartphone, φανταστείτε πώς θα μπορούσε να σταματήσει η ζωή του smartphone σας εάν το Android σας δεν θα κατεβάσει εφαρμογές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητήσαμε λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το Android δεν θα κατεβάσει εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε κανένα σήμα στο Android

Να πάρει τα βασικά σωστά

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε κατά τη λήψη οτιδήποτε από το Play Store είναι ότι πρέπει να έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Δεν θα μπορείτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν λειτουργεί σωστά. Είτε είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi είτε χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, το πιο θεμελιώδες βήμα για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να κάνετε λήψη των εφαρμογών είναι το γεγονός ότι έχετε τη σωστή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων της συσκευής σας και ελέγξτε αν το εικονίδιο Wi-Fi ή το εικονίδιο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας είναι αναμμένο. Εάν κανένα από αυτά τα εικονίδια δεν είναι ενεργοποιημένο, τότε πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, εάν το δοκιμάσατε και το πρόβλημα παραμένει, ακολουθήστε τις παρακάτω λύσεις για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε το Android δεν θα ληφθούν εφαρμογές σε Samsung Galaxy S, Galaxy Note, LG G, Moto X, Nexus, HTC και άλλες συσκευές Android

Λύση 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Εάν έχετε ήδη κατεβάσει εφαρμογές χωρίς προβλήματα και είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας Android όταν πρόκειται για λήψη εφαρμογών από το Google Play, τότε η επανεκκίνηση της συσκευής μπορεί να είναι χρήσιμη. Με τη βοήθεια της επανεκκίνησης, θα πρέπει να μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα χωρίς να κάνετε βαθιά αντιμετώπιση προβλημάτων στη συσκευή σας.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα η επανεκκίνηση της συσκευής να είναι προσωρινή επιδιόρθωση. Εάν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα πάρα πολλές φορές και η επανεκκίνηση αρχίζει να είναι ενοχλητική, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα άλλα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Λύση 2: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας

Όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή από το Play Store, οι διακομιστές Google θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το χρόνο στη συσκευή σας. Εάν ο χρόνος δεν είναι σωστός, δεν θα είναι σε θέση να συγχρονίσει τους διακομιστές με τη συσκευή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στη λήψη οτιδήποτε από το Play Store.

Για να διορθώσετε την ημερομηνία και την ώρα της συσκευής σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε στο Σύστημα και αναζητήστε Ημερομηνία και Ώρα
 • Μόλις πατήσετε Ημερομηνία και Ώρα, θα μπορείτε να μάθετε εάν το τηλέφωνό σας έχει ρυθμιστεί σε Αυτόματη ημερομηνία και ώρα.
 • Ενεργοποιήστε την αυτόματη ημερομηνία και ώρα, εάν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη.

 • Από την άλλη πλευρά, εάν η Αυτόματη ημερομηνία και ώρα είναι ενεργοποιημένη και το Google Play Store δεν λειτουργεί, αλλάξτε το σε μη αυτόματο και ορίστε την ώρα σας όσο πιο ακριβής μπορείτε. Ελέγξτε εάν το πρόβλημά σας επιλύθηκε κάνοντας αυτό.

Λύση 3: Χρησιμοποιήστε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας αντί για δίκτυο Wi-Fi

Εάν χρησιμοποιείτε δίκτυο Wi-Fi για λήψη των εφαρμογών, μεταβείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και ελέγξτε εάν λειτουργεί. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι ορισμένα δίκτυα Wi-Fi μπλοκάρουν τη θύρα 5228. Αυτή είναι η θύρα που χρησιμοποιείται από το Google Play. Για εναλλαγή των δικτύων, τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων της συσκευής σας και πατήστε το εικονίδιο Wi-Fi για να την απενεργοποιήσετε. Τώρα αναζητήστε το εικονίδιο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και ενεργοποιήστε το.

Αφού αλλάξετε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και μετά μεταβείτε στο Google Play για να συνεχίσετε τη λήψη της εφαρμογής. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε έχει επιλυθεί.

Λύση 4: Βεβαιωθείτε ότι η Διαχείριση λήψης είναι ενεργοποιημένη

Η διαχείριση λήψεων διευκολύνει τη λήψη όλων των εφαρμογών. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη των εφαρμογών σας με επιτυχία από το Play Store. Για να ελέγξετε εάν η Διαχείριση λήψης είναι ενεργοποιημένη ή όχι, πρέπει να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στις Εφαρμογές ή στη Διαχείριση εφαρμογών.

Τώρα θα παρατηρήσετε καρτέλες στο πάνω μέρος της οθόνης. Σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για να μεταβείτε στην καρτέλα με την ένδειξη Όλα. Αναζητήστε τη Διαχείριση λήψεων σε αυτήν την ενότητα και πατήστε σε αυτήν για να μάθετε εάν είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη. Για εκείνους τους χρήστες που το βρίσκουν απενεργοποιημένο, πατήστε στην επιλογή Ενεργοποίηση για Ενεργοποίηση της Διαχείρισης λήψης και, στη συνέχεια, κατεβάστε ξανά τις εφαρμογές.

Λύση 5: Διαγραφή της προσωρινής μνήμης και δεδομένων του Google Play

Η διαγραφή της προσωρινής μνήμης για το Google Play μπορεί να λύσει μερικά προβλήματα που σχετίζονται με το Play Store. Τα αρχεία προσωρινής αποθήκευσης αποθηκεύουν πληροφορίες που βοηθούν τη συσκευή σας να φορτώνει την εφαρμογή γρήγορα. Αυτά τα αρχεία δημιουργούνται ξανά όταν μεταβείτε ξανά στην εφαρμογή.

Τα αρχεία δεδομένων μιας εφαρμογής αποθηκεύουν δεδομένα που περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στην εφαρμογή, όπως υψηλές βαθμολογίες, ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης. Όταν διαγράφονται τα αρχεία δεδομένων, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει οποιαδήποτε μορφή σημαντικών πληροφοριών πριν από τη διαγραφή των αρχείων.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Εφαρμογές ή Διαχείριση εφαρμογών
 • Αναζητήστε το Google Play Store
 • Πατήστε σε αυτό και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να αναζητήσετε την επιλογή που λέει Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Πατήστε σε αυτό για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης.

Επιστρέψτε στο κατάστημα εφαρμογών και ελέγξτε αν οι εφαρμογές αρχίζουν να κατεβαίνουν τώρα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί ακόμα, διαγράψτε τα αρχεία δεδομένων ακολουθώντας τα ίδια βήματα και στη συνέχεια αντί να πατήσετε στο Clear Cache, πρέπει να πατήσετε Clear Data. Θα παρατηρήσετε μια προειδοποίηση που θα σας πει ότι όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν. Πατήστε Ok για επιβεβαίωση και, στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά το Play Store για να αναζητήσετε την εφαρμογή και να ξεκινήσετε τη λήψη. Ελέγξτε αν αυτό σας βοηθά να διορθώσετε το πρόβλημα στη συσκευή σας Android.

Λύση 6: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων για τις Υπηρεσίες Google Play

Οι Υπηρεσίες Google Play είναι η διαδικασία μέσω της οποίας οι εφαρμογές σας επικοινωνούν με διάφορες ενότητες της συσκευής σας. Επιτρέπει συγχρονισμό και διασφαλίζει ότι οι ειδοποιήσεις push αποστέλλονται στις εφαρμογές της συσκευής εγκαίρως. Οι Υπηρεσίες Google Play διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των εφαρμογών. Ένα πρόβλημα στην προσωρινή μνήμη ή στα αρχεία δεδομένων των Υπηρεσιών Play μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα κατά τη λήψη των εφαρμογών από το Play Store.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Αναζητήστε εφαρμογές ή διαχειριστές εφαρμογών και πατήστε σε αυτό
 • Κάντε κύλιση για να βρείτε τις Υπηρεσίες Google Play και πατήστε σε αυτό
 • Στην επόμενη οθόνη, αναζητήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, πατήστε σε αυτό.

Μόλις διαγραφούν τα αρχεία προσωρινής μνήμης, ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών από το Play store, ακολουθήστε τα ίδια βήματα για να επιστρέψετε στην οθόνη από την οποία εκκαθαρίσατε την προσωρινή μνήμη. Αυτή τη φορά, πρέπει να πατήσετε Εκκαθάριση δεδομένων για να διαγράψετε τα δεδομένα. Θα παρατηρήσετε μια προειδοποίηση στην οθόνη σας. Απλώς πατήστε OK για επιβεβαίωση της διαγραφής των δεδομένων.

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας και ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Λύση 7: Ανανέωση των ρυθμίσεων συγχρονισμού δεδομένων

Ο συγχρονισμός δεδομένων της συσκευής σας που επιτρέπει το συγχρονισμό δεδομένων μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα. Ορισμένοι αναγνώστες θεώρησαν ότι αυτός ήταν ένας εύκολος τρόπος επίλυσης του προβλήματος των εφαρμογών τους που δεν πραγματοποιούν λήψη από το Play Store.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας
 • Πατήστε Λογαριασμοί ή Λογαριασμοί και Συγχρονισμός
 • Ανάλογα με την έκδοση Android, ενδέχεται να παρατηρήσετε δεδομένα παρασκηνίου. Πατήστε σε αυτό για να το καταργήσετε και περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε ξανά το πλαίσιο δίπλα του.
 • Για χρήστες Android με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις Android, ίσως χρειαστεί να πατήσετε τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά για να ανοίξετε ένα αναπτυσσόμενο μενού που θα έχει την επιλογή με την ένδειξη Auto Sync Data.
 • Πατήστε σε αυτό για να αποεπιλέξετε τον Αυτόματο συγχρονισμό δεδομένων και μετά πατήστε ξανά σε αυτό μετά από 30 δευτερόλεπτα για να διασφαλίσετε τον αυτόματο συγχρονισμό των δεδομένων.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, επιστρέψτε στο Google Play Store και ελέγξτε αν γίνεται λήψη της εφαρμογής τώρα.

Λύση 8: Ενημερώστε το λογισμικό της συσκευής σας

Το λογισμικό της συσκευής σας πρέπει πάντα να ενημερώνεται έτσι ώστε τυχόν σφάλματα ή προβλήματα στην προηγούμενη έκδοση να επιδιορθώνονται αποτελεσματικά. Εάν έχετε καθυστερήσει τις ενημερώσεις για τη συσκευή σας, είναι καιρός να ελέγξετε και να ενημερώσετε το λογισμικό της συσκευής σας.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε Σχετικά με τη συσκευή και πατήστε σε αυτήν
 • Πατήστε Έλεγχος για ενημερώσεις ή παρόμοιο λεξιλόγιο στη συσκευή σας και αν υπάρχει διαθέσιμη νεότερη έκδοση, εγκαταστήστε τις νέες ενημερώσεις.

Μόλις εγκατασταθούν οι νέες ενημερώσεις, η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί αυτόματα. Μετά την επανεκκίνηση, ελέγξτε αν οι εφαρμογές κατεβάζονται τώρα στη συσκευή σας.

Λύση 9: Επαναφέρετε τον Λογαριασμό σας Google

Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί ακόμα, τότε θα προχωρήσουμε σε ορισμένες σύνθετες λύσεις που ενδέχεται να επιλύσουν το πρόβλημα. Η επαναφορά του Λογαριασμού Google μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα του Android σας να μην κάνετε λήψη των εφαρμογών. Όταν επαναφέρετε τον λογαριασμό, θα διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό και θα ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας Google. Εάν δεν έχετε αυτές τις λεπτομέρειες, τότε δεν θα μπορείτε να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό στη συσκευή σας. Ο λογαριασμός Google θα καταργηθεί εντελώς από τη συσκευή σας και θα προστεθεί ξανά.

 • Τραβήξτε προς τα κάτω την ενότητα ειδοποιήσεων της συσκευής σας και πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις.
 • Στο μενού Ρυθμίσεις, αναζητήστε Λογαριασμούς και πατήστε σε αυτόν
 • Πατήστε στο Google για να ελέγξετε τον λογαριασμό Google στη συσκευή σας.

 • Πατήστε στον λογαριασμό που θέλετε να καταργήσετε
 • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο εικονίδιο μενού που είναι οι τρεις κουκκίδες πάνω δεξιά.
 • Από το αναπτυσσόμενο μενού, πατήστε Κατάργηση λογαριασμού για να καταργήσετε εντελώς τον λογαριασμό από τη συσκευή σας.

Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς Google στη συσκευή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταργήσει όλους τους λογαριασμούς Google. Αφού διαγράψετε τους λογαριασμούς, θα πρέπει να αρχίσετε να εισάγετε ξανά τους λογαριασμούς στη συσκευή σας.

Επιστρέψτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας και πατήστε ξανά στους Λογαριασμούς. Τώρα θα βρείτε την επιλογή Προσθήκη λογαριασμού. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού και ολοκληρώστε τη διαδικασία προσθήκης του λογαριασμού στη συσκευή σας. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε όλους τους λογαριασμούς σας Google και μόλις γίνει αυτό, επιστρέψτε στο Play Store και μάθετε εάν το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί από αυτό.

Λύση 10: Απεγκατάσταση ενημερώσεων του Google Play Store

Μερικές φορές, οι ενημερώσεις του Play Store ενδέχεται να είναι η αιτία του προβλήματος. Επομένως, απεγκαταστήστε την ενημέρωση και αφήστε την εφαρμογή να ενημερώσει ξανά. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος. Μόλις επανεγκατασταθούν οι ενημερώσεις, προσπαθήστε να κατεβάσετε ξανά τις εφαρμογές για να ελέγξετε αν λειτουργεί όπως αναμένεται.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Εφαρμογές ή Διαχειριστής εφαρμογών και αναζητήστε το Google Play Store.
 • Πατήστε στο Play Store και πατήστε στην επιλογή που λέει Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων.
 • Μόλις απεγκατασταθούν οι ενημερώσεις, πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης για να βγείτε από την οθόνη.
 • Τώρα επανεκκινήστε τη συσκευή σας και επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις και μετά πατήστε ξανά Εφαρμογές για να μεταβείτε στο Google Play Store για δεύτερη φορά.
 • Τώρα πατήστε Ενημέρωση και αφήστε την εφαρμογή να ενημερωθεί από μόνη της.

Μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή, μεταβείτε στο Play Store και ελέγξτε αν οι εφαρμογές πραγματοποιούνται λήψη ή όχι.

Λύση 11: Επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Για χρήστες που δεν είναι σε θέση να επιλύσουν το πρόβλημα με οποιαδήποτε από τις παραπάνω λύσεις, η τελευταία μας λύση που συμβαίνει να επιλύσει αποτελεσματικά πολλά προβλήματα Android είναι να επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το λογισμικό της συσκευής σας θα επιστρέψει στην έκδοση που ήταν όταν βγήκε από το κουτί. Όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν από τη συσκευή σας και όλες οι εφαρμογές τρίτων θα καταργηθούν. Θα χάσετε επίσης τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις, επειδή το τηλέφωνο θα επιστρέψει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Γι 'αυτό πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα δεδομένα που θεωρείτε σημαντικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σε έναν υπολογιστή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Λογαριασμό σας Google για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων. Το τηλέφωνό σας θα σας δώσει την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων στον λογαριασμό Google πριν κάνετε επαναφορά της συσκευής.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Επαναφορά
 • Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ή να αποεπιλέξετε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
 • Προς το κάτω μέρος της οθόνης, θα παρατηρήσετε την επιλογή Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
 • Πατήστε σε αυτό και επιβεβαιώστε την Επαναφορά όταν λάβετε ένα προειδοποιητικό μήνυμα που θα σας πει ότι τα δεδομένα σας θα χαθούν.

Μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά, η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί αυτόματα. Μεταβείτε στο Play Store και ελέγξτε αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε έχει επιλυθεί.

Τι πρέπει να κάνω όταν λαμβάνω το σφάλμα Ανεπαρκής χώρος κατά τη λήψη εφαρμογών στο Android μου;

Μερικές φορές ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε λήψη των εφαρμογών στη συσκευή σας λόγω ανεπαρκούς χώρου. Σε τέτοιες στιγμές, θα πρέπει να διαγράψετε μερικά πράγματα από τη συσκευή σας για να δημιουργήσετε χώρο. Ελέγξτε εάν έχετε πάρα πολλές φωτογραφίες ή βίντεο στη συσκευή σας, τα οποία ενδέχεται να τρώνε στο χώρο αποθήκευσης. Μετακινήστε αυτά τα αρχεία στον υπολογιστή σας για να αυξήσετε το χώρο της συσκευής σας.

Ίσως χρειαστεί να καταργήσετε την εγκατάσταση ορισμένων εφαρμογών εάν χρειάζεστε αρκετό χώρο για μεγάλες εφαρμογές. Για να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας και αναζητήστε Εφαρμογές ή Διαχείριση εφαρμογών. Τώρα πατήστε στις εφαρμογές που θέλετε να απεγκαταστήσετε και θα έχετε την επιλογή να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή στην επόμενη οθόνη. Πατήστε κατάργηση εγκατάστασης και επιβεβαιώστε την απεγκατάσταση.

Εναλλακτικά, οι χρήστες στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android θα μπορούν να πατούν παρατεταμένα στην εφαρμογή που επιθυμούν να απεγκαταστήσουν και θα δουν αυτόματα τις επιλογές απεγκατάστασης της εφαρμογής στο πάνω μέρος της οθόνης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε το εικονίδιο της εφαρμογής στην επιλογή απεγκατάστασης στην οθόνη και η εφαρμογή θα απεγκατασταθεί.

Τι πρέπει να κάνω εάν λάβω το Σφάλμα DF-BPA-09 «Σφάλμα επεξεργασίας αγοράς»;

Αυτό το σφάλμα σχετίζεται με την Υπηρεσία Play και όχι συγκεκριμένα για τη συσκευή σας. Διαγράψτε τα δεδομένα για το Google Services Framework για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καταργήσετε τα αρχεία δεδομένων:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Εφαρμογές ή Διαχείριση εφαρμογών
 • Από τις κορυφαίες καρτέλες, σύρετε στη στήλη Όλες και αναζητήστε το Google Services Framework
 • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε σε διαγραφή δεδομένων και μετά πατήστε OK

Μόλις διαγράψετε τα δεδομένα, κατευθυνθείτε στο Play Store και ελέγξτε αν το σφάλμα έχει επιλυθεί. Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το ίδιο σφάλμα στην οθόνη σας, μεταβείτε στον Ιστότοπο Google Play από τον υπολογιστή σας. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας από τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, η εφαρμογή θα λειτουργήσει στη συσκευή σας.

Τι να κάνω όταν βλέπω ένα από τα ακόλουθα σφάλματα στην οθόνη κατά την προσπάθεια λήψης μιας εφαρμογής - Σφάλμα 194, Σφάλμα 495, Σφάλμα 941, Σφάλμα rh01, Σφάλμα 504;

Αυτά τα σφάλματα μπορεί να προκύψουν για ορισμένα προβλήματα με το Google Play Store. Ωστόσο, η καλύτερη λύση για όλα αυτά τα σφάλματα είναι να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Google Play Store και του Google Services Framework από τη συσκευή σας και να ελέγξετε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Για τους περισσότερους από τους αναγνώστες μας που βρήκαν οποιοδήποτε από αυτά τα σφάλματα κατά τη λήψη εφαρμογών από το κατάστημα, αυτή η λύση φαίνεται να λειτούργησε.

Έχουμε αναφέρει τα βήματα για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των αρχείων δεδομένων στις παραπάνω λύσεις. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας μετά τη διαγραφή όλων των αρχείων και, στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Τι πρέπει να κάνω εάν λάβω το σφάλμα 911 όταν προσπαθώ να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Play Store;

Όταν λάβετε αυτό το σφάλμα, πρέπει πρώτα να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα των Υπηρεσιών Google. Αναφέραμε τα βήματα για να το κάνουμε αυτό στις παραπάνω λύσεις. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, ελέγξτε αν εξακολουθείτε να είστε συνδεδεμένοι εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση Wi-Fi που χρησιμοποιεί στοιχεία σύνδεσης ιστοσελίδας. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, τότε πρέπει να προσπαθήσετε να συνδεθείτε σε ένα διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi και εάν δεν έχετε την επιλογή να συνδεθείτε σε άλλο δίκτυο Wi-Fi, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Να θυμάστε ότι αυτή η επιλογή θα εξαντλήσει δεδομένα από το πρόγραμμά σας και εάν δεν διαθέτετε πρόγραμμα ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται συνήθως λόγω της σύνδεσης Wi-Fi που χρησιμοποιείται, γι 'αυτό είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια σωστή σύνδεση Wi-Fi ή πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα του κινητού σας.

συμπέρασμα

Όλες αυτές οι λύσεις μπορούν να λειτουργήσουν σε διάφορες συσκευές Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λύσεις για να διορθώσετε ότι το Android δεν θα κατεβάσει εφαρμογές σε όλες τις συσκευές Samsung Galaxy S, HTC, Moto X, Nexus, LG G και άλλες συσκευές Android. Παρόλο που αυτές οι λύσεις δεν δοκιμάζονται σε κάθε συσκευή Android, οι περισσότερες από αυτές λειτουργούν με επιτυχία για όλους τους αναγνώστες μας που χρησιμοποιούν διάφορες συσκευές Android.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε ζητήματα GPS Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found