Συνηθισμένα προβλήματα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και οι διορθώσεις τους

Πολλοί από τους αναγνώστες μας έχουν μιλήσει για ορισμένα κοινά προβλήματα iPhone 7 και iPhone 7 plus. Παρόλο που και τα δύο τηλέφωνα είναι απόλυτα διάδοχοι της σειράς τηλεφώνων της Apple, υπάρχουν ορισμένα κοινά προβλήματα σε αυτά τα οποία μπορεί να γίνουν ενοχλητικά εάν δεν ξέρετε πώς να τα διορθώσετε. Γι 'αυτό παραθέτουμε τα κοινά προβλήματα μαζί με τις λύσεις τους για να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus.

Δείτε επίσης- Συμβουλές και κόλπα για το iPhone 7 και το iPhone 7s

Λίστα προβλημάτων iPhone 7 και iPhone 7plus και τις επιδιορθώσεις τους

Ζητήματα ενεργοποίησης

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που παρατηρήθηκε νωρίς όταν ξεκίνησε το τηλέφωνο. Το πρόβλημα έχει μειωθεί αισθητά, αλλά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενεργοποίηση του νέου σας iPhone 7 ή του iPhone 7 plus, δοκιμάστε αυτές τις λύσεις:

 1. Αλλάξτε τη σύνδεση από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή από δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σε Wi-Fi για να ελέγξετε αν αυτή είναι η συνδεσιμότητα της συσκευής σας που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα.
 2. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας και ελέγξτε εάν το τηλέφωνο ενεργοποιείται μετά την επανεκκίνηση.
 3. Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας μέσω του iTunes συνδέοντας το τηλέφωνο σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια ενεργοποιώντας το.

Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με την Apple και να ελέγξετε το τηλέφωνό σας.

Προβλήματα επαναφοράς iCloud

Πολλοί χρήστες δυσκολεύτηκαν να χρησιμοποιήσουν την Επαναφορά iCloud στο iPhone 7 ή στο iPhone 7 Plus όταν κυκλοφόρησε η συσκευή τον Σεπτέμβριο. Οι περισσότεροι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την Επαναφορά iCloud χωρίς προβλήματα, αλλά ορισμένοι χρήστες θεωρούν ότι αυτό είναι πρόβλημα κάθε τόσο.

 1. Επανεκκινήστε το iPhone 7 κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί μείωσης έντασης. Μόλις γίνει επανεκκίνηση της συσκευής σας, δοκιμάστε να κάνετε επαναφορά από το iCloud και ελέγξτε αν λειτουργεί.
 2. Εάν το πρόβλημα παραμένει, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να επαναφέρετε τα αρχεία από τον υπολογιστή σας στο iPhone.

Αυτή είναι μια λύση για τα προβλήματα Επαναφοράς iCloud.

Το iPhone 7 κάνει έναν φιλιά ήχο

Με ένα ολοκαίνουργιο iPhone 7, οι χρήστες δεν ήθελαν να ακούσουν έναν παράξενο ήχο που μπορεί να προκαλέσει αμφιβολίες σχετικά με την ποιότητα της συσκευής. Αλλά το γεγονός είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε εδώ. Ο φωνητικός ήχος θα ακουγόταν σε ολοκαίνουργια τηλέφωνα όταν επαναφέρετε το iPhone για πρώτη φορά.

Δεδομένου ότι αυτό απαιτεί πολλή ισχύ CPU, ο νέος επεξεργαστής A10 καταλήγει να ακούει έναν ήχο. Είναι σύνηθες να βλέπουμε τους υπολογιστές να αντιμετωπίζουν ένα παρόμοιο πρόβλημα που είναι γνωστό ως «coil whine». Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται γενικά όταν η CPU επιβαρύνεται πολύ.

Η λύση για αυτό το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως συνήθως και να περιμένετε να υποχωρήσει ο ήχος καθώς το τηλέφωνό σας λιπαίνει τα εσωτερικά του μέρη. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι ο ήχος δεν υποχωρεί και φαίνεται αρκετά έντονος, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πάρετε το τηλέφωνο στο Apple Store για βοήθεια.

Το τηλέφωνο δεν λειτουργεί μετά τη λήψη μηνύματος κειμένου

Οι νέοι χρήστες του iPhone 7 μαστίζονται από ένα μήνυμα κειμένου τριών γραμμάτων που απλώς συντρίβει το τηλέφωνό τους. Απενεργοποιεί την οθόνη αφής καθώς και τα φυσικά κουμπιά του τηλεφώνου, αφήνοντάς σας να μην κάνετε τίποτα στο τηλέφωνο. Το μήνυμα κειμένου αποτελείται από emoji λευκής σημαίας, "0" και emoji ουράνιου τόξου.

Για τους περισσότερους χρήστες, τα προβλήματα ήταν προσωρινά και η τελευταία ενημέρωση iOS διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας δεν θα επηρεαστεί από αυτό το μήνυμα κειμένου.

Ως εκ τούτου, η λύση έγκειται στο να ενημερώνετε το τηλέφωνό σας στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του iPhone 7
 • Πατήστε Γενικά
 • Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού

Εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα ενημέρωση, ενημερώστε τη συσκευή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το μήνυμα κειμένου δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον.

Πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης

Ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι το iPhone 7 τερματίζεται αυτόματα και επανεκκινείται από μόνο του. Αυτό μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό όταν βγάζετε το τηλέφωνό σας για να πραγματοποιήσετε γρήγορα μια κλήση, αλλά γίνεται επανεκκίνηση, οπότε πρέπει να περιμένετε.

Μερικοί έχουν παρατηρήσει ότι το τηλέφωνο κολλάει σε βρόχο εκκίνησης. Για να βγείτε από τον βρόχο εκκίνησης πρέπει να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί μείωσης έντασης, έτσι ώστε η συσκευή να επανεκκινηθεί για να τερματιστεί η συνεχής επανεκκίνηση της συσκευής.

Είναι σημαντικό να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενημέρωσης της συσκευής σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια πατώντας Γενικά για να αναζητήσετε Ενημέρωση λογισμικού. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα βρίσκουν μια λύση σε μια ενημέρωση λογισμικού, επομένως ενημερώστε τη συσκευή σας ανά πάσα στιγμή για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί ομαλά.

Πρόβλημα ακουστικών 3,5 mm

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι ακουστικών (με υποδοχή 3,5 mm) στο iPhone 7, τότε υπάρχει τουλάχιστον ένα πράγμα για το οποίο η Apple και η οποία δεν συμφωνείτε. Τα νέα iPhone 7 και 7 Plus δεν διαθέτουν υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά που είναι συμβατά με Bluetooth είτε να έχετε ακουστικά που χρησιμοποιούν τη θύρα αστραπής.

Αυτό μας υπενθυμίζει επίσης ότι η χρήση ακουστικών στη θύρα αστραπής σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ενώ τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει πάντα, αλλά είναι πάντα καλό να έχετε την ελευθερία να ακούτε μουσική χωρίς να εμπλέκετε τη θύρα φόρτισης.

Λύση - χρησιμοποιήστε ένα ακουστικό Bluetooth ή επενδύστε σε ένα αξεσουάρ που χωρίζει τη θύρα κεραυνών σε δύο θύρες, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά και το φορτιστή σας ταυτόχρονα. Όσον αφορά τη χρήση ακουστικών 3,5 mm, υπάρχει ένας προσαρμογέας στο κουτί με το iPhone 7 για αυτό.

Κακή ποιότητα κλήσεων

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που γνωρίζει η Apple και εάν απλές τροποποιήσεις λογισμικού δεν επιλύουν το πρόβλημα, τότε η Apple είναι επίσης πρόθυμη να αντικαταστήσει το τηλέφωνο. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση για αυτό το πρόβλημα. Διατηρήστε το λογισμικό ενημερωμένο για να βεβαιωθείτε ότι ένα σφάλμα στο λογισμικό δεν προκαλεί το πρόβλημα. Εάν πιστεύετε ότι το ζήτημα σχετίζεται με το υλικό, μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνο στην Apple και θα σας βοηθήσουν. Μπορεί να λάβετε αντικατάσταση.

Τα ακουστικά κεραυνών συνεχίζουν να συντρίβουν

Τα ακουστικά αστραπής που βγαίνουν από το κουτί φαίνεται να προκαλούν κάποιο πρόβλημα σε μερικούς χρήστες. Συνεχίζουν να συντρίβουν, πράγμα που σημαίνει ότι οι λάτρεις της μουσικής μπορεί να μην απολαμβάνουν ομαλή μουσική με αυτά τα ακουστικά. Η Apple στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την έκδοση iOS.

Προς το παρόν, εάν τα ακουστικά σταματήσουν να λειτουργούν, τότε η καλύτερη λύση είναι να τα αποσυνδέσετε από το iPhone 7 και να τα συνδέσετε ξανά. Αυτό θα επιλύσει προσωρινά το πρόβλημα έως ότου το διορθώσει μόνιμα.

Αλλαγή της έντασης του 3D Touch

Δεδομένου ότι το 3D Touch ήρθε ως ένας νέος τρόπος πρόσβασης σε προγράμματα και εφαρμογές στο iPhone 7 σας, ίσως χρειαστεί λίγο να το συνηθίσετε. Με τη βοήθεια του 3D Touch, θα μπορείτε να ανοίξετε συντομεύσεις και άλλες λειτουργίες που μπορούν να σας μεταφέρουν σε μια εφαρμογή. Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένοι χρήστες δυσκολεύονται να ελεγχθούν. Ενώ εμφανίζεται πολύ γρήγορα για μερικούς, είναι πιο αργό για τους άλλους.

Τα καλά νέα είναι ότι η Apple σάς δίνει την ευκαιρία να ελέγξετε την ένταση της αφή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Γενικά
 • Πατήστε Προσβασιμότητα
 • Αναζητήστε 3D Touch και αγγίξτε το

Θα βρείτε την προεπιλεγμένη ρύθμιση στο μέσο. Μπορείτε να το αλλάξετε σε σταθερό ή ελαφρύ και να δοκιμάσετε την ευαισθησία δοκιμάζοντας το στο κάτω μέρος της οθόνης. Η αλλαγή της έντασης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το 3D Touch του iPhone 7 χωρίς προβλήματα.

Πρόβλημα αποστράγγισης μπαταρίας

Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι η εξάντληση της μπαταρίας ήταν ένα από τα κοινά προβλήματα iPhone 7 και iPhone7 Plus. Το γεγονός είναι ότι η μέση εφεδρική μπαταρία iPhone 7 είναι αρκετά αξιοπρεπής και μπορεί να σας τραβήξει μια ολόκληρη μέρα χωρίς να ανησυχείτε. Ωστόσο, οι χρήστες ενέργειας ενδέχεται να παραπονεθούν. Το τηλέφωνο προορίζεται να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα με μέση χρήση. Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πάρα πολύ, τότε ενδέχεται να παρατηρήσετε πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας.

Οι εφαρμογές στο παρασκήνιο μπορούν να αποδειχθούν μεγάλες μπαταρίες. Απενεργοποιήστε την ανανέωση της εφαρμογής φόντου για να μειώσετε τη χρήση της μπαταρίας από τις εφαρμογές φόντου.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Μετάβαση στο General
 • Πατήστε Ανανέωση εφαρμογής φόντου

Η απενεργοποίηση της ανανέωσης της εφαρμογής στο παρασκήνιο μπορεί να ανακουφίσει την μπαταρία του τηλεφώνου σας, αλλά αν διαπιστώσετε ότι η αποστράγγιση της μπαταρίας είναι εξαιρετικά ανώμαλη, ίσως χρειαστεί ένα ταξίδι στην Apple Care.

Προβλήματα ήχου

Ένα από τα προβλήματα iPhone 7 και iPhone 7 είναι ότι ο ήχος μπορεί να παραμορφώνεται κατά καιρούς ενώ παρακολουθείτε βίντεο ή ακούτε μουσική ή οποιοδήποτε ήχο. Μερικές εύκολες λύσεις για την επίλυση αυτού είναι:

 1. Προσπαθήστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας και να ελέγξετε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Αυτή μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση.
 2. Ελέγξτε εάν το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε Bluetooth, απενεργοποιήστε το. Αυτό έχει κάνει τη διαφορά για αρκετούς χρήστες.
 3. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το κουδούνισμα / αθόρυβο στο τηλέφωνο είναι στη σωστή θέση. Μπορεί να το έχετε θέσει κατά λάθος σε σιωπή που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα.

Αυτές οι απλές επιδιορθώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τα προβλήματα ήχου στο iPhone 7 και στο iPhone 7 plus.

Προβλήματα Bluetooth

Πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται για το Bluetooth που δημιουργεί πολλές ταλαιπωρίες για αυτούς. Φαίνεται ότι οι χρήστες iPhone δεν μπορούν να διατηρήσουν σύνδεση Bluetooth όταν χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά ή όταν συνδέουν το τηλέφωνο στο αυτοκίνητο. Μερικοί ανέφεραν ότι δεν μπορούν να συνδεθούν καθόλου. Οι χρήστες διαπίστωσαν επίσης ότι υπήρχε αξιοσημείωτη ποσότητα εξάντλησης μπαταρίας κάθε φορά που πραγματοποιήθηκε η σύνδεση Bluetooth.

Για να διορθώσετε προβλήματα χωρίς σύνδεση ή διακοπή σύνδεσης Bluetooth δοκιμάστε τα εξής:

 1. Ενεργοποιήστε το Bluetooth απενεργοποιώντας το, περιμένοντας 5 δευτερόλεπτα και ενεργοποιώντας το ξανά.
 2. Επανεκκινήστε το iPhone 7
 3. Εάν το πρόβλημα είναι με μία μόνο συσκευή, τότε αποσυνδέστε τη συσκευή και αντιστοιχίστε την ξανά.
 4. Μερικές φορές, η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου μπορεί να βοηθήσει.
 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής
 • Πατήστε Γενικά
 • Αναζητήστε Επαναφορά
 • Πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε Bluetooth μετά την επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου.

 1. Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό του τηλεφώνου σας έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση. Η Apple εισάγει συνεχώς ενημερώσεις κώδικα και διορθώσεις στις ενημερώσεις της για την επίλυση γνωστών προβλημάτων.

Προβλήματα εφαρμογών τηλεφώνου

Οι χρήστες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα δυσκολεύτηκαν να το διορθώσουν μόνιμα. Η εφαρμογή τηλεφώνου θα παγώνει ή θα συντρίβεται όταν ένας χρήστης προσπαθεί να ελέγξει τη λίστα των πρόσφατων κλήσεων ή όταν βρίσκεται στις Ρυθμίσεις εφαρμογής τηλεφώνου ή εάν προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια κλήση χρησιμοποιώντας ένα ακουστικό Bluetooth.

Η επανεκκίνηση δεν έλυσε το πρόβλημα. Ωστόσο, η ενημέρωση της συσκευής ήταν χρήσιμη. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση iOS στο iPhone 7.

Μια δεύτερη λύση που βοήθησε ορισμένους χρήστες είναι να απενεργοποιήσουν τις επαφές Exchange από τις Ρυθμίσεις.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Επαφές
 • Μεταβείτε στους λογαριασμούς
 • Πατήστε στο Exchange λογαριασμοί
 • Ενεργοποιήστε το ρυθμιστικό δίπλα στις επαφές έτσι ώστε να είναι απενεργοποιημένο.

Αγγίξτε το αναγνωριστικό αποτυγχάνει στην εργασία

Πολλοί χρήστες του iPhone 7 διαπίστωσαν ότι ένα μεγάλο πρόβλημα στο iPhone 7 ήταν ότι το Touch ID δεν λειτούργησε αποτελεσματικά ή δεν λειτούργησε καθόλου. Τις περισσότερες φορές, θα ήταν προσωρινό και στη συνέχεια θα άρχιζε να λειτουργεί ξανά, αλλά για λίγους, το πρόβλημα διήρκεσε πολύ.

 1. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα λύθηκε κατά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Αλλά αυτή ήταν μια προσωρινή λύση επειδή το πρόβλημα συνήθως επέστρεφε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
 2. Οι χρήστες διαπίστωσαν ότι υπήρξε βελτίωση στη χρήση του Touch ID μετά την ενημέρωση της συσκευής τους. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας χρησιμοποιεί πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.
 3. Εάν το τηλέφωνό σας δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τα δακτυλικά αποτυπώματα, αφαιρέστε τις εκτυπώσεις και προσθέστε τις ξανά. Θα σας φανεί χρήσιμο να προσθέσετε πολλά δακτυλικά αποτυπώματα σαρώνοντας το δάχτυλό σας σε διαφορετικές γωνίες.
 4. Εάν το πρόβλημα εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, τότε η εφαρμογή μπορεί να είναι ο ένοχος. Απεγκαταστήστε την εφαρμογή και ελέγξτε αν το Touch ID λειτουργεί όπως αναμένεται.

Εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί για εσάς, τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι πρόβλημα υλικού. Η Υποστήριξη της Apple μπορεί να σας βοηθήσει και μπορείτε ακόμη και να αντικαταστήσετε τη συσκευή σας.

συμπέρασμα

Αυτά είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του iPhone 7. Εάν έχετε αντιμετωπίσει πρόσφατα ένα πρόβλημα με το λαμπερό νέο σας τηλέφωνο Apple, τότε πιθανότατα θα μπορείτε να το διορθώσετε ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και κόλπα.

Δείτε επίσης- Πώς να απενεργοποιήσετε το iMessage στο iPhone

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found