Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου για iPhone 6

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου για το iPhone 6 για να δώσετε στο τηλέφωνό σας Apple μια αναζωογονητική αλλαγή, ακολουθήστε αυτήν τη λίστα που περιλαμβάνει εφαρμογές πληκτρολογίου που είναι αξιόπιστες και έχουν μερικές πολύ χρήσιμες λειτουργίες. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν και κάνουν την πληκτρολόγηση στο iPhone 6 σας ένα αεράκι. Ενώ το κατάστημα διαθέτει μια σειρά εφαρμογών πληκτρολογίου τρίτου μέρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις κορυφαίες 9 εφαρμογές πληκτρολογίου που θα απολαύσετε να χρησιμοποιείτε στο iPhone 6 σας.

Δείτε επίσης: Η πιο ακριβή θήκη iPhone που κατασκευάστηκε ποτέ

Οι καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου για το iPhone 6

GBboard

Με την τελευταία προσθήκη των λειτουργιών 3D touch στο πληκτρολόγιό του, το GBoard της Google είναι μια εξαιρετική εφαρμογή πληκτρολογίου για το iPhone σας 6. Η πληκτρολόγηση σε αυτό το πληκτρολόγιο είναι ομαλή και για όσους κάνουν πολλή πληκτρολόγηση, θα σας αρέσει η λειτουργία πληκτρολόγησης Glide που σημαίνει ότι μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας μέσω του πληκτρολογίου χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας και να πληκτρολογήσετε μια λέξη. Η πληκτρολόγηση Glide εξασφαλίζει μια πιο γρήγορη εμπειρία πληκτρολόγησης. Εκτός από τα GIF και τα emoji που είναι κοινά στις περισσότερες εφαρμογές πληκτρολογίου, το GBoard έχει την πρόσθετη λειτουργικότητα εκτέλεσης μιας αναζήτησης Google μέσα από το πληκτρολόγιο. Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης με όποιον συνομιλείτε. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε emoji ή GIF χρησιμοποιώντας αυτήν τη λειτουργία αναζήτησης και τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται με τη μορφή καρτών. Εάν θέλετε να το στείλετε στο άτομο με το οποίο μιλάτε, απλώς πατήστε στην κάρτα και θα σταλεί. Το GBoard είναι μια δωρεάν εφαρμογή και η ευκολία χρήσης αυτής της εφαρμογής την καθιστά στην κορυφή της λίστας εφαρμογών πληκτρολογίου για το iPhone 6.

Swype

Με την ελκυστική περιγραφή του που γράφει «γιατί πληκτρολογήστε όταν μπορείτε να σύρετε», αυτό το πληκτρολόγιο είναι μία από τις εφαρμογές που συνοδεύουν τη λειτουργία που σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε μια λέξη σύροντας το δάχτυλό σας στο πληκτρολόγιο και ανυψώνοντάς την μόνο όταν τελειώσει η λέξη. Έχει έναν ισχυρό αλγόριθμο πρόβλεψης λέξεων που βελτιώνεται με τη χρήση. Μαθαίνει τις συνήθειες του πληκτρολογίου σας για να κάνει την εμπειρία χρήστη καλύτερη και ομαλότερη. Είναι μια από αυτές τις εφαρμογές πληκτρολογίου iPhone που είναι απλή, γρήγορη και διαθέτει επαρκείς δυνατότητες που περιλαμβάνουν την αλλαγή της οπτικής εμφάνισης του πληκτρολογίου με τη βοήθεια θεμάτων. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για 0,99 $ στο App Store.

Ροή Microsoft Word

Αυτό που πραγματικά μας αρέσει στο Word Flow της Microsoft είναι η λειτουργία πληκτρολόγησης με το ένα χέρι που καθιστά πολύ πιο εύκολο για τον χρήστη να πληκτρολογεί στο τηλέφωνο με το ένα χέρι. Προσφέρει προσαρμογή έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του πληκτρολογίου και διαθέτει επίσης τις πολύ δημοφιλείς λειτουργίες σάρωσης για να κάνετε την πληκτρολόγηση μια απρόσκοπτη εμπειρία. Είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή πληκτρολογίου και σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε GIF, επαφές και πολλά άλλα μέσα από το πληκτρολόγιο και να το μοιραστείτε άμεσα. Όπως το GBoard, απλά πρέπει να πατήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε να μοιραστείτε με το άτομο με το οποίο μιλάτε. Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή πληκτρολογίου.

Πληκτρολόγιο Flesky + GIF

Εάν αναζητάτε κάτι funky για το iPhone 6 σας, τότε θα σας αρέσει η εφαρμογή πληκτρολογίου από το Flesky. Έχει πολύχρωμα θέματα, πολλές επιλογές προσαρμογής και έχει GIF, αυτοκόλλητα, emoji και πολλά άλλα προστέθηκε στην τσάντα των χαρακτηριστικών του. Είναι ένα φιλικό προς το χρήστη πληκτρολόγιο που στοχεύει στην παροχή καλής εμπειρίας χρήστη και το μόνο που λείπει είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης αποτελεσμάτων αναζήτησης όπως το Google και η Microsoft. Το Flesky έχει να κάνει με πολλές προσαρμογές και να κάνει το πληκτρολόγιό σας να φαίνεται δροσερό και να κάνει τη πληκτρολόγηση διασκεδαστική για τους χρήστες. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή και περιλαμβάνει αγορές εντός εφαρμογής για επεκτάσεις.

SwiftKey

Αυτή η εφαρμογή πληκτρολογίου υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Και ένας από τους λόγους για τους οποίους εξακολουθεί να είναι μια αρμόδια εφαρμογή είναι λόγω της προσθήκης λειτουργιών που διασφαλίζουν ότι παρέχει εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Υποστηρίζει πάνω από 20 γλώσσες και μπορείτε να εξατομικεύσετε την εφαρμογή σύμφωνα με τις προτιμήσεις χρωμάτων σας με τη βοήθεια των διαθέσιμων θεμάτων για αυτήν. Όπως το Swype, θεωρείται μία από τις πρώτες εφαρμογές πληκτρολογίου με τη λειτουργία σάρωσης για γρήγορη πληκτρολόγηση. Είναι πολύ ακριβές και μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν. Δεδομένου ότι είναι στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, το SwiftKey ξέρει σίγουρα πώς να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία.

TouchPal

Αν ψάχνετε για ιδιόμορφα θέματα, ευκολία χρήσης, ακρίβεια και πολλές δυνατότητες, τότε το TouchPal μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα. Υπάρχουν πάνω από 800 emoji που περιλαμβάνονται σε αυτήν την εφαρμογή πληκτρολογίου και έχει επίσης τη δυνατότητα σάρωσης που είναι γνωστή ως TouchPal Curve. Υπάρχει η επιλογή τέχνης κειμένου και η λειτουργία τέχνης emoji που κάνουν τα γραπτά μηνύματα πολύ πιο διασκεδαστικά σε αυτό το πληκτρολόγιο. Η προσαρμογή είναι εύκολη και περιλαμβάνει επίσης διαφορετικούς ήχους κλικ για το πληκτρολόγιο. Είναι εύκολο στη χρήση και διατίθεται δωρεάν στο App Store.

Πίνακας

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πληκτρολόγιο έχει να κάνει με φανταχτερά θέματα και εξαιρετική αισθητική. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα του πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο διαθέτει δυνατότητα πρόβλεψης κειμένου, αυτόματη διόρθωση και αυτόματη χρήση κεφαλαίων που μοιάζει με τα περισσότερα από τα άλλα πληκτρολόγια που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Με υποστήριξη για πολλές γλώσσες και μια γραμμή emoji για τα αγαπημένα σας emoji, το Themeboard είναι μια δωρεάν εφαρμογή και έχει μερικά πολύ δημιουργικά θέματα. Ενώ τα περισσότερα από τα θέματα είναι δωρεάν σε αυτήν την εφαρμογή, υπάρχουν μερικά που μπορεί να κοστίζουν 1 έως 2 $. Δημιουργήθηκε από καινοτόμους σχεδιαστές στη βιομηχανία εφαρμογών, το Themeboard είναι ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο για τους λάτρεις των θεμάτων.

Πηγαίνετε στο πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο Go εξελίσσεται σταδιακά σε ένα από τα καλύτερα πληκτρολόγια με τις προηγμένες δυνατότητές του. Πρόσφατα πρόσθεσε το 3D Touch στη λίστα των δυνατοτήτων του και με ένα νέο λογότυπο, το Go προχωράει στην ενότητα εφαρμογών πληκτρολογίου με άλματα. Έχει μερικά πολύ πλούσια θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιό σας και υποστηρίζει επίσης πολλές γλώσσες. Και όταν λέμε πολλές γλώσσες, εννοούμε γλώσσες που σπάνια υποστηρίζονται σε άλλα πληκτρολόγια. Τα δημιουργικά και αστεία αυτοκόλλητα κάνουν τα γραπτά μηνύματα διασκεδαστικά και τα προσαρμόσιμα θέματα σε αυτήν την εφαρμογή πληκτρολογίου του δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Διαθέτει πληκτρολόγηση swipe όπως οι περισσότερες από τις κορυφαίες εφαρμογές πληκτρολογίου. Η δωρεάν έκδοση διαθέτει τις περισσότερες δυνατότητες που χρειάζεστε, αλλά αν θέλετε την επαγγελματική έκδοση τότε θα σας κοστίσει 3,99 $.

Χρώμα πληκτρολογίου

Όλοι εσείς που αναζητήσατε μια εφαρμογή πληκτρολογίου που παρέχει βαθιά επίπεδα προσαρμογής, θα βρείτε ότι ο κατασκευαστής έγχρωμων πληκτρολογίων θα είναι επιτυχής. Σας δίνει την ευκαιρία να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα στο πληκτρολόγιο, από συμπαγή χρώματα έως ντεγκραντέ και αν θέλετε να προσθέσετε τη δική σας φωτογραφία στο φόντο του πληκτρολογίου, τότε αυτή η εφαρμογή θα το κάνει για εσάς. Είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή και είναι διαθέσιμη για 2 $ στο App Store.

Αυτές οι εφαρμογές πληκτρολογίου για το iPhone 6 είναι οι καλύτερες που μπορείτε να πάρετε. Έρχονται με πολλά χαρακτηριστικά και πολλά επίπεδα προσαρμογής. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τουλάχιστον μία εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δείτε επίσης: Συμβουλές για την προστασία του απορρήτου στο iPhone iOS 10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found