Πώς να κατεβάσετε τραγούδια από τη Μουσική Google Play για ακρόαση εκτός σύνδεσης

Η Μουσική Google Play διαθέτει μια εξαιρετική λειτουργία - τη δυνατότητα ακρόασης των αγαπημένων σας τραγουδιών ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Με άλλα λόγια, εάν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο ή χάσετε σήμα, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική που σας αρέσει. Εάν είστε νέοι σε αυτήν την υπηρεσία ροής μουσικής και δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε, μην ανησυχείτε. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να κατεβάσετε τραγούδια από τη Μουσική Google Play για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης: Πώς να εγγραφείτε στη Μουσική Google Play

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

 • Εάν θέλετε να κατεβάσετε μουσική στο smartphone ή το tablet σας, μπορείτε να κατεβάσετε πλήρη άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής και podcast μόνο. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να κατεβάσετε ένα τραγούδι. Ωστόσο, μπορείτε να το προσθέσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής και, στη συνέχεια, να πραγματοποιήσετε λήψη αυτής της λίστας αναπαραγωγής για ακρόαση εκτός σύνδεσης.
 • Αν δεν θέλετε να κατεβάσετε άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής, υπάρχει μια επιλογή "Μουσική προσωρινής αποθήκευσης κατά τη ροή". Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, η εφαρμογή Μουσική Google Play αποθηκεύει τη μουσική που ακούτε και την καθιστά προσωρινά διαθέσιμη για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Θα σας δείξουμε πώς να το ενεργοποιήσετε στην παρακάτω ενότητα.
 • Η Μουσική Google Play κρυπτογραφεί τη μουσική που κατεβάζετε, γι 'αυτό τα άλμπουμ και οι λίστες αναπαραγωγής δεν είναι ορατά από άλλες εφαρμογές.
 • Η μουσική στον κατάλογο είναι διαθέσιμη για λήψη ακόμα κι αν ακυρώσατε τη δωρεάν δοκιμή ή τη συνδρομή σας στη Μουσική Google Play μέχρι την ημερομηνία που διαρκεί η δωρεάν δοκιμή ή η συνδρομή σας.
 • Εάν θέλετε να κατεβάσετε μουσική στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κατεβάσετε μόνο τα τραγούδια που αγοράσατε ή ανεβάσατε. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε συνδρομή στη Μουσική Google, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια που είναι διαθέσιμα στον κατάλογο.

Πώς να κατεβάσετε μουσική στη συσκευή σας Android ή iOS

Για να κατεβάσετε μουσική στη συσκευή σας Android ή iOS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική Google Play
 • Βρείτε το άλμπουμ, τη λίστα αναπαραγωγής ή τα podcast που θέλετε να κατεβάσετε
 • Πατήστε το κουμπί λήψης

Προηγουμένως, ανέφερα ότι θα σας δείξω πώς να ενεργοποιήσετε τη "Μουσική προσωρινής μνήμης κατά τη ροή". Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Ανοίξτε τη Μουσική Google Play στη συσκευή σας
 • Πατήστε το εικονίδιο χάμπουργκερ επάνω αριστερά για πρόσβαση στο μενού
 • Τώρα πατήστε Ρυθμίσεις
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε "Μουσική προσωρινής αποθήκευσης κατά τη ροή"

 • Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς εναλλαγή του διακόπτη δίπλα του.

Σημείωση: Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις ρυθμίσεις, υπάρχουν ορισμένες επιλογές στην ενότητα "Λήψη" που πρέπει να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, όπως Λήψη μόνο σε Wi-Fi, Αυτόματη λήψη και άλλα.

Πώς να κατεβάσετε τραγούδια από τη Μουσική Google Play στον υπολογιστή σας

Έχουμε ήδη καθαρίσει τον αέρα - αν θέλετε να κατεβάσετε τραγούδια από τη Μουσική Google Play στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κατεβάσετε μόνο αυτά που έχετε αγοράσει ή ανεβάσει. Το περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη συνδρομών της Μουσικής Google Play δεν είναι διαθέσιμο για λήψη.

Για να κατεβάσετε τα τραγούδια που ανεβάσατε ή αγοράσατε προηγουμένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε τη σελίδα Μουσική Google Play στον υπολογιστή σας
 • Βρείτε τη μουσική που θέλετε να κατεβάσετε (που έχετε ήδη αγοράσει ή ανεβάσει) στο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος και πατήστε enter
 • Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο τριών κουκκίδων για να ανοίξετε το μενού
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη άλμπουμ

Σημείωση: Εάν δεν διαθέτετε Μουσική Google Play για Chrome, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα σας ζητά να λάβετε την εφαρμογή. Πατήστε Λήψη εφαρμογής.

Περιμένετε έως ότου ρυθμιστεί η Μουσική Google Play για το Chrome. Μόλις γίνει αυτό, η μουσική θα ληφθεί στον υπολογιστή σας.

Τώρα που γνωρίζετε πώς να κατεβάσετε τραγούδια από τη Μουσική Google Play για ακρόαση εκτός σύνδεσης, μεταβείτε και κάντε το. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found