Τρόπος επίλυσης προβλημάτων απόδοσης LG V20

Η LG είναι μια κορυφαία εταιρεία smartphone που εδρεύει στη Νότια Κορέα και έχει μετακινήσει τον κόσμο με την ταχεία ανάπτυξη και εξέλιξη της στο smartphone και στην ηλεκτρονική θέση. Είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για την κατασκευή και την κυκλοφορία των πιο έξυπνων και καινοτόμων σχεδίων στη βιομηχανία smartphone. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το LG V20. Με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, όπως η οθόνη 5,7 ιντσών. Ωστόσο, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα απόδοσης LG V20. Ορισμένοι παραπονέθηκαν για προβλήματα καθυστέρησης LG V20 και για το γεγονός ότι το LG V20 παγώνει, ενώ άλλοι ανέφεραν προβλήματα συντριβής και κατάψυξης LG V20 και αργή απόδοση LG V20.

Από την κυκλοφορία του τηλεφώνου, οι χρήστες διαμαρτύρονταν συνεχώς ότι κατά καιρούς υπήρχαν προβλήματα κατάσβεσης και κατάψυξης. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές του LG V20 smartphone, αυτά τα προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί λόγω του Android 7.0 Nougat OS. Το LG V20 διαθέτει ένα προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat το οποίο δεν μπορεί να υποβαθμιστεί σε Android Marshmallow ή οποιαδήποτε άλλη παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android. Ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τα συνεχή ζητήματα επιδόσεων LG V20. Πολλοί νέοι χρήστες του LG V20 smartphone ριζώθηκαν ή εγκατέστησαν ένα προσαρμοσμένο Mod ή ROM. Αυτές οι ενημερώσεις ενδέχεται να κάνουν το smartphone πιο αργό και η μπαταρία αρχίζει να εξαντλείται γρήγορα με επιπλέον σφάλματα και καθυστερήσεις.

Εάν και εσείς έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα όπως προβλήματα καθυστέρησης LG V20, κατάψυξη LG V20, κατάργηση και κατάψυξη LG V20, καθυστέρηση διακοπής LG V20, αργή απόδοση LG V20 και πολλά άλλα. μπορείτε να ακολουθήσετε τις λύσεις που αναφέρονται εδώ.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi LG V20

Πιθανές επιδιορθώσεις για ζητήματα επιδόσεων LG V20

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα απόδοσης με το smartphone LG V20, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα επιλύσετε μόνοι σας κάνοντας τα εξής:

Επανεκκινήστε το smartphone LG V20

Όλα τα smartphone δεν είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με βέλτιστο τρόπο ανά πάσα στιγμή. Επομένως, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένας από τους λόγους για τα προβλήματα καθυστέρησης LG V20 ή κατάψυξης LG V20. Το smartphone LG V20 ενδέχεται να εκτελεί πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα με τη χρήση μεγάλης ποσότητας μνήμης RAM. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αργή ταχύτητα του τηλεφώνου που αναφέρεται ως αργή απόδοση του LG V20.

Οι ειδικοί της LG και του Android προτείνουν να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε ή να επανεκκινήσετε το smartphone LG V20 τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία της συσκευής. Όταν το κάνετε αυτό, θα κλείσουν όλες οι εφαρμογές που προκαλούν καθυστέρηση ή αργή απόδοση, οι οποίες εκτελούνται στο παρασκήνιο του τηλεφώνου. Αυτό μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα της κατάρρευσης και της κατάψυξης του LG V20.

Απενεργοποίηση των εφαρμογών Bloatware

Εάν έχετε αγοράσει το smartphone LG V20 από χειριστές δικτύου όπως τα Verizon, At & t, T-Mobile, Sprint κ.λπ., υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το smartphone σας να εφοδιαστεί με ανεπιθύμητες εφαρμογές που προσφέρονται από αυτούς τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύου. Αυτές είναι γνωστές ως εφαρμογές bloatware και ενδέχεται να εμποδίσουν την απόδοση του smartphone σας σε μεγαλύτερο βαθμό. Επομένως, εάν θέλετε να επιλύσετε τα προβλήματα απόδοσης LG V20, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές.

Χρησιμοποιήστε έναν εναλλακτικό εκκινητή

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε τα προβλήματα κατάρρευσης και κατάψυξης του LG V20 θα μπορούσε να είναι η εγκατάσταση ενός εκκινητή τρίτου μέρους στο smartphone σας. Μπορείτε να βρείτε πολλά προγράμματα εκκίνησης στο Google Play Store, μερικά από τα οποία είναι ακόμη διαθέσιμα δωρεάν. Για παράδειγμα, το πιο προτιμώμενο πρόγραμμα εκκίνησης για το smartphone LG V20 θα μπορούσε να είναι το Nova Launcher και το Google Now Launcher που συνοδεύονται από πολλές δυνατότητες που θα μπορούσαν να επιλύσουν τα προβλήματα επιδόσεων LG V20.

Απενεργοποίηση των κινούμενων σχεδίων

Μια άλλη λύση για να διορθώσετε το LG V20 που συντρίβεται και παγώνει και τα προβλήματα αργής απόδοσης LG V20 θα μπορούσε να είναι να απενεργοποιήσετε τις κινούμενες εικόνες στο LG V20 smartphone. Για αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις Επιλογές προγραμματιστή στο smartphone LG V20. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, Σχετικά με το τηλέφωνο / συσκευή, στη συνέχεια να προχωρήσετε στις Πληροφορίες λογισμικού και, στη συνέχεια, Πατήστε στους αριθμούς κατασκευής 7 φορές και μετά από αυτό, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα "Είστε πλέον προγραμματιστής".

Μόλις έχετε την επιλογή προγραμματιστή στο smartphone LG V20, θα πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να μεταβείτε στις επιλογές: κλίμακα κινούμενων σχεδίων των Windows, κλίμακα διάρκειας Animator και κλίμακα κινούμενης μετάβασης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε κάθε ένα από αυτά στο μηδέν.

Επαναφέρετε σκληρά το τηλέφωνό σας

Εάν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης LG V20, τότε η τελευταία και η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με αυτόν τον τρόπο, θα διαγράψετε τα πάντα στο smartphone LG V20, συμπεριλαμβανομένων όλων των εφαρμογών, εικόνων, μηνυμάτων, επαφών, εγγράφων, βίντεο και πολλών άλλων πληροφοριών. Μπορείτε να επαναφέρετε το smartphone LG V20 στην αρχική του κατάσταση κάνοντας τη σκληρή επαναφορά.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών πληροφοριών του smartphone σας πριν κάνετε τη σκληρή επαναφορά. Αυτό θα διατηρήσει όλα τα ζωτικά έγγραφα και δεδομένα σας ασφαλή. Κάνοντας σκληρή επαναφορά στο smartphone LG V20, βασικά θα επαναφέρετε το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο θα επιλύσετε όλα τα προβλήματα επιδόσεων LG V20, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων καθυστέρησης LG V20, κατάψυξης LG V20, συντριβής και κατάψυξης LG V20, καθυστέρησης LG V20, αργής απόδοσης LG V20, με ευκολία.

Δείτε επίσης: Η οθόνη LG V10 δεν λειτουργεί μετά από κλήσεις-Πώς να το διορθώσετε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found