Πιθανές διορθώσεις για το χειριστήριο PS4 που δεν φορτίζεται

Το PS4 είναι μια από τις καλύτερες κονσόλες καθώς προσφέρει μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού. Αλλά, αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά, η όλη εμπειρία θα καταστραφεί σε δευτερόλεπτα. Ένα από τα προβλήματα που διαμαρτύρονταν οι αναγνώστες μας σχετίζεται με τον ελεγκτή που δεν θα χρεώσει. Πριν πάτε στο κατάστημα στο οποίο αγοράσατε την κονσόλα σας, υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε καθώς πρόκειται να μοιραστούμε μερικές πιθανές διορθώσεις για το ζήτημα του χειριστηρίου PS4 που δεν φορτίζει.

Δείτε επίσης: Συνηθισμένα ζητήματα PS4 και επιδιορθώσεις τους

Διορθώσεις για το χειριστήριο PS4 που δεν φορτίζει το ζήτημα

Θα αναφέρουμε μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε που βοήθησαν πολλούς από τους αναγνώστες μας. Εάν δεν λειτουργεί τίποτα και η συσκευή σας εξακολουθεί να υπόκειται στην εγγύηση, φροντίστε να μεταβείτε στο κατάστημα στο οποίο το αγοράσατε και να ζητήσετε αντικατάσταση του ελαττωματικού ελεγκτή.

Λύση No.1:

Εάν χρησιμοποιείτε τον ελεγκτή για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες, καθώς οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χάνουν τη φόρτιση τους με το χρόνο και το θάνατο. Αυτό δεν θα επηρεάσει την εγγύηση, οπότε μη διστάσετε να το δοκιμάσετε.

Λύση No.2:

Προσπαθήστε να επαναφέρετε τον ελεγκτή PS4. Στο πίσω μέρος του ελεγκτή, υπάρχει μια μικρή εσοχή που βρίσκεται δίπλα στη δεξιά βίδα. Πάρτε μια οδοντογλυφίδα και πιέστε την εσοχή προς τα κάτω για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, συνδέστε το φορτιστή και δείτε αν βοηθάει.

Λύση No.3:

Υπάρχει πιθανότητα η θύρα φόρτισης να είναι ελαττωματική εάν δεν φορτίζει όταν συνδέεται με το σύστημα παιχνιδιών. Μερικές φορές η θύρα φόρτισης καταστρέφεται λόγω συνεχούς σύνδεσης του φορτιστή μέσα και έξω λόγω τάσεων.

Λύση No.4:

Για να βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο φόρτισης δεν είναι σπασμένο, συνδέστε το καλώδιο σε διαφορετικό χειριστήριο και δείτε εάν φορτίζει ή όχι. Εάν ορισμένοι από τους φίλους σας διαθέτουν τον ίδιο τύπο καλωδίου φόρτισης, δανειστείτε το για να δείτε εάν λειτουργεί.

Λύση 5:

Βεβαιωθείτε ότι ο ελεγκτής PS4 δεν κάθεται σε καμία καυτή επιφάνεια επειδή μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από το ζήτημα της μη φόρτισης. Ο αισθητήρας είναι το ξεχωριστό στοιχείο που συνδέεται με το καλώδιο, που ονομάζεται δέκτης Bluetooth, ακριβώς κάτω από το κάλυμμα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι κατά τη φόρτιση, ο ελεγκτής σας είναι τοποθετημένος σε μια επιφάνεια που δεν είναι ζεστή.

Λύση No.6:

Ένας από τους αναγνώστες μας είπε ότι η τοποθέτηση του ελεγκτή στον καταψύκτη για μισή ώρα μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Αυτό το κόλπο ήταν χρήσιμο καθώς ο ελεγκτής άρχισε να φορτίζει κανονικά μετά από αυτό. Μπορεί να οφείλεται στον ελαττωματικό αισθητήρα θερμοκρασίας. Κάντε το με δική σας ευθύνη.

Λύση No.7:

Ένας άλλος αναγνώστης ανέφερε ότι ο ελεγκτής άρχισε να φορτίζει κανονικά μόλις τοποθετηθεί ανάποδα. Σκέφτηκε από την προσωπική εμπειρία, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργη ακούγεται η λύση, δοκιμάστε τη, καθώς μπορεί να είναι αυτή που θα λειτουργήσει για εσάς. Συνδέστε το τηλεχειριστήριο PS4, γυρίστε το ανάποδα και απλώς αφήστε το να καθίσει. Κάποιοι άλλοι αναγνώστες είπαν ότι αυτό το τέχνασμα τους βοήθησε και όταν έβαλαν τον ελεγκτή έτσι άρχισε να φορτίζει. Επιπλέον, για πολλούς, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να το χρεώσουν.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το PS4 Safe Mode Loop

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found