Πώς να επιδιορθώσετε το Galaxy Note 3 που δεν χρεώνεται ή που αντιμετωπίζει πρόβλημα αργής φόρτισης

Οι χρήστες του Samsung Galaxy Note 3 αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στη συσκευή τους και το Galaxy Note 3 n Not c Φόρτιση ή Αργή γ Φόρτιση Το ssue είναι ένας από αυτούς.

Εδώ είναι οι καλύτεροι δυνατοί τρόποι για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα στο Galaxy Note 3 σας.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες 3 καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας Φόρτιση επιδιόρθωσης Android

Βήματα για την επίλυση του Galaxy Note 3 σε περίπτωση μη φόρτισης ή βραδείας φόρτισης

Σημείωση 3 του Galaxy που δεν φορτίζει ή πρόβλημα βραδείας φόρτισης

Χρησιμοποιήστε το φορτιστή που παρέχεται με το τηλέφωνό σας, όχι με φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή:

Πολλοί από εμάς χρεώνουμε το τηλέφωνό μας από υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Χρειάζεται πολύς χρόνος για τη φόρτιση και μερικές φορές πιστεύουμε ότι το τηλέφωνο δεν φορτίζει καθόλου. Χρησιμοποιήστε λοιπόν πάντα το φορτιστή τηλεφώνου για καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσης του Galaxy S5 USB

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση:

Για να επιταχύνετε τη διαδικασία φόρτισης, απενεργοποιήστε το Galaxy Note 3 και ενεργοποιήστε το όταν το τηλέφωνο είναι πλήρως φορτισμένο. Με αυτόν τον τρόπο το τηλέφωνο θα φορτιστεί γρηγορότερα.

Επίσης, ελέγξτε εάν το τηλέφωνό σας παρουσιάζει πρόβλημα εξάντλησης μπαταρίας. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί γρηγορότερα από το κανονικό, τότε μπορεί να είναι ο λόγος της αργής φόρτισης. Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει πρώτα να διορθώσετε το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας.

Ελέγξτε το φορτιστή:

Χρησιμοποιήστε έναν άλλο φορτιστή Samsung και ελέγξτε εάν η συσκευή σας φορτίζει γρηγορότερα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ο άλλος φορτιστής που χρησιμοποιείτε είναι πρωτότυπος, επειδή το Galaxy Note 3 n ή c harging ή s low c harging, συμβαίνει κυρίως εξαιτίας του φορτιστή τρίτου μέρους.

thedroidguy.com

Καθαρισμός απορρίψεων συστήματος:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή
 • Κλήση * # 9900 #
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή "Χαμηλή απόρριψη μπαταρίας"
 • Πατήστε για ενεργοποίηση.

Καθαρίστε τη θύρα φόρτισης:

Καθαρίστε τους πείρους φόρτισης της μπαταρίας και τους πείρους σύνδεσης και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά. Μερικές φορές η σκόνη στη θύρα φόρτισης μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα. Καθαρίστε τη θύρα με οδοντογλυφίδα σωστά όπως φαίνεται στο βίντεο. Επίσης, πάρτε τη βοήθεια μιας μαλακής βούρτσας για να βουρτσίσετε προσεκτικά τη θύρα φόρτισης ή αλλιώς να φυσήξετε αέρα σε αυτήν.

Εκκαθάριση διαμερίσματος προσωρινής μνήμης:

Μια άλλη απλή λύση είναι να διαγράψετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης. Για να διαγράψετε τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας, επειδή τα δεδομένα σας δεν θα αλλάξουν.

 • Πρώτα απενεργοποιήστε εντελώς το Galaxy Note 3 σας
 • Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί αύξησης έντασης ήχου, τροφοδοσίας και αρχικής οθόνης
 • Όπως βλέπετε το λογότυπο Galaxy Note 3 στην οθόνη, αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε τα άλλα δύο πλήκτρα
 • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί η οθόνη αποκατάστασης συστήματος Android και στη συνέχεια αφήστε όλα τα πλήκτρα
 • Θα εμφανίσει διάφορες επιλογές. Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για πλοήγηση και το πλήκτρο λειτουργίας για να επιλέξετε
 • Πλοηγηθείτε και επιλέξτε την επιλογή «σκουπίστε διαμέρισμα cache»
 • Στη συνέχεια, πηγαίνετε για «επανεκκίνηση συστήματος τώρα» και θα γίνει επανεκκίνηση του συστήματός σας

Εάν όλα αυτά τα βήματα δεν επιλύσουν το ζήτημα Galaxy Note 3 Not Charging ή Slow Charging, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα κέντρο επισκευής ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found