Τρόπος επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης του Galaxy Note 5

Μετά την αγορά του Galaxy Note 5, πολλοί από τους χρήστες παραπονέθηκαν ότι το Note 5 τους ζεσταίνεται μετά από αρκετές ώρες χρήσης. Μια άλλη περίπτωση όταν το τηλέφωνο υπερθερμαίνεται είναι όταν το smartphone αφήνεται στη ζέστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για όλους τους χρήστες που έχουν εμπειρία στη Σημείωση 5 που αντιμετωπίζουν προβλήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το ακόλουθο άρθρο και, στη συνέχεια, βρείτε τη σωστή λύση.

Η υπερθέρμανση του Galaxy Note 5 είναι ένα συνηθισμένο ζήτημα και το αποτέλεσμα είναι ότι η μπαταρία του Galaxy Note 5 εξαντλείται πολύ γρήγορα. Επίσης, ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα υπερθέρμανσης εάν δεν έχετε βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις της μπαταρίας σας και άλλες ρυθμίσεις του τηλεφώνου για βέλτιστη απόδοση. Ακολουθήστε τις παρακάτω λύσεις για να επιδιορθώσετε τα ζητήματα της Σημείωσης 5.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επαναφέρετε ένα παγωμένο Galaxy Note 5

Μάθετε εδώ: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων συνδεσιμότητας του Galaxy Note 5

ΜΕΘΟΔΟΣ 1: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή και να εξοικονομήσετε διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας ή, τουλάχιστον, να παρακολουθείτε. Θα δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν την μπαταρία και μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε όλες τις εφαρμογές σας σε κατάσταση αδρανοποίησης και η εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί μόνο όταν επιλέξετε να ξεκινήσετε την εφαρμογή.

www.gizmodo.co.uk

Η εφαρμογή Greenify είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για εξοικονόμηση μπαταρίας και μόλις την εγκαταστήσετε, θα ελέγξει για το χρονικό διάστημα που οι άλλες εφαρμογές ήταν ανενεργές και στη συνέχεια τις τοποθετεί σε αδρανοποίηση. Τώρα, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, σίγουρα θα δείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τώρα η σημείωσή σας 5 παίρνει ζεστό πρόβλημα θα επιλυθεί επίσης καθώς καμία άλλη εφαρμογή δεν θα εκτελείται στο παρασκήνιο και η μπαταρία σας δεν θα χρησιμοποιηθεί εξαντλητικά, επομένως δεν θα ζεσταθεί πια.

ΜΕΘΟΔΟΣ 2: ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ GPS ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Τοποθεσία και μετά Λειτουργία και θα βρείτε τρεις επιλογές: Υψηλή ακρίβεια που χρησιμοποιεί GPS, Wi-Fi και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας για να προσδιορίσετε την ακριβή θέση σας που χρησιμοποιεί πολλή ισχύ και η Σημείωση 5 ζεσταίνεται. Μια άλλη επιλογή είναι η Εξοικονόμηση μπαταρίας που μειώνει την εξάντληση της μπαταρίας και χρησιμοποιεί μόνο το GPS της συσκευής σας και τίποτα άλλο.

Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις όπως θέλετε και να εξοικονομήσετε μπαταρία και να σώσετε τη σημείωση 5 από τη ζέστη.

ΜΕΘΟΔΟΣ 3: ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συσκευή> Μπαταρία και θα δείτε ακριβώς τι κάνει το Samsung Galaxy Note 5 να εξαντληθεί γρήγορα και στη συνέχεια μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα για να βελτιώσετε την απόδοση της μπαταρίας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο διακεκομμένο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και εκεί θα έχετε μια επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας. Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, τότε θα σας ρωτήσει πότε θα την ενεργοποιήσετε στο 5% ή στο 15%. Όταν ενεργοποιηθεί η επιλογή θα περιορίσει σίγουρα την υπερβολική χρήση της μπαταρίας σας και θα σκοτώσει επίσης τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην επιλογή μπαταρίας και να ελέγξετε τις λεπτομέρειες σχετικά με το ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί πόση μπαταρία και ποια εφαρμογή καταναλώνει πόση μνήμη RAM. Εάν δείτε μια εφαρμογή να καταναλώνει πάρα πολύ τη δύναμή σας, τότε αυτή η εφαρμογή θα είναι υπεύθυνη για τα προβλήματα υπερθέρμανσης του τηλεφώνου σας και είναι καλύτερα να απεγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή ή να την αναγκάσετε να τη σταματήσετε έτσι ώστε η μπαταρία σας να μην καταναλώνεται γρήγορα.

www.androidcentral.com

ΜΕΘΟΔΟΣ 4: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ SAMSUNG ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5 ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Μπορείτε επίσης να βαθμονομήσετε τη μπαταρία Note 5, ώστε να λάβετε τα σωστά στατιστικά στοιχεία της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Εδώ θα σας δείξουμε πώς να βαθμονομείτε το τηλέφωνό σας

  • Εκφορτίστε τη Σημείωση 5 έως ότου απενεργοποιηθεί
  • Ενεργοποιήστε το και αφήστε το να απενεργοποιηθεί
  • Αφήστε το τηλέφωνό σας να φορτίσει και κάντε το 100% ενώ το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο
  • Αποσυνδέστε το τηλέφωνο
  • Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο και φορτίστε ξανά το τηλέφωνό σας στο 100%
  • Αποσυνδέστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε το ξανά και αν η μπαταρία δεν είναι 100% φορτίστε ξανά
  • Επαναλάβετε αυτόν τον κύκλο έως ότου λέει 100% χωρίς σύνδεση και η ένδειξη λέει 100%
  • Εκφορτίστε το τηλέφωνό σας στο 0% και αφήστε το να απενεργοποιηθεί
  • Τώρα και πάλι πλήρης φόρτιση και το τηλέφωνό σας θα λειτουργεί κανονικά.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found