Πώς να διορθώσετε το Sim που δεν παρέχεται mm2 #

Κάθε κινητό τηλέφωνο χρειάζεται κάρτα SIM. Εάν λάβετε το μήνυμα "SIM Not Provisioned mm2 #" στο smartphone ή το tablet σας, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο για να πραγματοποιείτε κλήσεις και να στέλνετε κείμενα προς το παρόν.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet δεν αναγνώρισε μια κάρτα SIM που έχει εισαχθεί. Τα καλά νέα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα. Οι λύσεις για τη διόρθωση του Sim που δεν παρέχεται mm2 # εξηγούνται παρακάτω.

Αυτό το ζήτημα είναι πολύ κοινό. Τα ακόλουθα είναι οι αιτίες για το σφάλμα "Sim δεν παρέχεται MM2 #":

  • Εάν έχετε αγοράσει ένα νέο smartphone με μια νέα κάρτα sim
  • Εάν έχετε μεταφέρει τους αριθμούς επαφής σε μια νέα κάρτα sim
  • Ο διακομιστής του παρόχου ενδέχεται επίσης να μην είναι διαθέσιμος προσωρινά. Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένετε λίγο.

Μπορεί ήδη να είναι αρκετό αν απενεργοποιήσετε και ενεργοποιήσετε ξανά το smartphone. Και εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον διακομιστή του παρόχου, μια αυτόματη ενεργοποίηση πραγματοποιείται εντός 24 ωρών.

Δείτε επίσης: Πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αγοράζετε ένα νέο smartphone

Πιθανά βήματα για τη διόρθωση του Sim δεν προβλέπεται mm2 #

Βήμα 1: Απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Βήμα 2: Στη συνέχεια, ανοίξτε το πίσω κάλυμμα του τηλεφώνου σας. Κάθε κινητό τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί διαφορετικά, οπότε αν δεν έχετε ιδέα να ανοίξετε το πίσω κάλυμμα, διαβάστε το εγχειρίδιο του τηλεφώνου σας.

Βήμα # 3: Εντοπίστε τη βάση του sim. Σε ορισμένα τηλέφωνα, η θήκη sim βρίσκεται στο πλάι, σε άλλα τοποθετείται κάτω από την μπαταρία.

Βήμα # 4: Αφαιρέστε προσεκτικά την κάρτα sim από την υποδοχή της και τοποθετήστε την πίσω. Κατά την εισαγωγή του sim ξανά, φροντίστε να το τοποθετήσετε σωστά. Εάν έχετε μπερδευτεί πώς να τοποθετήσετε την κάρτα σωστά, ενδέχεται να βρείτε ένα μικρό σημάδι δίπλα στην υποδοχή κάρτας sim. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε σε ποια πλευρά είναι σωστή η εισαγωγή.

Τα παραπάνω βήματα πιθανόν να λύσουν το πρόβλημα "Sim Not Provisioned mm2 #".

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο και εάν οι παραπάνω συμβουλές δεν λειτούργησαν, η κάρτα SIM είναι πιθανώς κλειδωμένη. Επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών σας για βοήθεια.

Διαβάστε επίσης - Γιατί τα smartphone επιβραδύνονται με την πάροδο του χρόνου;

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found