Τρόπος διόρθωσης σφάλματος Gmail 707

Το Gmail είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιημένους παρόχους υπηρεσιών που έχει περισσότερους από 425 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αλλά γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι πρόβλημα. Λοιπόν, μερικές φορές εμφανίζεται σφάλμα και με το Gmail. Το σφάλμα 707 του Gmail είναι ένα από τα συνηθισμένα σφάλματα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες και το πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον.

Το σφάλμα Gmail εμφανίζεται κατά τη στιγμή της αποστολής αλληλογραφίας λόγω ορισμένων ενεργοποιημένων εργαστηρίων. Αλλά μην πανικοβληθείτε εάν παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Τα πιθανά βήματα λύσης συζητούνται εδώ.

Δείτε επίσης - Πώς να διαγράψετε λογαριασμό email από την εφαρμογή Gmail στο Galaxy S4

Βήματα για να διορθώσετε το σφάλμα διακοπής του Gmail 707

Μερικοί άνθρωποι λαμβάνουν το σφάλμα "Ωχ ... το σύστημα πήρε πρόβλημα (# 707)" και μερικά άτομα "Παρουσιάστηκε σφάλμα διακομιστή και η αλληλογραφία δεν αποστέλλεται (σφάλμα 707)". Η λύση και των δύο αυτών σφαλμάτων είναι ίδια και εδώ είναι τα βήματα:

> Πρώτη σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Gmail. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κιβώτιο ταχυτήτων (ένα εικονίδιο κουδουνίσματος) και πρέπει να επιλεγούν οι ρυθμίσεις.

> Στην περιοχή Ρυθμίσεις θα βρείτε την καρτέλα Labs στη δεξιά πλευρά. Κάντε κλικ σε αυτήν την καρτέλα.

> Τώρα πρέπει να κάνετε αναζήτηση στο Background Send. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα για να βρείτε το Background Send. Θα υπάρχουν δύο επιλογές Ενεργοποίηση και Απενεργοποίηση, επιλέξτε Απενεργοποίηση.

Τώρα θα μπορείτε να στείλετε email χωρίς κανένα σφάλμα 707. Αλλά αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα επίσης εάν παρουσιαστεί το σφάλμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

> Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας στην πιο πρόσφατη έκδοση.

> Εκκαθάριση cookie και προσωρινή μνήμη.

> Πρέπει να απενεργοποιήσετε τα διαφημιστικά προγράμματα περιήγησης σε περίπτωση Firefox και επεκτάσεων εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome και, στη συνέχεια, ξεκινήστε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης.

> Απενεργοποιήστε προσωρινά τον έλεγχο ιών.

> Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης εάν το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζεται.

> Χρησιμοποιήστε τη βασική έκδοση του Gmail εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found