Πώς να αλλάξετε αυτόματα την ταπετσαρία Android

Οι ταπετσαρίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τον εαυτό σας ή την τρέχουσα διάθεση. Μπορείτε να πάτε για να διατηρήσετε μια σταθερή ταπετσαρία για πάντα ή να είστε αρκετά τολμηροί για να συνεχίσετε να τις αλλάζετε. Οι ταπετσαρίες της συσκευής σας Android θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε, από τις δικές σας φωτογραφίες έως οικογενειακές φωτογραφίες, γραφικά τοπία, εικόνες κατοικίδιων ζώων, μερικές προσφορές και άλλα. Ό, τι κι αν είναι, όταν αλλάζετε την ταπετσαρία αρκετά συχνά, καθιστά την εμπειρία χρήστη σας ακόμη πιο χρήσιμη.

Αντί να τακτοποιήσετε μόνο μία ταπετσαρία, θα πρέπει να δοκιμάσετε πολλές επιλογές ταπετσαρίας που θα μπορούσαν να ρυθμίσουν τη διάθεσή σας κάθε μέρα. Ωστόσο, εάν η ιδέα της αλλαγής ταπετσαριών κάθε μέρα σας ενοχλεί, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια. Υπάρχουν διάφορες καινοτόμες μέθοδοι αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας Android στη συσκευή σας.

Ακολουθούν μερικές από τις υπέροχες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν στην αναβάθμιση της ταπετσαρίας του Android από "OK" σε "Amazing". Επιπλέον, αυτές οι συναρπαστικές εφαρμογές διατίθενται δωρεάν στο Google Play Store. Ρίξτε μια ματιά.

Δείτε επίσης: Τρόπος κατάργησης κακόβουλου λογισμικού σε Android

Εφαρμογές για αλλαγή Αλλαγή ταπετσαρίας Android αυτόματα

Αλλαγή ταπετσαρίας

Αυτή είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή για όσους αναζητούν λύσεις για τον τρόπο αλλαγής της ταπετσαρίας Android. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες ως φόντο της ταπετσαρίας ή ακόμα και άλλες εικόνες, τότε μπορείτε να την πετύχετε εύκολα με τη βοήθεια της εφαρμογής Wallpaper Changer Android. Εκτός από την αυτόματη γεννήτρια, η εφαρμογή διαθέτει επίσης εξαιρετική εξατομικευμένη αφή. Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν πολύς χρόνος για να προσαρμόσετε την ταπετσαρία σας με αυτήν την εφαρμογή.

Θα πρέπει απλώς να επιλέξετε τις συγκεκριμένες εικόνες που θέλετε να εκτελέσετε ως φόντο της ταπετσαρίας σας. Το επόμενο βήμα θα ήταν να αποφασίσετε τη συχνότητα με την οποία θέλετε να αλλάξετε την ταπετσαρία στη συσκευή σας Android. Μόλις τελειώσετε με αυτό, η εφαρμογή Wallpaper Changer θα φροντίσει τα υπόλοιπα. Σας καλωσορίζουμε με μια νέα ταπετσαρία από τη γκαλερί κάθε μέρα.

Κατεβάστε το Wallpaper Changer

Ταπετσαρίες

Αυτή η αυτόματη εφαρμογή αλλαγής ταπετσαρίας από την Google είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να βλέπουν καθημερινά φρέσκες και νέες ταπετσαρίες στη συσκευή τους Android. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κατηγορία από την εφαρμογή που θέλετε να εμφανίζεται ως ταπετσαρία στην οθόνη της συσκευής σας. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε τη φύση, τότε θα παρακολουθείτε την εκπληκτική ομορφιά της φύσης κάθε μέρα στη συσκευή σας Android με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής.

Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε τις εικόνες από το Google Earth, το Google+, την προσωπική σας συλλογή εικόνων ή ακόμα και εκείνες άλλων για να εμφανίζονται αυτόματα ως ταπετσαρία σας καθημερινά.

Λήψη ταπετσαριών

Γουάλμαξ

Αυτή η υπέροχη εφαρμογή έρχεται με μια πληθώρα ταπετσαριών υψηλής ποιότητας από τις οποίες οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν για να εμφανίσουν το ίδιο με τις εικόνες φόντου τους. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της καταπληκτικής εφαρμογής είναι ότι η βάση δεδομένων της με δημιουργικές και εκπληκτικές ταπετσαρίες συνεχίζει να αυξάνεται κάθε μέρα, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν μια νέα συλλογή εικόνων φόντου κάθε φορά που θα άνοιγαν την εφαρμογή.

Ακόμη και η διαδικασία αναζήτησης διαφόρων εικόνων φόντου σε αυτήν την εφαρμογή είναι πολύ απλή. Οι χρήστες πρέπει απλώς να πληκτρολογήσουν τις λέξεις-κλειδιά, να περιηγηθούν στην τεράστια κατηγορία εικόνων και να κάνουν τη σωστή επιλογή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μετακινηθούν τυχαία στη συλλογή ταπετσαριών στην εφαρμογή μέχρι να συναντήσουν την πιο κατάλληλη εικόνα φόντου για τη συσκευή τους Android. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορες εικόνες φόντου ταυτόχρονα για να εμφανίζονται ως νέα ταπετσαρία κάθε μέρα στην οθόνη της συσκευής.

Λήψη Wallmax

500 χαρτί

Αν έχετε πάθος για φωτογραφία, τότε αυτή η εφαρμογή στο Google Play store μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή ταπετσαρίας Android για εσάς. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από πάνω από διάφορες εικόνες με 500 εικονοστοιχεία και στη συνέχεια η εφαρμογή τείνει να εναλλάσσεται αυτόματα ανάμεσα σε εκπληκτικές όμορφες εικόνες από κάθε χώρα. Με την υπέροχη εμφάνιση ταπετσαριών στην οθόνη της συσκευής σας, θα αισθανόσασταν ότι είχατε μια παγκόσμια περιοδεία μέχρι το τέλος της ημέρας. Αυτή είναι μια εφαρμογή που πρέπει να αλλάζει ταπετσαρία για όσους ταξιδεύουν σφάλματα και λατρεύουν να εξερευνούν νέα μέρη.

Κατεβάστε 500 Firepaper

Ταπέτ

Εάν δεν είστε σταθεροί σε ένα είδος ταπετσαριών και χρειάζεστε κάποια αφηρημένη συλλογή ταπετσαριών, τότε αυτή η εφαρμογή ταπετσαρίας Android θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή σας. Η εφαρμογή συνοδεύεται από διάφορα μοτίβα φόντου που συνήθως δημιουργούνται ειδικά για τη συσκευή σας Android. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τους μαθηματικούς τύπους σχεδιαστών και την εκπληκτική ανάλυση οθόνης για να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ενδιαφέρων εικόνων φόντου κάθε μέρα στη συσκευή σας Android. Οι σχεδιαστές αυτής της εφαρμογής ισχυρίζονται ότι προσφέρουν απεριόριστο αριθμό ταπετσαριών με σχέδια, ώστε να μην συναντήσετε ποτέ κανένα ίδιο σχέδιο, ακόμη και δύο φορές στη συσκευή σας. Ακούγεται ενδιαφέρον!

Λήψη Tapet

Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

Εάν είστε λάτρης της τέχνης, τότε τίποτα δεν θα κοσμούσε την οθόνη της συσκευής σας Android τόσο καλύτερα όσο ένας περίπλοκος και ουσιαστικός πίνακας. Η εφαρμογή Muzei Live Wallpaper κατανοεί αυτήν την αγάπη των φανατικών της τέχνης και συνοδεύεται από μια σειρά από διάσημους πίνακες για να βελτιώσει το φόντο της συσκευής σας Android. Επιπλέον, όταν πατάτε διπλά στην οθόνη σας, μπορείτε να δείτε πιο προσεκτικά τις περίπλοκες λεπτομέρειες του συγκεκριμένου πίνακα.

Εκτός από τους διάσημους πίνακες ζωγραφικής, η εφαρμογή Muzei Live Wallpaper συνοδεύεται από οτιδήποτε από το Reddit και το Flickr έως το National Geographic και την εικόνα της ημέρας της NASA στο φόντο της συσκευής σας.

Κατεβάστε ταπετσαρία Muzei

Η συλλογή Terra

Οι λάτρεις της φύσης θα ήθελαν να έχουν φόντο που σχετίζεται με τη Γη στην οθόνη της συσκευής τους και αυτή η εφαρμογή κάνει ακριβώς το ίδιο για αυτούς. Προσφέρει μια εκπληκτική συλλογή εικόνων φόντου με θέματα γης σε υψηλή ανάλυση. Η εφαρμογή προσφέρει εικόνες που μπορούν να ανανεώνονται καθημερινά για να διατηρούν ζωντανή την οθόνη της συσκευής σας με εκπληκτικές γήινες εικόνες και φόντα.

Κατεβάστε τη συλλογή Terra

Εάν έχετε βαρεθεί μια ταπετσαρία στην οθόνη της συσκευής σας Android και χρειάζεστε κάποιο μπαχαρικό στη ζωή, τότε μπορείτε να αλλάζετε αυτόματα ταπετσαρία Android καθημερινά με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών. Ένα νέο και όμορφο ξεκίνημα της ημέρας με μερικές εκπληκτικές ταπετσαρίες μπορεί να ρυθμίσει τη μέρα σας σωστά. Πήγαινε για αυτούς!

Δείτε επίσης: Πώς να επιταχύνετε τη σύνδεση 3G σε Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found